Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπον, δεν αντεχω άλλο. Ειλικρινα. Ειμαι 3,5 μηνες στο γραφειο απο τη πρακτικη του voucher και 9-3 σερφαρω στο ιντερνετ, κανω καφεδες και σηκωνω αντε το πολυ 5 τηλ που χτυπανε. Τοση βαρεμαρα και ανουσια πραγματα δεν εχω ξανακανει.Το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να ξυπναω στις 8 και το τελευταιο 2βδομαδο ειμαι κομματια, γιατι ξεχνιεμαι με δουλεια στον υπολογιστη μεχρι τις 1. Α παρτε και ενα ωραιο σάιτ αλλά παλιό (μάλλον). http://www.soleilnoir.net/believein/#/start περυσι στο 5 μηνο. 3 βδομαδες το μονο που εκανα ηταν να γραψω 2 cd
redhotstef Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπον, δεν αντεχω άλλο. Ειλικρινα. Ειμαι 3,5 μηνες στο γραφειο απο τη πρακτικη του voucher και 9-3 σερφαρω στο ιντερνετ, κανω καφεδες και σηκωνω αντε το πολυ 5 τηλ που χτυπανε. Τοση βαρεμαρα και ανουσια πραγματα δεν εχω ξανακανει.Το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να ξυπναω στις 8 και το τελευταιο 2βδομαδο ειμαι κομματια, γιατι ξεχνιεμαι με δουλεια στον υπολογιστη μεχρι τις 1. Α παρτε και ενα ωραιο σάιτ αλλά παλιό (μάλλον). http://www.soleilnoir.net/believein/#/start Πας καλα???? Εγω 4 μηνες εκανα βλακεια και διαλεξα να παω για κηπουρος... δεν φανταζεσαι ποση κουραση.... ελεγα να αλλαξω επαγγελμα αλλα μετα ειπα δεν μαμιεται, τουλαχιστον περναει η ωρα, επισκεπτομαι και διαφορες περιοχες της Αθηνας, και αυτο τα αντισταθμιζε ολα. Αλλλα σε γραφειο..... κυριλε... βρεξει χιονισει.... με το αερκοντισιον σου κτλ... μην λες βλακειες.... τη καλυτερη δουλεια επελεξες!!
thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αυτά τα 5μηνα είναι καρκίνος. Δουλεύεις για ψίχουλα, δεν κάνεις τίποτα και μετά δεν σε προσλαμβάνουν κανονικά, γιατί παίρνουν ξανά τσάμπα υπαλλήλους με voucher. Το να μην κάνεις τίποτα και για μένα είναι αρνητικό. Πηγαίνεις με το σκεπτικό να πάρεις κάποια λεφτά γιατί είναι καλύτερα απο την ανεργία αλλά στην ουσία δεν έχεις καμία εξέλιξη στη αγορά εργασίας. 1
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 First world problems θα μου πείτε... ΑΛΛΑ δεν περνάει η ώρα ρε παιδιά αν κάθεσαι σ'ένα γραφείο κ απλά κοιτάς την οθόνη. Νιώθεις ότι δεν είσαι παραγωγικός, ότι σαπίζεις στην καρέκλα σου. Νέοι άνθρωποι είμαστε, κάπως/κάπου πρέπει να διοχετεύουμε την ενέργειά μας. Mary σε καταλαβαίνω. Προσωπικά, όταν βαριέμαι ρωτάω τους συναδέλφους πού χρειάζονται βοήθεια και χώνομαι κι εγώ. Ή πάω στο κτήριο των προγραμματιστών και προσπαθώ να μάθω κάτι καινούργιο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αυτά τα 5μηνα είναι καρκίνος. Δουλεύεις για ψίχουλα, δεν κάνεις τίποτα και μετά δεν σε προσλαμβάνουν κανονικά, γιατί παίρνουν ξανά τσάμπα υπαλλήλους με voucher. Το να μην κάνεις τίποτα και για μένα είναι αρνητικό. Πηγαίνεις με το σκεπτικό να πάρεις κάποια λεφτά γιατί είναι καλύτερα απο την ανεργία αλλά στην ουσία δεν έχεις καμία εξέλιξη στη αγορά εργασίας. ηταν να δουλεψω με το voucher. Ο τυπος στον οποιο θα δουλευα τι μαγκια ειχε κανει. Ηταν να παρει εμενα μεσω voucher και αλλο ενα φοιτητη μεσω πρακτικτης. Δηλαδη θα ειχε δυο ατομα να του κρατανε το μαγαζι το οποιο εχει κλειστο γιατι ειναι στους δρομους ολη μερα να του φαιρνουν εσοδα και αυτος να μην πληρωνει τιποτα. Ποσο μπροστα αυτο το κρατος/λαος! 2
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 First world problems θα μου πείτε... ΑΛΛΑ δεν περνάει η ώρα ρε παιδιά αν κάθεσαι σ'ένα γραφείο κ απλά κοιτάς την οθόνη. Νιώθεις ότι δεν είσαι παραγωγικός, ότι σαπίζεις στην καρέκλα σου. Νέοι άνθρωποι είμαστε, κάπως/κάπου πρέπει να διοχετεύουμε την ενέργειά μας. Mary σε καταλαβαίνω. Προσωπικά, όταν βαριέμαι ρωτάω τους συναδέλφους πού χρειάζονται βοήθεια και χώνομαι κι εγώ. Ή πάω στο κτήριο των προγραμματιστών και προσπαθώ να μάθω κάτι καινούργιο. Το να μην κάνεις τίποτα και για μένα είναι αρνητικό. Πηγαίνεις με το σκεπτικό να πάρεις κάποια λεφτά γιατί είναι καλύτερα απο την ανεργία αλλά στην ουσία δεν έχεις καμία εξέλιξη στη αγορά εργασίας. Αυτάαααα ακριβως.
redhotstef Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αυτά τα 5μηνα είναι καρκίνος. Δουλεύεις για ψίχουλα, δεν κάνεις τίποτα και μετά δεν σε προσλαμβάνουν κανονικά, γιατί παίρνουν ξανά τσάμπα υπαλλήλους με voucher. Το να μην κάνεις τίποτα και για μένα είναι αρνητικό. Πηγαίνεις με το σκεπτικό να πάρεις κάποια λεφτά γιατί είναι καλύτερα απο την ανεργία αλλά στην ουσία δεν έχεις καμία εξέλιξη στη αγορά εργασίας. Εχεις σε ολο δικιο, αλλα το bold.. Κανεις περισσοτερα απ οσα πρεπει και μετα το καταλαβαινεις.... εγω στο τελος αισθανθηκα μαλακας που διαλεξα να παω εκει διοτι οταν τελειωσα και μονο... μου ειπαν απο το κεκ οτι τελικα δεν θα με αξιολογησει ο εργοδοτης καπως, ουτε ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει καποιο επαινο, πχ βεβαιωση πρακτικης κτλ. Εγω προσπαθουσα να ειμαι το καλυτερο παιδι μεσα στις βρωμιες με τις οποιες ασχολιομουν καθε μερα, αλλα τελικα τζαμπα κοπος.. Με πτυχιο γεωπονου δουλευα σαν κηπουρος... Θα μπορουσα να καθομαι σαν αυτον και να μην κανω τιποτα ολη μερα..
LongTom Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 First world problems θα μου πείτε... ΑΛΛΑ δεν περνάει η ώρα ρε παιδιά αν κάθεσαι σ'ένα γραφείο κ απλά κοιτάς την οθόνη. Νιώθεις ότι δεν είσαι παραγωγικός, ότι σαπίζεις στην καρέκλα σου. Νέοι άνθρωποι είμαστε, κάπως/κάπου πρέπει να διοχετεύουμε την ενέργειά μας. Mary σε καταλαβαίνω. Προσωπικά, όταν βαριέμαι ρωτάω τους συναδέλφους πού χρειάζονται βοήθεια και χώνομαι κι εγώ. Ή πάω στο κτήριο των προγραμματιστών και προσπαθώ να μάθω κάτι καινούργιο. Ευχαρίστως θα αντάλλασσα τέτοιες καταστάσεις με το 50+% του χρόνου της δουλειάς μου. Ιδίως σε Αγίους Ανάμεσα/Μάη-Καλοκαίρι-Σεπτέμβρη/Δεκέμβρη-Φλεβάρη και γενικά όταν δεν θέλω να δουλέψω καθόλου,αλλά πρέπει. Γενικά άγχος,υπερωρίες και κούραση<<<<< ρούχλα,8ωρο και ηρεμία στην δουλειά.
gavros10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μας εφτιαξα. Κοιταχτε αγγελιαρα. Χρημα, οχι βλακειες. http://www.kariera.gr/%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/gr/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/%CE%B8%CE%B5%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CE%BF-/j906xl6d3v06r0p2w7h/?APath=2.21.0.0.0&sc_cmp1=js_GR_JobRes_4&IPath=QHCV 3
thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εχεις σε ολο δικιο, αλλα το bold.. Κανεις περισσοτερα απ οσα πρεπει και μετα το καταλαβαινεις.... εγω στο τελος αισθανθηκα μαλακας που διαλεξα να παω εκει διοτι οταν τελειωσα και μονο... μου ειπαν απο το κεκ οτι τελικα δεν θα με αξιολογησει ο εργοδοτης καπως, ουτε ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει καποιο επαινο, πχ βεβαιωση πρακτικης κτλ. Εγω προσπαθουσα να ειμαι το καλυτερο παιδι μεσα στις βρωμιες με τις οποιες ασχολιομουν καθε μερα, αλλα τελικα τζαμπα κοπος.. Με πτυχιο γεωπονου δουλευα σαν κηπουρος... Θα μπορουσα να καθομαι σαν αυτον και να μην κανω τιποτα ολη μερα.. Καλά ναι άμα είναι χειρωνακτική δουλεία συμφωνώ ότι είναι χειρότερα. Δεν δουλεύεις σταθερά, ούτε με καλά λεφτά και γαμιέσαι στη δουλειά. Καλύτερα να ψάξεις για κάποια δουλειά στο αντικείμενο σου και ας είναι και με λιγότερα λεφτά στην αρχή, αλλά μετά άμα είσαι καλός ο εργοδότης μπορεί να σε κρατήσει και να σου δίνει περισσότερα λεφτά μετά απο κάποιο διάστημα. Πάντως γενικά είναι μπουρδέλο η κατάσταση με την εργασία στην Ελλάδα. Μηδέν κίνητρο για παραγωγική εργασία. Παίρνουμε πτυχία και καταλήγουμε να δουλεύουμε σε άσχετες δουλείες. Καμία ελπίδα για το μέλλον δυστυχώς.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αυτα ειναι http://money.cnn.com/2015/05/20/technology/lg-display-thinnest-tv-panel/index.html?sr=twmoney0522lgtv0430story eyefinity lan games on the go πειναω
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πειναω Σε νιώθω. ΚΕΡΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
we_will_rise Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπον, δεν αντεχω άλλο. Ειλικρινα. Ειμαι 3,5 μηνες στο γραφειο απο τη πρακτικη του voucher και 9-3 σερφαρω στο ιντερνετ, κανω καφεδες και σηκωνω αντε το πολυ 5 τηλ που χτυπανε. Τοση βαρεμαρα και ανουσια πραγματα δεν εχω ξανακανει.Το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να ξυπναω στις 8 και το τελευταιο 2βδομαδο ειμαι κομματια, γιατι ξεχνιεμαι με δουλεια στον υπολογιστη μεχρι τις 1. Α παρτε και ενα ωραιο σάιτ αλλά παλιό (μάλλον). http://www.soleilnoir.net/believein/#/start Ως τι προσεληφθεις; Τι ειναι το voucher;
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ως τι προσεληφθεις; Τι ειναι το voucher; υπαλληλος γραφειου. Τα 5μηνα του οαεδ ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις