revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι τρου.Ενώ κανονικά φοράω 32 σε αυτούς έχω 30-31
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι Και στoν Ralf Lauren αλλα και στη Gant το εχω δει αυτο που λες για τα νουμερα μερικες φορες.
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 not feeling better though 30-31 φοράω Τα κλάματα μην βάλεις πρόσεχε.
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 not feeling better though 30-31 φοράω τώρα τον πήρα τηλέφωνο να δω αν φοράει ακόμα το ίδιο και μου λέει όχι ρε πάχυνα φοράω 32 ,ανάλογα το πατρόν βέβαια ΧΡΙΣΤΕΜΟΥΥΥΥ
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω φόρμα που είναι το μεγαλύτερο μέγεθος από τα παιδικά. Αλλά λόγω ύψους. Κατά άλλα μπουτάρες έχω, δεν είμαι γυναικωτός σαν εσάς.
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έχω φόρμα που είναι το μεγαλύτερο μέγεθος από τα παιδικά. Αλλά λόγω ύψους. Κατά άλλα μπουτάρες έχω, δεν είμαι γυναικωτός σαν εσάς. Δώσε πόνο Βοζινιώτη . Τον σκούφο βγάλε ρε.Καλοκαίριασε για το θεό δλδ.
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 το οτι παίζει εσείς να είστε αδύνατοι σας πέρασε ; Δεν είπαμε το αντίθετο
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κυκλοφορεί ένα μουνάκι εδώ Πολίχνη πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ δυνατό. Από αυτά που μπορώ να γίνω κώλος. Δεν πρέπει να το αφήσω να κυκλοφορεί έτσι ξέμπαρκο. Πρέπει να το μαντρώσω.
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κυκλοφορεί ένα μουνάκι εδώ Πολίχνη πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ δυνατό. Από αυτά που μπορώ να γίνω κώλος. Δεν πρέπει να το αφήσω να κυκλοφορεί έτσι ξέμπαρκο. Πρέπει να το μαντρώσω. Γενικά west side είναι η τάση των καιρών , και γενικά εκεί μεργιά έχετε άλλης φάσης κορίτσα .
TeZaS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μεταφράζεται αυτή η πρόταση "Redundancy plays an important role in enhancing system reliability" και ειδικότερα ο όρος Redundancy
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Άσε η συγκεκριμένη πρέπει να κάνει και χειρωνακτική εργασία, με κάτι καλάμια την βλέπω να κουβαλάει, με την φόρμα με την στριγκάρα της. Για τρελό ξέσκισμα και από φάτσα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μεταφράζεται αυτή η πρόταση "Redundancy plays an important role in enhancing system reliability" και ειδικότερα ο όρος Redundancy θα βοηθουσε αν ειχες και μια δυο προτασεις πριν και μετα! μια μεταφραση θα μπορουσε να ηταν "Το πλεονασμα παιζει σημαντικο ρολο στην βελτιωση της αξιοπιστιας του συστηματος!?"
TeZaS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 θα βοηθουσε αν ειχες και μια δυο προτασεις πριν και μετα! μια μεταφραση θα μπορουσε να ηταν "Το πλεονασμα παιζει σημαντικο ρολο στην βελτιωση της αξιοπιστιας του συστηματος!?" Redundancy plays an important role in enhancing system reliability. The redundancy allocation problem has been analyzed for many different system structure [6 ,8,11]. One of the commonly used form of the redundancy is the standby redundancy. Standby system often finds applications in various industrial and other setups. In a standby redundant system, some additional paths are created for the proper functioning of the system. Standby unit is support to increase the reliability of the system. Αν το έγραφα, "το πλεονάζον υλικό παίζει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της αξιοπιστίας συστημάτων"? Δεν με νοιάζει να είναι 100% πιστή μετάφραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις