nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 επρεπε να τους πεις οτι δεν εναι τοσο μεγαλη Να σε δω εσένα τότε... Το κόβεις ή δεν το κόβεις? 2
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Exactly. Γι αυτο πριν κανω την οποιαδηποτε κινηση, θα το ψαξω πολυ. Απο Αυγουστο/Σεπτεμβρη και μετα δηλαδη. A, εσυ για τωρα ψαχνεσαι….. well done mate….. Eγω ακομα δυστυχως δεν μπορω λογω contracts.
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 1. Διότι κάνει αυτή τη δουλειά 30 χρόνια, 2. Οι συγγραφείς των βιβλίων του διδάσκουν ή έχουν αναπτύξει το κιουρικιουλουμ, 3. Το πρόγραμμα του κάθε certification ειναι δομημένο με ακαδημαϊκά κριτήρια και σου δίνει προαπαιτούμενα επομένως όλοι ξέρουν το ελάχιστο επίπεδο σου αφού τελειώσεις, 5. Ξέρω κόσμο που το πήρε και εκτιμώ ιδιαίτερα τη δουλειά τους και οι ίδιοι δε φοβούνται προβλήματα που δεν έχουν ξαναδεί αλλά ουτε και την ανεργία και 6. Έχοντας παρακολουθήσει συγκεκριμένο coursera certification και από τον ίδιο διδάσκοντα το ίδιο-1- μάθημα στο τμήμα στο John Hopkins που διδάσκει, ξέρω ότι το επίπεδο του coursera ειναι χαμηλό (υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα ειναι εξαιρέσεις). 1
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κι εγώ το ίδιο τον ρώτησα, αλλά δεν απαντάει και μας τρώει η αγωνία... Ούτε μια στιγμή να λείψω γλυκούλη? <3 Για τι δουλειά και που? Γιατί για Ελλάδα. Tbh δεν νομίζω πως αξίζει κανένα από τα 2, εκτός αν έχεις ήδη καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενο. E αν ήταν θα έμενα Λονδίνο Δεν την πάλευα.Ελλάδα και επειδή σοβαρές δουλειές δεν παίζουν εδώ(ειδικά χωρίς μέσο δυστυχώς) μάλλον σε ερευνητικό επίπεδο.Έχουμε financial engineering στο tuc οπότε σκέφτομαι σοβαρά να το χτυπήσω. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Να σε δω εσένα τότε... Το κόβεις ή δεν το κόβεις? θα το εκοβα αν χρειαζοταν αλλα μετα πως θα σε ικανοποιω ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 get a fucking plane θες να πεις εσυ αλλα αστο
GreekMonkey Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 προσεχε γιατι δεν θελει και πολυ για να αρχισετε να ψαχνετε για τετοια Τι θες να πεις ρε τυροτρέλα γιατί δεν πίανω τον σφυγμό σου.
GreekMonkey Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 10 χιλιομετράκια σήμερα τρέξιμο στο χαλαρό. Γαμώτο πως αυτοτσιγκλιέσαι και παίνεις motivation από μόνος σου για να κάνεις πράγματα. Στο διάβασμα το θέλω κυρίως. Ξέρεις αυτό που κάνει να ξεχωρίζουν οι πετυχημένοι από την μάζα. Το είχα παλιά και εγώ αλλά το έχασα. Το θέλω πάλι. Come onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 10 χιλιομετράκια σήμερα τρέξιμο στο χαλαρό. Γαμώτο πως αυτοτσιγκλιέσαι και παίνεις motivation από μόνος σου για να κάνεις πράγματα. Στο διάβασμα το θέλω κυρίως. Ξέρεις αυτό που κάνει να ξεχωρίζουν οι πετυχημένοι από την μάζα. Το είχα παλιά και εγώ αλλά το έχασα. Το θέλω πάλι. Come onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GreekMonkey Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 58 λεπτά. Αλλά η φάση είναι ότι είχα να τρέξω πάνω από 5 κάνα χρόνο. Και γενικώς ήμουν σε φάση πολύ συντηρης με 3,4,5 χλμ. Κλάιν γαμώ, δεν θέλει πολύ σκέψη το πράγμα. Ένταση και γκαύλα θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις