Valerie_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 νίκο σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή κανένα φαρμακείο; ξέρω έχει ένα εκεί στη πάτρα που ασχολείται και με ιντερνετικές πωλήσεις. 1
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ποια η διάφορα του κανονικού thesis με ενα @@δατο thesis? Μέρες Its all about the name mate....... Aλλο να το εχεις απο το Universidade do Minho ή το Umea Universtity (αρκετα καλα και τα 2) και αλλο απο το MΙΤ ή το Ηarvard ή το Jonhs Hopkins (@@@@@δατα και τα 3) (φυσικα και απο το subject που εχεις επιλεξει) (αλλα ειναι αρκετα δυσκολα, και αλλα ειναι πραγματικα παλουκια) On topic...... Μερεςςςςς...... 1
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Επαναλαμβάνομαι αλλά: μην κάνετε PhD μόνο για να το μοστράρετε σ'ένα CV κλπ. Ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με δόκτορες της κακιάς ώρας. Κάντε το διδακτορικό αν έχετε μια πρωτοποριακή ιδέα που μπορεί να πάει μπροστά την επιστήμη σας, αν γουστάρετε έρευνα, αν θέλετε όντως να το ψάξετε κ ν'ανοίξετε το μυαλό σας. Καλημερούδια και χρόνια πολλά σε Κωνσταντίνο & Ελένη! 3
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 νίκο σε κανένα τουριστικό πρακτορείο ή κανένα φαρμακείο; ξέρω έχει ένα εκεί στη πάτρα που ασχολείται και με ιντερνετικές πωλήσεις. το ψάχνω τώρα να δω , μάλλον θα μπω σε μερικά μαγαζιά σήμερα να ρωτήσω μιας κ θα πάω Πάτρα σε λίγες ώρες και βλέπουμε θα μιλήσω και με ενα γνωστό μου με διασυνδέσεις στην Πάτρα κ ελπίζω να έχει καμια καλή ιδέα
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency....... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες 1
Unabomber Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι πήγε να κάνει ρητορική ερώτηση ο viper, unabomber αλλά του βγήκε το mental deficiency....... Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες Ε, να μην τον πειραξουμε και λιγο...... c'mon boyz...... 1
Valerie_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 το ψάχνω τώρα να δω , μάλλον θα μπω σε μερικά μαγαζιά σήμερα να ρωτήσω μιας κ θα πάω Πάτρα σε λίγες ώρες και βλέπουμε θα μιλήσω και με ενα γνωστό μου με διασυνδέσεις στην Πάτρα κ ελπίζω να έχει καμια καλή ιδέα http://www.pharmacy4u.gr/ give it a try 1
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Γέμισα μελάνια. Άχρηστα στυλό. Καλύτερα σε notes στο κινητό.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Γέμισα μελάνια. Άχρηστα στυλό. Καλύτερα σε notes στο κινητό.. συνθημα? 1
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 http://www.pharmacy4u.gr/ give it a try καλή ιδέα!! thxx πάντως μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε επιχείριση έχει έστω κ ένα pc μέσα , ενας φίλος μου πάει σε βιβλιοπωλείο σαν μηχανογράφηση
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παρασυνθημα? ρωταω αν ειναι συνθημα γιατι κανει ριμα!
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ούτε καν το πρόσεξα ότι κάνει ριμα !μα τι ταλέντο που είμαι.... 3
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Θα μπορουσε Γεμισαμε μελάνια, Αχρηστα στυλο, Καλυτερα να γράφουμε, notes στο κινητο. 3
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Notes στο κινητό Για να μπούμε στο ψητό Πες μια μαλακία Και πάμε για ποτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις