revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πάω να γράψω κάτι,βλέπω το άβαταρ του anorymous και μου έρχεται στο μυαλό αυτό Καλημέρα.
gatokoritso Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 <p>^^^ θες να πεις κατι, αν ναι τωρα εχω φoυσκωσει απο το φαι και δεν μπορω να σκεφτω </p> Ασε πάσα μ είναι για δυνατούς λύτες. Καλημερα. Κοιμηθηκα 3 ώρες.γαματα!βάζω τις άλλες ώρες στην άκρη για το σουκου... 1
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 θα ξεχασεις το voucher? Να μια καλή απάντηση. Επιτέλους viperino Οχι φυσικα θα παω κανονικα, τα λεφτα θα μπουν στην τραπεζα για μια ωρα αναγκης 0-0-1 Δε θα πω ψέματα, όταν διάβασα το "τρυπήθηκα" εμένα το μυαλό μου πήγε σε ένα συγκεκριμένο πράμα που σκέφτομαι κάθε φορά και που έχει φάει αρκετούς insomniacs, την Ηρώ. Veteran spotted Μέρες αγαπουλες
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δε θα πω ψέματα, όταν διάβασα το "τρυπήθηκα" εμένα το μυαλό μου πήγε σε ένα συγκεκριμένο πράμα που σκέφτομαι κάθε φορά και που έχει φάει αρκετούς insomniacs, την Ηρώ. in other newz παίζει να βρήκα επιχείρηση , θα πάω τώρα για να talk wish me luck :3 4
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 in other newz παίζει να βρήκα επιχείρηση , θα πάω τώρα για να talk wish me luck :3 Σε τι τομέα; Good luck m8 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 1 μηνα μετα και ακομη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα απο οαεδ και παιζει να μην βγουν ουτε την αλλη βδομαδα. Οταν λεω οτι ειμαστε για τον πεο μετα παραπονιουνται!!! Οποιον ξανα ακουσω να λεει οτι σαν την ελλαδα πουθενα θα τον θαψω ζωντανο
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 1 μηνα μετα και ακομη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα απο οαεδ και παιζει να μην βγουν ουτε την αλλη βδομαδα. Οταν λεω οτι ειμαστε για τον πεο μετα παραπονιουνται!!! Οποιον ξανα ακουσω να λεει οτι σαν την ελλαδα πουθενα θα τον θαψω ζωντανο Μα δεν υπαρχει τετοιο χάος σε άλλη χωρα. Οποτε αλήθεια λέει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μα δεν υπαρχει τετοιο χάος σε άλλη χωρα. Οποτε αλήθεια λέει. οχι αυτοι το λενε με θετικη εννοια. οτι ειμαστε γαματη χωρα κτλ!! Πραγματικα οποιος ακομη υποστηριζει οτι επειδη εκαναν τοσα πραγματα οι αρχαιοι ελληνες πρεπει να νοιωθουμε ακομη περιφανοι ειναι για σκοτωμα! Ναι οκ εγιναν αυτα παει περασαν. Απο τοτε μεχρι τωρα μονο μαλακιες κανουμε. 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σε τι τομέα; Good luck m8 thx , σε courier, στο pc όμως όχι στο delivery κ είναι και σε τέλειο σημείο απο θέμα απόστασης
Alithinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μα δεν υπαρχει τετοιο χάος σε άλλη χωρα. Οποτε αλήθεια λέει. 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Είδα ένα ροζ κολάν σήμερα στο στίβο.Κοκομπλόκο.Έμοιαζε λες και είχε κάνει προσθετική.... oh god. 1
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Είδα ένα ροζ κολάν σήμερα στο στίβο.Κοκομπλόκο.Έμοιαζε λες και είχε κάνει προσθετική.... oh god. και να φανταστω την προσπερασες;
mary Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπον, δεν αντεχω άλλο. Ειλικρινα. Ειμαι 3,5 μηνες στο γραφειο απο τη πρακτικη του voucher και 9-3 σερφαρω στο ιντερνετ, κανω καφεδες και σηκωνω αντε το πολυ 5 τηλ που χτυπανε. Τοση βαρεμαρα και ανουσια πραγματα δεν εχω ξανακανει.Το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να ξυπναω στις 8 και το τελευταιο 2βδομαδο ειμαι κομματια, γιατι ξεχνιεμαι με δουλεια στον υπολογιστη μεχρι τις 1. Α παρτε και ενα ωραιο σάιτ αλλά παλιό (μάλλον). http://www.soleilnoir.net/believein/#/start 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις