Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γινει ο Bernie πρόεδρος και τα προπτυχιακά θα ναι τζάμπα.

Απο εκεί και πέρα μην κάνεις τη βλακία και πας για δεύτερο προπτυχιακό. Εκτός κι αν θες να πας ισπανική φιλολογία ή κάτι τέτοιο...

Λολ, ούτε καν. Δεύτερο προπτυχιακό θα κανω μόνο άμα αναγνωρίζουν credits από ba και msc και μπορώ να τελειώσω σε 2.5-3 χρονια.

Αλλιώς θα κοιτάξω για msc με μερικά ba prerequisites.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πάντως θα μ άρεσε να ασχοληθώ με mobile app development αν και δεν ξέρω κατα πόσο εύκολο ειναι να αρχίσει κάποιος κ αν χρειάζεται γνώσεις προγραμματισμού etc , αλλα το κυριότερο αν θα παίζει χρήμα σε αυτό
Εχω σκεφτεί και το website dev αλλα δεν ξέρω απο που να αρχίσω , info overload -> ζαλίστηκα  :-D 
τώρα κοιτάζω , να δω τι θα βρω 

Δημοσ.

Ντάξει ρε μαν, άμα είσαι μπρουκλης δεν σε αγχωνουν αυτά, εμένα Δεν με ψήνει να χρωστάω καμία 200κ στους αμερικάνους.

Δεν ειμαι μπρουκλης ρε.... :P

Ενταξει αλλο να εχεις οικογενεια κλπ, (like you) και αλλο να μην εχεις να σκεφτεις τιποτα αλλο εκτος απο τον εαυτο σου (like me). Λογικο να να μην θελεις να εχεις στο κεφαλι σου, τετοια ποσα προς αποπληρωμη.

Eγω στα Εγγλεζακια λεω να τα δωσω....

Εσκασα αρκετα στους μουρικανς τα προηγουμενα χρονια.....

Δημοσ.

Νίκεκ κοίτα στο coursera για το certification στο mob applications. Αν θες να επενδύσεις χρήμα που θα το πάρεις πίσω, κοίτα στο oreillyschool. Το δεύτερο αξίζει πολύ.

• Like 4
Δημοσ.

Λινκιν αν εισαι μηχανικός, να πας να πάρεις το pe engineer κοίτα στο nspe.org εκτός κι αν το κύριο ενδιαφέρον των σπουδών ειναι 20 Χρονα λέλουδα που θες να τα μυρίσεις ;·)

Σαν τον γιουνιμπομπερ δλδ :·ρ

Δημοσ.

Λινκιν αν εισαι μηχανικός, να πας να πάρεις το pe engineer κοίτα στο nspe.org εκτός κι αν το κύριο ενδιαφέρον των σπουδών ειναι 20 Χρονα λέλουδα που θες να τα μυρίσεις ;·)

Τι εννοεις φιλτατε ? :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μίλαγα με την παρέα μου τις προάλλες και προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως κάποιοι απ' αυτούς θα έκοβαν το σεκς με την γυναίκα τους αν έμενε έγκυος, για να μην... χτυπήσουν το μωρό. 

What?

Δημοσ.

Μίλαγα με την παρέα μου τις προάλλες και προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως κάποιοι απ' αυτούς θα έκοβαν το σεκς με την γυναίκα τους αν έμενε έγκυος, για να μην... χτυπήσουν το μωρό. 

What?

Ελεφαντίαση ή παραπληροφόρηση ?  :-D

Δημοσ.

Προσπαθούσα να τους εξηγήσω οτι το μωρό δεν παθαίνει τίποτα... άδικος κόπος.

Poke poke λέει ο άλλος  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Δεν ειμαι μπρουκλης ρε.... :P

Ενταξει αλλο να εχεις οικογενεια κλπ, (like you) και αλλο να μην εχεις να σκεφτεις τιποτα αλλο εκτος απο τον εαυτο σου (like me). Λογικο να να μην θελεις να εχεις στο κεφαλι σου, τετοια ποσα προς αποπληρωμη.

Eγω στα Εγγλεζακια λεω να τα δωσω....

Εσκασα αρκετα στους μουρικανς τα προηγουμενα χρονια.....

Exactly. Γι αυτο πριν κανω την οποιαδηποτε κινηση, θα το ψαξω πολυ. Απο Αυγουστο/Σεπτεμβρη και μετα δηλαδη.

Μπα, δεν με ψηνει να μυρισω τιποτα! Παντρευομαι ενα λελουδι τον επομενο μηνα οποτε ειμαι καλυμμενος απο αυτη την αποψη. Το κυριο ενδιαφερον μου ειναι να ξυπναω το πρωι, να πηγαινω στην δουλεια μου και να κανω κατι ενδιαφερον, οχι να γαμοσταυριζω 9-5(7:00-3:30).

Δεν ειμαι engineer, διοικηση επιχειρησεων εχω τελειωσει με master σε e-business tech το οποιο μου εμαθε πολλα αλλα δεν μου εμαθε και καποια αλλα που θα ηθελα.

Τα ενδεχομενα ειναι 2 (αμα παω και για αλλες σπουδες):

α ) Msc σε CS που θα δωσει hard skills και περισσοτερο νοημα στο 1ο μεταπτυχιακο.

β) Προπτυχιακο σε mech.engineering οπου ειναι "ψιλοασχετο" με αυτα που εχω ηδη σπουδασει αλλα μου εγγυαται καλες δουλειες και καριερα (λογο γνωριμιων στον χωρο αλλα και γενικοτερης καταστασης στον χωρο κλπ κλπ).

ΕΙδωμεν.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσπαθούσα να τους εξηγήσω οτι το μωρό δεν παθαίνει τίποτα... άδικος κόπος.

επρεπε να τους πεις οτι δεν εναι τοσο μεγαλη :P

Δημοσ.

επρεπε να τους πεις οτι δεν εναι τοσο μεγαλη :P

Να σε δω εσένα τότε... Το κόβεις ή δεν το κόβεις? :P

Δημοσ.

Νίκεκ κοίτα στο coursera για το certification στο mob applications. Αν θες να επενδύσεις χρήμα που θα το πάρεις πίσω, κοίτα στο oreillyschool. Το δεύτερο αξίζει πολύ.

To o'reilly απο ποια αποψη λες οτι αξιζει. Εννοω στην αγορα εργασιας, γιατι θεωρεις οτι ειναι καλυτερο απο τα διαφορα επι πληρωμη online courses/bootcamps κλπ?

Βλεπω οτι δινει καποια certifications αλλα ειναι αναγνωρισμενα απο καποιο επισημο φορεα ή οργανισμο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...