revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τι M.Sc θα κάμεις σε 1.χ χρόνια; Προσωπικά κάτω από 2 έτη με πλήρη φοίτηση μεταπτυχιακό δεν ξέρω. Τουλάχιστον στο Sc. μέρος,δεν έχω ιδέα από τα οικονοτέτοια... Ελλάδα είναι 3-4 εξάμηνα,Uk η πλειοψηφία είναι 1 χρόνος για άλλες χώρες δεν γνωρίζω. Πολύ καλώς αν ισχύει, επιτέλους λίγη αντικειμενική αξιολόγηση. Δεν νομίζω να ισχύει....εξαρτάται φυσικά και την θέση....αλλά για 8μηνη σύμβαση MSc είναι κάπως.
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ελλάδα είναι 3-4 εξάμηνα,Uk η πλειοψηφία είναι 1 χρόνος για άλλες χώρες δεν γνωρίζω. Αναλογα παντα το section.... πχ, στο UK εκανα 2 years. Και στο μουρικα 2 years.... Σε κατι παλικαρια ειδα και 3 years :shock:
linkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Linkin μίλησε μας για την κολλητή σου... Εχει βρει sugar daddy ψηλε μου, δεν νομιζω να ψηνεται! Σορρυ κιολας.... Ποια η διάφορα του κανονικού thesis με ενα @@δατο thesis? Μέρες To κανονικο thesis, οπως τουλαχιστον εχει οριστει τα τελευταια χρονια στα ελληνικα πανεπιστημια, ειναι συνηθως ενα χαρτι της πλακας του επιπεδου 1+1=2. Το @@δατο thesis ειναι ενα χαρτι που παει την επιστημη εστω και ενα εκατοστο πιο μπροστα, δινει αναγνωρισημοτητα , δημιουργει γνωριμιες μεσω conferences κλπ και καθιστα τον κατοχο του σοβαρο research scientist, με οτι αποτελεσμα μπορει να εχει αυτο στην αγορα εργασιας/academia. μετά τους γυάλινους δονητές , το groupon συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το αν εκκρίνει ο οργανισμός μας ωκυτοκίνη ,οιστραδιόλη (και άλλες ορμόνες του σεχ) Καλημέρα, μικρά μου ,σεξουαλικά πόνυ! Ψωνησαμε? Επαναλαμβάνομαι αλλά: μην κάνετε PhD μόνο για να το μοστράρετε σ'ένα CV κλπ. Ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με δόκτορες της κακιάς ώρας. Κάντε το διδακτορικό αν έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να πάει μπροστά την επιστήμη σας, αν γουστάρετε έρευνα, αν θέλετε όντως να το ψάξετε κ ν'ανοίξετε το μυαλό σας. Καλημερούδια και χρόνια πολλά σε Κωνσταντίνο & Ελένη! +1000. Αναλογα παντα το section.... πχ, στο UK εκανα 2 years. Και στο μουρικα 2 years.... Ποσο χρονω εισαι ρε παιδι εσυ για να χουμε καλο ερωτημα ναουμε? (ε γερακο? )
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ποσο χρονω εισαι ρε παιδι εσυ για να χουμε καλο ερωτημα ναουμε? (ε γερακο? ) Ε, οχι και γερος..... μπουμπουκακι σκετο ειμαι..... :-D Ε, να μην εχω τσαλαπατησει και γω τα πρωτα -αντα ????? 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τα μυστικά της Εδεμ το χετε καταντησει το offtopic .ρωτάει κάποιος κάτι -ο άλλος δεν απαντάει του βάζει και like κιολας (στα καταλληλα σημεια)
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μου έφεραν ένα κουτί κανταίφια αλλά δεν αντέχω να τα φάω και δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω. Τα θέλει κανείς?
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 όχι τα θέλω πιο αληθοφανή ,με φλέβες. Μου έφεραν ένα κουτί κανταίφια αλλά δεν αντέχω να τα φάω και δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω. Τα θέλει κανείς? Ριξε απο πανω παγωτο και αραξε σε μια γωνια και απολαυσε τα....... 1
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μου έφεραν ένα κουτί κανταίφια αλλά δεν αντέχω να τα φάω και δεν μου πάει η καρδιά να τα πετάξω. Τα θέλει κανείς? αντι να φέρει κανένα παγωτό ξερω γω σιροπαστό μέσα στη ζέστη
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ρωτάει καποιος εδω μέσα .τι δουλειά κάνεις?-δεν απαντάει ,διαδοχικά μηνυματα περνάνε (πωω ρε φίλε ναι ναι μηνυματα γρίφοι όπως πάντα .κάτι λένε μετάξύ τους .χαίρονται απο μέσα τους τόσα λεφτά που παίρνουν ,αλλά νταξ δε το λένε θα πω τώρα την ταδε ατάκα και θα πάρω like απο τον άλλο πλούσιο που λέει κι αυτός ατακες .πωπω πωπω
Sarandis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ριξε απο πανω παγωτο και αραξε σε μια γωνια και απολαυσε τα....... 3
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 αντι να φέρει κανένα παγωτό ξερω γω σιροπαστό μέσα στη ζέστη Κι απ' αυτό έχω.. Ριξε απο πανω παγωτο και αραξε σε μια γωνια και απολαυσε τα....... Instant diabetes mate... ρωτάει καποιος εδω μέσα .τι δουλειά κάνεις?-δεν απαντάει ,διαδοχικά μηνυματα περνάνε (πωω ρε φίλε ναι ναι μηνυματα γρίφοι όπως πάντα .κάτι λένε μετάξύ τους .χαίρονται απο μέσα τους τόσα λεφτά που παίρνουν ,αλλά νταξ δε το λένε θα πω τώρα την ταδε ατάκα και θα πάρω like απο τον άλλο πλούσιο που λέει κι αυτός ατακες .πωπω πωπω 3
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ρωτάει καποιος εδω μέσα .τι δουλειά κάνεις?-δεν απαντάει ,διαδοχικά μηνυματα περνάνε (πωω ρε φίλε ναι ναι μηνυματα γρίφοι όπως πάντα .κάτι λένε μετάξύ τους .χαίρονται απο μέσα τους τόσα λεφτά που παίρνουν ,αλλά νταξ δε το λένε θα πω τώρα την ταδε ατάκα και θα πάρω like απο τον άλλο πλούσιο που λέει κι αυτός ατακες .πωπω πωπω Seriously now? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις