Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νίκο σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή κανένα φαρμακείο; ξέρω έχει ένα εκεί στη πάτρα που ασχολείται και με ιντερνετικές πωλήσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια η διάφορα του κανονικού thesis με ενα @@δατο thesis?

Μέρες

Its all about the name mate....... B)

Aλλο να το εχεις απο το Universidade do Minho ή το  Umea Universtity (αρκετα καλα και τα 2) 

και αλλο απο το MΙΤ ή το Ηarvard ή το Jonhs Hopkins (@@@@@δατα και τα 3) B)

(φυσικα και απο το subject που εχεις επιλεξει) :P  (αλλα ειναι αρκετα δυσκολα, και αλλα ειναι πραγματικα παλουκια)

On topic......

Μερεςςςςς...... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Επαναλαμβάνομαι αλλά: μην κάνετε PhD μόνο για να το μοστράρετε σ'ένα CV κλπ. Ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με δόκτορες της κακιάς ώρας. Κάντε το διδακτορικό αν έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να πάει μπροστά την επιστήμη σας, αν γουστάρετε έρευνα, αν θέλετε όντως να το ψάξετε κ ν'ανοίξετε το μυαλό σας.

Καλημερούδια και χρόνια πολλά σε Κωνσταντίνο & Ελένη! :)

• Like 3
Δημοσ.

νίκο σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή κανένα φαρμακείο; ξέρω έχει ένα εκεί στη πάτρα που ασχολείται και με ιντερνετικές πωλήσεις.

το ψάχνω τώρα να δω , μάλλον θα μπω σε μερικά μαγαζιά σήμερα να ρωτήσω μιας κ θα πάω Πάτρα σε λίγες ώρες και βλέπουμε 

θα μιλήσω και με ενα γνωστό μου με διασυνδέσεις στην Πάτρα κ ελπίζω να έχει καμια καλή ιδέα  

Δημοσ.

Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency.......

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency.......

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :)

Ε, να μην τον πειραξουμε και λιγο...... B)

c'mon boyz...... :-D

• Like 1
Δημοσ.

το ψάχνω τώρα να δω , μάλλον θα μπω σε μερικά μαγαζιά σήμερα να ρωτήσω μιας κ θα πάω Πάτρα σε λίγες ώρες και βλέπουμε 

θα μιλήσω και με ενα γνωστό μου με διασυνδέσεις στην Πάτρα κ ελπίζω να έχει καμια καλή ιδέα  

http://www.pharmacy4u.gr/

give it a try

• Like 1
Δημοσ.

http://www.pharmacy4u.gr/

give it a try

καλή ιδέα!! thxx :D

πάντως μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε επιχείριση έχει έστω κ ένα pc μέσα , ενας φίλος μου πάει σε βιβλιοπωλείο σαν μηχανογράφηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...