Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όσοι ξέρουν από διαμερίσματα στην Αγγλία.. Gas or electric heating? Αν έχει electric την έβαψα? :P

Τα περισσοτερα Gas εχουν.....  

Ενα παραδειγμα....

Gas  5p/ Kwh

Electric 16-17p/ Kwh

Bεβαια,  αν εχει pay as you go μετρητες, κανονιζεις εσυ, ποσο θελεις να τα δουλεψεις.... και δεν βγαινεις out of budget.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα παραδειγμα....

Gas  5p/ Kwh

Electric 16-17p/ Kwh

Bεβαια,  αν εχει pay as you go μετρητες, κανονιζεις εσυ, ποσο θελεις να τα δουλεψεις.... και δεν βγαινεις out of budget.

Nice. Αυτό με τους μετρητές το είχα πετύχει σε φίλους όταν πήγαινα. Ξαφνικά άκουγα "Εεε, έχουμε 2p ρεύμα ακόμα" :P

• Like 1
Δημοσ.

Επαναλαμβάνομαι αλλά: μην κάνετε PhD μόνο για να το μοστράρετε σ'ένα CV κλπ. Ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με δόκτορες της κακιάς ώρας. Κάντε το διδακτορικό αν έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να πάει μπροστά την επιστήμη σας, αν γουστάρετε έρευνα, αν θέλετε όντως να το ψάξετε κ ν'ανοίξετε το μυαλό σας.

Σωστο εν μερη..... Αλλα, διαφερει phd απο phd....

Εγω προσωπικα δεν θα το κανω απλα για να το βαλω στο cv μου....  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ενα παραδειγμα....

Gas  5p/ Kwh

Electric 16-17p/ Kwh

Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο  UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό .

Δημοσ.

Εδώ εσύ κάνεις msc.

Δες εδώ...καλή προσπάθεια.

να κατσω να κανω 4+ χρονια Phd ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα;

think not

επισης

καλο αλλα not my cup of tea

in other news

το GCIII ειναι unbalanced στις μαχες 

Δημοσ.

ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα;

Πάντα θα είσαι ο pleb χωρίς ένα PhD, αυτός που θα γελάνε εις βάρος του. Ένας λίγο πιο buffed Wolowitz.

• Like 5
Δημοσ.

Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency.......

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :)

η ερωτηση εψαχνε/ηλπιζε για μια απαντηση που θα ηταν διαφορετικη απο αυτη την απαντηση που πηρα

Πάντα θα είσαι ο pleb χωρίς ένα PhD, αυτός που θα γελάνε εις βάρος του. Ένας λίγο πιο buffed Wolowitz.

παιζει

επισης, μου ειπανε οτι για τις 8μηνες συμβασεις εργασιας στο δημοσιο θελεις M.Sc.

#δεν_ξερω_αν_ισχυει

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό .

αν δεν έχει στα γνωστά μέρη που πουλανε κ εδω τότε στ μέρη με εξοπλισμό για καμπινγκ και τα συναφη θα έχει σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
επισης, μου ειπανε οτι για τις 8μηνες συμβασεις εργασιας στο δημοσιο θελεις M.Sc.

#δεν_ξερω_αν_ισχυει

Πολύ καλώς αν ισχύει, επιτέλους λίγη αντικειμενική αξιολόγηση.

Δημοσ.

να κατσω να κανω 4+ χρονια Phd ενω μπορω να παρω 3+ M.Sc στο ιδιο χρονικο διαστημα;

think not

επισης

καλο αλλα not my cup of tea

in other news

το GCIII ειναι unbalanced στις μαχες 

Τι M.Sc θα κάμεις σε 1.χ χρόνια; 

Προσωπικά κάτω από 2 έτη με πλήρη φοίτηση μεταπτυχιακό δεν ξέρω. Τουλάχιστον στο Sc. μέρος,δεν έχω ιδέα από τα οικονοτέτοια...

Δημοσ.

Πολύ καλώς αν ισχύει, επιτέλους λίγη αντικειμενική αξιολόγηση.

το φανταζεσαι να εισαι στο ιδιο γραφειο με υπευθυνο που να εχει βγαλει οικονομικο γυμνασιο/λυκειο ή οτι ειχαν τοτε;

#κόλαση; 

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ έπινα χθες Ελληνικό γκαφέ , μου δημιουργήθηκε η απορία αν στο  UK πέραν του αερίου που έχουν στις κουζίνες , πουλάνε πουθενά γκαζάκια απαυτά που ψήνεις τον Ελληνικό .

http://www.sportsdirect.com/msr-micro-rocket-stove-787256?colcode=78725690

http://www.sportsdirect.com/karrimor-explore-stove--787078?colcode=78707890

Τα περισσοτερα δουλευουν με msr isopro canisters

Αλλη φαση το phd mate...... B)

Λες να κανω και 3ο ? αντι για phd ? :ph34r:

Δημοσ.

Σε 12 λεπτά έχει formula 1 Monaco! Yeah! επιστροφη στη φτωχική πραγματικότητα του ΟΤE TV.

Αφού όσο κι αν έψαξα δε βρήκα πως να βγάλω χιλιάδες ευρώ στο στοιχημα ,ας βολευτώ στα 300€ που παίρνω τον μήνα.Τουλάχιστον τα παίρνω χωρίς να δουλέυω

#thug life

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...