Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαλληλος γραφειου. Τα 5μηνα του οαεδ ειναι...

Υπαλληλος γραφειου με τι αρμοδιοτητες;

Θελω να πω, γιατι δεν σου αναθετουν tasks; Για να σε πηραν θα πει οτι σε χρειαζονται

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να πω, γιατι δεν σου αναθετουν tasks; Για να σε πηραν θα πει οτι σε χρειαζονται

Μπα. Η λογική τους είναι: αφού μπορούμε να έχουμε τζάμπα υπάλληλο, ας τον πάρουμε με το voucher να κάνει τίποτα αγγαρείες.

Για αυτό λέμε ότι με τέτοια λογική η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ παραγωγική. Αντί το κράτος να βοηθάει τις επιχειρήσεις που πραγματικά χρειάζονται εργαζόμενους και να τους βάζει να δουλεύουν σε κάτι που είναι το αντικείμενο τους, κάνει αυτά τα ανεκδιήγητα voucher.

• Like 3
Δημοσ.

Στη καθιερωμένη βόλτα με το σκύλο στο βουνό , πριν καιρό , σε κάποιο σημείο βλέπω μωρομάντηλα. Πολλά μωρομάντηλα όχι όμως λερωμένα. Ε λέω κάποιος κυνηγός θα ήθελε να κάνει την ανάγκη του.

Ξανά σήμερα βλέπω μωρομάντηλα ,πολλά αλλά όχι λερωμένα με περιττώματα. Κάποιος βγάζει τα μάτια του και εγώ έχω φαγωθεί ποιος είναι. Με αμάξι πάντως γίνεται η δουλειά ,είδα ροδιές στο χώμα. Δεν ξέρω τι λάστιχα ,δεν είμαι και στο csi. :P

• Like 1
Δημοσ.

με πήρανε :3
θα δουλεύω 4 με 10 το βράδυ . Κομπλεντάν γιατι θα μπορώ να 

ξυπνάω ότι ώρα θέλω 
κάνω τις δουλειές μου or whatever 
να πηγαίνω gym + θάλασσα πρωινές σχετικά ώρες (11-2)
και 10 που θα σχολάω θα μπορώ να βγω άνετος 
όλο το καλοκαίρι :3 

χοχοχο :3 

• Like 8
Δημοσ.

και να φανταστω την προσπερασες;

Προφανώς και όχι  :-D

Δημοσ.

Μπα. Η λογική τους είναι: αφού μπορούμε να έχουμε τζάμπα υπάλληλο, ας τον πάρουμε με το voucher να κάνει τίποτα αγγαρείες.

Για αυτό λέμε ότι με τέτοια λογική η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ παραγωγική. Αντί το κράτος να βοηθάει τις επιχειρήσεις που πραγματικά χρειάζονται εργαζόμενους και να τους βάζει να δουλεύουν σε κάτι που είναι το αντικείμενο τους, κάνει αυτά τα ανεκδιήγητα voucher.

Οπως τα λέει ο thomas. Δεν εχουν δουλεια, αλλά επειδη μπορουν να παρουν ατομο, πηραν για να τους κανει καφεδες ωστε να μην απασχολουνται οι άλλες που τα καναν μεχρι να ερθω, να σηκωνω τηλ, και να προωθω μεηλς. 

Δημοσ.

αλλα ουτε της μιλησες;

Προφανώς και όχι.

(Δεν διακόπτουμε προπονήσεις :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...