Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες

Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι

τρου.Ενώ κανονικά φοράω 32 σε αυτούς έχω 30-31

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες

Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι

Και στoν Ralf Lauren αλλα και στη Gant το εχω δει αυτο που λες για τα νουμερα μερικες φορες.

Δημοσ.

not feeling better though :P

30-31 φοράω

τώρα τον πήρα τηλέφωνο να δω αν φοράει ακόμα το ίδιο και μου λέει όχι ρε πάχυνα φοράω 32 ,ανάλογα το πατρόν βέβαια

ΧΡΙΣΤΕΜΟΥΥΥΥ

Δημοσ.

Έχω φόρμα που είναι το μεγαλύτερο μέγεθος από τα παιδικά. Αλλά λόγω ύψους. Κατά άλλα μπουτάρες έχω, δεν είμαι γυναικωτός σαν εσάς.

Δημοσ.

Έχω φόρμα που είναι το μεγαλύτερο μέγεθος από τα παιδικά. Αλλά λόγω ύψους. Κατά άλλα μπουτάρες έχω, δεν είμαι γυναικωτός σαν εσάς.

Δώσε πόνο Βοζινιώτη .

Τον σκούφο βγάλε ρε.Καλοκαίριασε για το θεό δλδ.

Δημοσ.

το οτι παίζει εσείς να είστε αδύνατοι σας πέρασε ;

Δεν είπαμε το αντίθετο

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ένα μουνάκι εδώ Πολίχνη πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ δυνατό. Από αυτά που μπορώ να γίνω κώλος. Δεν πρέπει να το αφήσω να κυκλοφορεί έτσι ξέμπαρκο. Πρέπει να το μαντρώσω.

Δημοσ.

Κυκλοφορεί ένα μουνάκι εδώ Πολίχνη πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ δυνατό. Από αυτά που μπορώ να γίνω κώλος. Δεν πρέπει να το αφήσω να κυκλοφορεί έτσι ξέμπαρκο. Πρέπει να το μαντρώσω.

Γενικά west side είναι η τάση των καιρών , και γενικά εκεί μεργιά έχετε άλλης φάσης κορίτσα . 

Δημοσ.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μεταφράζεται αυτή η πρόταση "Redundancy plays an important role in enhancing system reliability" και ειδικότερα ο όρος Redundancy

Δημοσ.

Άσε η συγκεκριμένη πρέπει να κάνει και χειρωνακτική εργασία, με κάτι καλάμια την βλέπω να κουβαλάει, με την φόρμα με την στριγκάρα της. Για τρελό ξέσκισμα και από φάτσα.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να μου πει πως μεταφράζεται αυτή η πρόταση "Redundancy plays an important role in enhancing system reliability" και ειδικότερα ο όρος Redundancy

θα βοηθουσε αν ειχες και μια δυο προτασεις πριν και μετα! μια μεταφραση θα μπορουσε να ηταν "Το πλεονασμα παιζει σημαντικο ρολο στην βελτιωση της αξιοπιστιας του συστηματος!?"

Δημοσ.

θα βοηθουσε αν ειχες και μια δυο προτασεις πριν και μετα! μια μεταφραση θα μπορουσε να ηταν "Το πλεονασμα παιζει σημαντικο ρολο στην βελτιωση της αξιοπιστιας του συστηματος!?"

Redundancy plays an important role in enhancing system reliability. The redundancy allocation problem has been
analyzed for many different system structure [6 ,8,11]. One of the commonly used form of the redundancy is the
standby redundancy. Standby system often finds applications in various industrial and other setups. In a standby
redundant system, some additional paths are created for the proper functioning of the system. Standby unit is support
to increase the reliability of the system.

Αν το έγραφα, "το πλεονάζον υλικό παίζει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της αξιοπιστίας συστημάτων"? Δεν με νοιάζει να είναι 100% πιστή μετάφραση
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...