caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ...και αυτός θα πιει gin με λεμόνι μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι... ; 2
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Όσοι ξέρουν από διαμερίσματα στην Αγγλία.. Gas or electric heating? Αν έχει electric την έβαψα?
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Όσοι ξέρουν από διαμερίσματα στην Αγγλία.. Gas or electric heating? Αν έχει electric την έβαψα? Τα περισσοτερα Gas εχουν..... Ενα παραδειγμα.... Gas 5p/ Kwh Electric 16-17p/ Kwh Bεβαια, αν εχει pay as you go μετρητες, κανονιζεις εσυ, ποσο θελεις να τα δουλεψεις.... και δεν βγαινεις out of budget. 2
Iris_89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τα περισσοτερα Gas εχουν..... Ενα παραδειγμα.... Gas 5p/ Kwh Electric 16-17p/ Kwh Bεβαια, αν εχει pay as you go μετρητες, κανονιζεις εσυ, ποσο θελεις να τα δουλεψεις.... και δεν βγαινεις out of budget. Nice. Αυτό με τους μετρητές το είχα πετύχει σε φίλους όταν πήγαινα. Ξαφνικά άκουγα "Εεε, έχουμε 2p ρεύμα ακόμα" 1
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Επαναλαμβάνομαι αλλά: μην κάνετε PhD μόνο για να το μοστράρετε σ'ένα CV κλπ. Ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με δόκτορες της κακιάς ώρας. Κάντε το διδακτορικό αν έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να πάει μπροστά την επιστήμη σας, αν γουστάρετε έρευνα, αν θέλετε όντως να το ψάξετε κ ν'ανοίξετε το μυαλό σας. Σωστο εν μερη..... Αλλα, διαφερει phd απο phd.... Εγω προσωπικα δεν θα το κανω απλα για να το βαλω στο cv μου.... 1
Adon1s Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τα περισσοτερα Gas εχουν..... Ενα παραδειγμα.... Gas 5p/ Kwh Electric 16-17p/ Kwh Bεβαια, αν εχει pay as you go μετρητες, κανονιζεις εσυ, ποσο θελεις να τα δουλεψεις.... και δεν βγαινεις out of budget. Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό .
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Εδώ εσύ κάνεις msc. Δες εδώ...καλή προσπάθεια. να κατσω να κανω 4+ χρονια Phd ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα; think not επισης καλο αλλα not my cup of tea in other news το GCIII ειναι unbalanced στις μαχες
slipknot Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα; Πάντα θα είσαι ο pleb χωρίς ένα PhD, αυτός που θα γελάνε εις βάρος του. Ένας λίγο πιο buffed Wolowitz. 5
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency....... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες η ερωτηση εψαχνε/ηλπιζε για μια απαντηση που θα ηταν διαφορετικη απο αυτη την απαντηση που πηρα Πάντα θα είσαι ο pleb χωρίς ένα PhD, αυτός που θα γελάνε εις βάρος του. Ένας λίγο πιο buffed Wolowitz. παιζει επισης, μου ειπανε οτι για τις 8μηνες συμβασεις εργασιας στο δημοσιο θελεις M.Sc. #δεν_ξερω_αν_ισχυει 1
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό . αν δεν έχει στα γνωστά μέρη που πουλανε κ εδω τότε στ μέρη με εξοπλισμό για καμπινγκ και τα συναφη θα έχει σίγουρα. 1
slipknot Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 επισης, μου ειπανε οτι για τις 8μηνες συμβασεις εργασιας στο δημοσιο θελεις M.Sc. #δεν_ξερω_αν_ισχυει Πολύ καλώς αν ισχύει, επιτέλους λίγη αντικειμενική αξιολόγηση.
LongTom Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 να κατσω να κανω 4+ χρονια Phd ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα; think not επισης καλο αλλα not my cup of tea in other news το GCIII ειναι unbalanced στις μαχες Τι M.Sc θα κάμεις σε 1.χ χρόνια; Προσωπικά κάτω από 2 έτη με πλήρη φοίτηση μεταπτυχιακό δεν ξέρω. Τουλάχιστον στο Sc. μέρος,δεν έχω ιδέα από τα οικονοτέτοια...
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πολύ καλώς αν ισχύει, επιτέλους λίγη αντικειμενική αξιολόγηση. το φανταζεσαι να εισαι στο ιδιο γραφειο με υπευθυνο που να εχει βγαλει οικονομικο γυμνασιο/λυκειο ή οτι ειχαν τοτε; #κόλαση; 1
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό . http://www.sportsdirect.com/msr-micro-rocket-stove-787256?colcode=78725690 http://www.sportsdirect.com/karrimor-explore-stove--787078?colcode=78707890 Τα περισσοτερα δουλευουν με msr isopro canisters να κατσω να κανω 4+ χρονια Phd ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα; Αλλη φαση το phd mate...... Λες να κανω και 3ο ? αντι για phd ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Σε 12 λεπτά έχει formula 1 Monaco! Yeah! επιστροφη στη φτωχική πραγματικότητα του ΟΤE TV. Αφού όσο κι αν έψαξα δε βρήκα πως να βγάλω χιλιάδες ευρώ στο στοιχημα ,ας βολευτώ στα 300€ που παίρνω τον μήνα.Τουλάχιστον τα παίρνω χωρίς να δουλέυω #thug life 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις