Iris_89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ο μονος λογος που εχω dual boot σε ενα απο τα mac ειναι γιατι η κωλοεταιρια που βγαζει μια suite που δουλευω της καπνισε και δεν το βγαζει για Mac..... πφφφφφ..... Κάτι ξέρουν... χαχαΠόσες φορές έχω φτιάξει τέτοια... ΑΚΟΜΑ πατάω backspace για πίσω. -.- Νόμιζα ότι ήσουν νοσηλεύτρια!Είμαι! Απλά είναι το χόμπυ μου να φτιάχνω μηχανήματα/κινητά (software περισσότερο)
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. 11
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κάτι ξέρουν... χαχα Πόσες φορές έχω φτιάξει τέτοια... ΑΚΟΜΑ πατάω backspace για πίσω. -.- Είμαι! Απλά είναο το χόμπυ μου να φτιάχνω μηχανήματα/κινητά (software περισσότερο) Ελα εσυ εδω πανω, να τα σιχαθεις μια για παντα........ οι 8/10 σε μια καφετερια που θα πας θα εχουν.......
Adon1s Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. πόσος είσαι κιεσυ πια ;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. Εδω small φορουσα στην 3η δημοτικου. Ακου εκει Small.
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. 2
Iris_89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ελα εσυ εδω πανω, να τα σιχαθεις μια για παντα........ οι 8/10 σε μια καφετερια που θα πας θα εχουν....... Δυστυχώς είμαι ενήμερη για αυτή την μάστιγα... Θα έχω Asus laptop, θα τρέχω και Linux και θα με κοιτάνε λες κι είμαι από άλλο πλανήτη. Boss_mode/on 1
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 τώρα θυμήθηκα ότι ο αδερφός μου έιναι 35 και φοράει τζιν 28 νούμερο. και μου κόπηκε το γέλιο
Unabomber Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δυστυχώς είμαι ενήμερη για αυτή την μάστιγα... Θα έχω Asus laptop, θα τρέχω και Linux και θα με κοιτάνε λες κι είμαι από άλλο πλανήτη. Boss_mode/on Kαι αυτοι Unix based OS
Iris_89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι αλλά τα Mac... Κατά κάποιο περίεργο τρόπο θα πέφτω πάνω τους κρατώντας διάφορα υγρά xD
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κάτσε ρε τρελή ίρις. Εσύ δεν είσαι που παλιότερα δεν μπορούσες να δουλέψεις το Excel, και τώρα κάνεις και Dual Boot και έχεις και Linux; Τι φάση;
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Viper άκου(true story όχι καλαμπούρι για να γελάσουμε)...πάω σήμερα λακόστ να πάρω βερμουδίτσα.Της λέω θέλω το small...και μου λέει αυτό το φοράει ο γιος μου που πάει στο γυμνάσιο. Tα "μεγέθη" τους είναι γτπ, ίσως γιατί έχουν πολλούς χοντρούς πελάτες Έχω ένα παντελόνι το πιο μικρό νούμερο που είχαν στο μαγαζί, skinny fit κιόλας που χωρίς ζώνη μου πέφτει...1-2 νούμερα μεγαλύτερο μου είναι 1
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 τώρα θυμήθηκα ότι ο αδερφός μου έιναι 35 και φοράει τζιν 28 νούμερο. και μου κόπηκε το γέλιο not feeling better though 30-31 φοράω
Iris_89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κάτσε ρε τρελή ίρις. Εσύ δεν είσαι που παλιότερα δεν μπορούσες να δουλέψεις το Excel, και τώρα κάνεις και Dual Boot και έχεις και Linux; Τι φάση; Το οτι δεν μπορώ να λειτουργήσω καλά συγκεκριμένα το excel, δε σημαίνει οτι δεν μπορώ να κάνω άλλα πράγματα... Το excel δεν μπορώ να το καταλάβω ιδιαίτερα. Αυτά που λες μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις