whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. Lacoste βερμούδα ban him
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν το έγραφα, "το πλεονάζον υλικό παίζει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της αξιοπιστίας συστημάτων"? Δεν με νοιάζει να είναι 100% πιστή μετάφραση Αφού δεν σε νοιάζει γράφτο.Θα προτιμούσα την πιστή μετάφραση...δεν νομίζω να έχεις θέμα plagiarism για μια πρόταση.
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 not feeling better though 30-31 φοράω Γιατι όχι 28-29; 1
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Γιατι όχι 28-29; Εμετικά ερωτικός Σε αφίνο γλικυά μου Πρασινάκι
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ώπα ΩΠΑ μη μου δείχνεις το ερπετό σου... Φοβάμαι! 2
slipknot Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Θα έχω Asus laptop, θα τρέχω και Linux και θα με κοιτάνε λες κι είμαι από άλλο πλανήτη. τώρα κάνεις και Dual Boot και έχεις και Linux; Τι φάση; Σχετικά με αυτό, θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Αυτό που αποκαλείτε Linux είναι στην πραγματικότητα το GNU/Linux ή καλύτερα GNU και Linux, όπως ξεκίνησα να το αποκαλώ πρόσφατα. Το Linux δεν είναι Λειτουργικό Σύστημα από μόνο του, άλλα ακόμα ένα ελεύθερο μέρος ενός πλήρως λειτουργικού συστήματος GNU, που αξιοποιείται από GNU corelibs, shell utilities και άλλα ζωτικά μέρη συστήματος που συγκροτούν ένα πλήρες ΛΣ, όπως ορίζεται από το POSIX. Πολλοί χρήστες υπολογιστών τρέχουν κάποια τροποποιημένη έκδοση του συστήματος GNU κάθε μέρα χωρίς να το συνειδητοποιούν. Για κάποιον περίεργο λόγο, η έκδοση του GNU που χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας αποκαλείται συχνά "Linux" και πολλοί από τους χρήστες του δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται βασικά για το σύστημα GNU, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια το GNU Project. Όντως υπάρχει Linux και αυτοί οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, είναι όμως μονάχα ένα κομμάτι του συστήματος τους. Linux είναι ο kernel: το πρόγραμμα του συστήματος που κατανέμει τους πόρους του μηχανήματος στα άλλα προγράμματα που τρέχετε. Ο kernel είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες για ένα ΛΣ, αλλά άχρηστο από μόνο του -λειτουργεί μονάχα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου ΛΣ. Το Linux χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με ένα ΛΣ GNU: ολόκληρο το σύστημα είναι με λίγα λόγια GNU με προσθήκη Linux, ή GNU/Linux. Όλες οι λεγόμενες "Linux" διανομές είναι ουσιαστικά διανομές του GNU/Linux.. 2
SouLSLayeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Και για να συμπληρώσω τον από πάνω, το πρότζεκτ του GNU κέρνελ ζει και βασιλεύει, όταν το ανακάλυψα μου έκανε εντύπωση που μετά από τόσα χρόνια συνεχίζεται το development.
LongTom Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σχετικά με αυτό, θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Αυτό που αποκαλείτε Linux είναι στην πραγματικότητα το GNU/Linux ή καλύτερα GNU και Linux, όπως ξεκίνησα να το αποκαλώ πρόσφατα. Το Linux δεν είναι Λειτουργικό Σύστημα από μόνο του, άλλα ακόμα ένα ελεύθερο μέρος ενός πλήρως λειτουργικού συστήματος GNU, που αξιοποιείται από GNU corelibs, shell utilities και άλλα ζωτικά μέρη συστήματος που συγκροτούν ένα πλήρες ΛΣ, όπως ορίζεται από το POSIX. Πολλοί χρήστες υπολογιστών τρέχουν κάποια τροποποιημένη έκδοση του συστήματος GNU κάθε μέρα χωρίς να το συνειδητοποιούν. Για κάποιον περίεργο λόγο, η έκδοση του GNU που χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας αποκαλείται συχνά "Linux" και πολλοί από τους χρήστες του δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται βασικά για το σύστημα GNU, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια το GNU Project. Όντως υπάρχει Linux και αυτοί οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, είναι όμως μονάχα ένα κομμάτι του συστήματος τους. Linux είναι ο kernel: το πρόγραμμα του συστήματος που κατανέμει τους πόρους του μηχανήματος στα άλλα προγράμματα που τρέχετε. Ο kernel είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες για ένα ΛΣ, αλλά άχρηστο από μόνο του -λειτουργεί μονάχα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου ΛΣ. Το Linux χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με ένα ΛΣ GNU: ολόκληρο το σύστημα είναι με λίγα λόγια GNU με προσθήκη Linux, ή GNU/Linux. Όλες οι λεγόμενες "Linux" διανομές είναι ουσιαστικά διανομές του GNU/Linux.. Τι είναι αυτά που γράφεις μάστορα; Μίλα Ελληνικά. 4
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Πάντως εγώ απο Linux, έναν πιγκουίνο καθισμένο στον πισινό του ξέρω . 6
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. το προβλημα ξερεις ποιο ειναι; η διαφορα του large [kids] με small [adult] ειναι οτι και τα δυο εχουν πανω κατω την ιδια ποσοτητα υφασματος. Το μονο που αλλαζει ειναι οτι το πρωτο ειναι ραμενο πιο σφιχτα στην ωμοπλατη ενω το δευτερο οχι... #λυπαμαι Σπερες αγαπουλες που δεν παιζετε GCIII 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σχετικά με αυτό, θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Αυτό που αποκαλείτε Linux είναι στην πραγματικότητα το GNU/Linux ή καλύτερα GNU και Linux, όπως ξεκίνησα να το αποκαλώ πρόσφατα. Το Linux δεν είναι Λειτουργικό Σύστημα από μόνο του, άλλα ακόμα ένα ελεύθερο μέρος ενός πλήρως λειτουργικού συστήματος GNU, που αξιοποιείται από GNU corelibs, shell utilities και άλλα ζωτικά μέρη συστήματος που συγκροτούν ένα πλήρες ΛΣ, όπως ορίζεται από το POSIX. Πολλοί χρήστες υπολογιστών τρέχουν κάποια τροποποιημένη έκδοση του συστήματος GNU κάθε μέρα χωρίς να το συνειδητοποιούν. Για κάποιον περίεργο λόγο, η έκδοση του GNU που χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας αποκαλείται συχνά "Linux" και πολλοί από τους χρήστες του δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται βασικά για το σύστημα GNU, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια το GNU Project. Όντως υπάρχει Linux και αυτοί οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, είναι όμως μονάχα ένα κομμάτι του συστήματος τους. Linux είναι ο kernel: το πρόγραμμα του συστήματος που κατανέμει τους πόρους του μηχανήματος στα άλλα προγράμματα που τρέχετε. Ο kernel είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες για ένα ΛΣ, αλλά άχρηστο από μόνο του -λειτουργεί μονάχα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου ΛΣ. Το Linux χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με ένα ΛΣ GNU: ολόκληρο το σύστημα είναι με λίγα λόγια GNU με προσθήκη Linux, ή GNU/Linux. Όλες οι λεγόμενες "Linux" διανομές είναι ουσιαστικά διανομές του GNU/Linux.. Κάθησες και μετέφρασες το θεό; Άνετα θα ψάρωνα, το γκομενάκι...
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σχετικά με αυτό, θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Αυτό που αποκαλείτε Linux είναι στην πραγματικότητα το GNU/Linux ή καλύτερα GNU και Linux, όπως ξεκίνησα να το αποκαλώ πρόσφατα. Το Linux δεν είναι Λειτουργικό Σύστημα από μόνο του, άλλα ακόμα ένα ελεύθερο μέρος ενός πλήρως λειτουργικού συστήματος GNU, που αξιοποιείται από GNU corelibs, shell utilities και άλλα ζωτικά μέρη συστήματος που συγκροτούν ένα πλήρες ΛΣ, όπως ορίζεται από το POSIX. Πολλοί χρήστες υπολογιστών τρέχουν κάποια τροποποιημένη έκδοση του συστήματος GNU κάθε μέρα χωρίς να το συνειδητοποιούν. Για κάποιον περίεργο λόγο, η έκδοση του GNU που χρησιμοποιείται ευρέως στις μέρες μας αποκαλείται συχνά "Linux" και πολλοί από τους χρήστες του δεν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται βασικά για το σύστημα GNU, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια το GNU Project. Όντως υπάρχει Linux και αυτοί οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, είναι όμως μονάχα ένα κομμάτι του συστήματος τους. Linux είναι ο kernel: το πρόγραμμα του συστήματος που κατανέμει τους πόρους του μηχανήματος στα άλλα προγράμματα που τρέχετε. Ο kernel είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό και ουσιώδες για ένα ΛΣ, αλλά άχρηστο από μόνο του -λειτουργεί μονάχα στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου ΛΣ. Το Linux χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με ένα ΛΣ GNU: ολόκληρο το σύστημα είναι με λίγα λόγια GNU με προσθήκη Linux, ή GNU/Linux. Όλες οι λεγόμενες "Linux" διανομές είναι ουσιαστικά διανομές του GNU/Linux.. 2
Gtr34 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καμιά διανομή που να υποστηρίζει την Ati x700 ξέρετε;
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καμιά διανομή που να υποστηρίζει την Ati x700 ξέρετε; Καπου ειχε παρει το ματι μου καποτε, οτι θα χρειαστεις διανομη που να support X.Org 6.7, 6.8, 6.9, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, or 7.4. αλλα δεν ειμαι και 100% sure..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις