Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος λογος που εχω dual boot σε ενα απο τα mac ειναι γιατι η κωλοεταιρια που βγαζει μια suite που δουλευω της καπνισε και δεν το βγαζει για Mac.....

πφφφφφ.....

Κάτι ξέρουν... χαχα

Πόσες φορές έχω φτιάξει τέτοια... ΑΚΟΜΑ πατάω backspace για πίσω. -.-

Νόμιζα ότι ήσουν νοσηλεύτρια!

Είμαι! Απλά είναι το χόμπυ μου να φτιάχνω μηχανήματα/κινητά (software περισσότερο)
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο.

computer-crying.gif

• Like 11
Δημοσ.

Κάτι ξέρουν... χαχα

Πόσες φορές έχω φτιάξει τέτοια... ΑΚΟΜΑ πατάω backspace για πίσω. -.-

Είμαι! Απλά είναο το χόμπυ μου να φτιάχνω μηχανήματα/κινητά (software περισσότερο)

Ελα εσυ εδω πανω, να τα σιχαθεις μια για παντα........

οι  8/10 σε μια καφετερια που θα πας θα εχουν.......

FORtVlH.jpg

Δημοσ.

Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο.

computer-crying.gif

πόσος είσαι κιεσυ πια ;

Δημοσ.

computer-crying.gif

Εδω small φορουσα στην 3η δημοτικου. Ακου εκει Small. 

Δημοσ.

computer-crying.gif

size-matters-not-unless-too-small-the-pa

• Like 2
Δημοσ.

Ελα εσυ εδω πανω, να τα σιχαθεις μια για παντα........

οι  8/10 σε μια καφετερια που θα πας θα εχουν.......

FORtVlH.jpg

Δυστυχώς είμαι ενήμερη για αυτή την μάστιγα... Θα έχω Asus laptop, θα τρέχω και Linux και θα με κοιτάνε λες κι είμαι από άλλο πλανήτη.

Boss_mode/on

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι ενήμερη για αυτή την μάστιγα... Θα έχω Asus laptop, θα τρέχω και Linux και θα με κοιτάνε λες κι είμαι από άλλο πλανήτη.

Boss_mode/on

Kαι αυτοι Unix based OS  :P

giphy.gif

Δημοσ.

Ναι αλλά τα Mac... Κατά κάποιο περίεργο τρόπο θα πέφτω πάνω τους κρατώντας διάφορα υγρά xD

Δημοσ.

Κάτσε ρε τρελή ίρις. Εσύ δεν είσαι που παλιότερα δεν μπορούσες να δουλέψεις το Excel, και τώρα κάνεις και Dual Boot και έχεις και Linux; Τι φάση;

Δημοσ.

computer-crying.gif

Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες

Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι

• Like 1
Δημοσ.

τώρα θυμήθηκα ότι ο αδερφός μου έιναι 35 και φοράει τζιν 28 νούμερο.

και μου κόπηκε το γέλιο :P

not feeling better though :P

30-31 φοράω

Δημοσ.

Κάτσε ρε τρελή ίρις. Εσύ δεν είσαι που παλιότερα δεν μπορούσες να δουλέψεις το Excel, και τώρα κάνεις και Dual Boot και έχεις και Linux; Τι φάση;

Το οτι δεν μπορώ να λειτουργήσω καλά συγκεκριμένα το excel, δε σημαίνει οτι δεν μπορώ να κάνω άλλα πράγματα... Το excel δεν μπορώ να το καταλάβω ιδιαίτερα. Αυτά που λες μπορώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...