Valerie_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μετά τους γυάλινους δονητές , το groupon συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το αν εκκρίνει ο οργανισμός μας ωκυτοκίνη ,οιστραδιόλη (και άλλες ορμόνες του σεχ) Καλημέρα, μικρά μου ,σεξουαλικά πόνυ! 2
mary Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Χρονια Πολλά σε ολους τους Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες και Ελένες!! Να στε γεροί παιδιά! 4
Adon1s Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 <p>μετά τους γυάλινους δονητές , το groupon συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το αν εκκρίνει ο οργανισμός μας ωκυτοκίνη ,οιστραδιόλη (και άλλες ορμόνες του σεχ)</p> <p> </p> <p> </p> <p>Καλημέρα, μικρά μου ,σεξουαλικά πόνυ!</p> <p> </p> Δεν είναι ορμόνες του σεξ αλλά ορμόνες που ετσι και αλλοιως εκκρίνονται συνεχώς. Επισης το ματι μου ειχε παρει αδιαβροχο δονητή με μπαταρίες και αδιαβροχο μαξιλάρι στο οποιο βαζεις το δονητη και το παιρνεις μαζί στην μπανιέρα.
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μετά τους γυάλινους δονητές , το groupon συνεχίζει να ενδιαφέρεται για το αν εκκρίνει ο οργανισμός μας ωκυτοκίνη ,οιστραδιόλη (και άλλες ορμόνες του σεχ) Καλημέρα, μικρά μου ,σεξουαλικά πόνυ! Με ανώμαλους δεν μιλάω. δεκτο Με ανώμαλους δεν μιλάω volume 2 Ήταν ερώτηση κρίσεως έτσι?
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Θέλω να βρω επιχείρηση να με πάρει για 5 μήνες , να μην πληρώνει cent και να παίρνει 80 euro το μήνα (και καλά οτι με εκπαιδεύει στο αντικείμενο) και δε μπορώ να βρω . υποτίθεται οτι θα μου έκλεινε ο υπεύθυνος να πάω για συνέντευξη σε μια επιχείρηση κ τρίχες τλκ δεν τους βρίσκει στο τηλ , ακόμα περιμένω μια εβδομάδα και δεν ειναι και σίγουρο οτι θα μου κάνει/τους κάνω. Και μέχρι αρχές Ιουνίου θα πρέπει να έχω κλείσει γιατι αλλιώς θα χάσω 24 euro τη μέρα για όσες μέρες αργήσω να αρχίσω. θα μπορούσα να πάω σε οτιδήποτε έχει μέσα έστω κ ένα pc , θα με δικαιολογούσε , αλλα ότι έχω στο μυαλό μου απο γνωστούς δεν έχει σχέση. Και στύβω το κεφάλι μου να κατεβάσω ιδέα όλο το πρωί , τζίφος
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 θα μπορούσα να πάω σε οτιδήποτε έχει μέσα έστω κ ένα pc , θα με δικαιολογούσε , αλλα ότι έχω στο μυαλό μου απο γνωστούς δεν έχει σχέση. Και στύβω το κεφάλι μου να κατεβάσω ιδέα όλο το πρωί , τζίφος Πηγαινε σε ενα gym, τεχνικος συστηματων. 2
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πηγαινε σε ενα gym, τεχνικος συστηματων. α να κρατήσω μόνο το μισό που με αφορά απο τον τίτλο σπουδών ? χαχαχαχα όχι ρε έχω μπει με το άλλο χαρτί , multimedia να γίνει κανένας έλεγχος να μου πουν τι κάνεις εσύ εδώ ? -προγραμματίζω τους αλτήρες xD
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Με ανώμαλους δεν μιλάω. Με ανώμαλους δεν μιλάω volume 2 Ήταν ερώτηση κρίσεως έτσι? μου θες και διδακτορικα τρομαρα σου... Θέλω να βρω επιχείρηση να με πάρει για 5 μήνες , να μην πληρώνει cent και να παίρνει 80 euro το μήνα (και καλά οτι με εκπαιδεύει στο αντικείμενο) και δε μπορώ να βρω . υποτίθεται οτι θα μου έκλεινε ο υπεύθυνος να πάω για συνέντευξη σε μια επιχείρηση κ τρίχες τλκ δεν τους βρίσκει στο τηλ , ακόμα περιμένω μια εβδομάδα και δεν ειναι και σίγουρο οτι θα μου κάνει/τους κάνω. Και μέχρι αρχές Ιουνίου θα πρέπει να έχω κλείσει γιατι αλλιώς θα χάσω 24 euro τη μέρα για όσες μέρες αργήσω να αρχίσω. θα μπορούσα να πάω σε οτιδήποτε έχει μέσα έστω κ ένα pc , θα με δικαιολογούσε , αλλα ότι έχω στο μυαλό μου απο γνωστούς δεν έχει σχέση. Και στύβω το κεφάλι μου να κατεβάσω ιδέα όλο το πρωί , τζίφος ο ορισμος της τρέλας;
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ε, πηγαινε στο gym σαν υπευθυνος μουλτιμιντια. Μουσικες, υποστηριξη ηχου στα ομαδικα και τετχοια.. Θα δουλευεις 10 λεπτα, θα ξηνεσαι 4 ώρες θα κανεις γυμναστικη και θα πηγαινεις σπίτι.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ο ορισμος της τρέλας; το πρόγραμμα π μπήκα είναι μαθητεία και καλά μας μαθαίνουν τη δουλειά σα να κάνουμε πρακτική και παίρνουν 80 euro για τον καθένα μας (εμεις 480/μηνα για 6 ώρες τη μέρα -20 μέρες το μήνα χ 5 μήνες) . Ε, πηγαινε στο gym σαν υπευθυνος μουλτιμιντια. Μουσικες, υποστηριξη ηχου στα ομαδικα και τετχοια.. Θα δουλευεις 10 λεπτα, θα ξηνεσαι 4 ώρες θα κανεις γυμναστικη και θα πηγαινεις σπίτι. δεν δικαιολογεί ρε , πήρα κ τηλ στο φορέα που κάνει το πρόγραμμα
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ε, πηγαινε στο gym σαν υπευθυνος μουλτιμιντια. Μουσικες, υποστηριξη ηχου στα ομαδικα και τετχοια.. Θα δουλευεις 10 λεπτα, θα ξηνεσαι 4 ώρες θα κανεις γυμναστικη και θα πηγαινεις σπίτι. ισχυει.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 και να γινόταν , το gym μου δεν έχει ομαδικά κλπ , εχει μόνο βάρη λέτε να βάλω αγγελία εδώ στο inso ?ααα δεν ειναι ανάγκη να με πάρει επιχείριση ε και ελεύθερος επαγγελματίας θα μπορούσε , αρκεί να έχει βιβλία κλπ απλά δεν ξέρω κάποιον
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μου θες και διδακτορικα τρομαρα σου... Εδώ εσύ κάνεις msc. Δες εδώ...καλή προσπάθεια.
caution Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 -Πριν μία βδομάδα την έκανα την παραγγελία.-Ξαναπείτε μου όνομα;-(λέει)-Και πότε κάνατε την παραγγελία;-ABOUT A WEEEEK AGGOOO!και αρχίζει και κάνει την φιγούρα ο ΘΕΟΥΛΗΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις