Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ναι και σήμερα αφήνουμε στην άκρη την τζάζ και ακούμε αυτό

προσεχε γιατι δεν θελει και πολυ για να αρχισετε να ψαχνετε για τετοια

Reliable-and-Durable-Twins-Baby-Stroller

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι ήταν το προηγούμενο και τι σου αρέσει?

LSE:Operational Research

Τι με ενδιαφέρει

Math&Finance,financial engineering.

• Like 2
Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες πήγα στο κέντρο, εκεί στην Ακαδημίας και από πίσω που είναι τα βιβλιοπωλεία, να πάρω ένα βιβλίο.

Περνώντας μπροστά από το Πανεπιστήμιο, θυμήθηκα από φωτογραφίες που είχα δει πως κάπου εκεί είναι και τα αγάλματα κάποιων σημαντικών και ιδιαίτερα αγαπητών σε εμένα προσώπων. Έτσι έψαξα να τα βρω, και τα βρήκα, κρυμμένα πίσω από κάτι νερατζιές που κάποιοι φρόντισαν να φυτέψουν ακριβώς μπροστά τους, και τα κρύβουν τελείως...  :huh:

Σωκράτης

10393913_10152896442173325_8385475139917

Πλάτωνας

11224204_10152896441468325_3295763918809

Αφού 'χαιρέτησα' τους διδάσκαλους, και πήγα και πήρα το βιβλίο, μου γεννήθηκε μια επιθυμία.

Να πάω απ' τη φυλακή του Σωκράτη, η οποία δεν απέχει πολύ απ' την Ακαδημία, και βρίσκεται εντός του χώρου του Φιλοπάππου.

Και πήγα, κοίταξα, έβγαλα μερικές φωτογραφίες, και έκατσα μερικά λεπτά στο παγκάκι που είναι μερικά μέτρα μπροστά, σκεφτόμενος τα όσα ήξερα για τα 'μαθήματα' του, και για το αν τελικά κατάφερε, να αποκτήσει την αιωνιότητα εκείνη για την οποία τόσο όμορφα μίλησε.

11011745_10152907658833325_5005050898638

11000079_10152907658783325_4519924433416

Για όσους δεν ξέρετε τι ακριβώς έκανε ο Σωκράτης, τα λόγια του, τα μαθήματα του, κτλπ, και βαριέστε να διαβάζετε τα βιβλία, μπορείτε να πάρετε μια μικρή αλλά δυνατή γεύση που θα σας συγκινήσει ακούγοντας χαλαρά την Απολογία που έδωσε στο δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε σε θάνατο, σε συναισθηματικά φορτισμένη απαγγελία του καθηγητή Λιαντίνη.

Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε αδελφέ ημών.

Δημοσ.

Ο πλατωνας και ο σωκράτης μοιάζουν πολύ.

Επίσης η απολογία ειναι διδακτέα ύλη στο σχολείο, βρήκαμε όλα τα αντικείμενα, ρήματα, υποκείμενα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες πήγα στο κέντρο, εκεί στην Ακαδημίας και από πίσω που είναι τα βιβλιοπωλεία, να πάρω ένα βιβλίο.

Περνώντας μπροστά από το Πανεπιστήμιο, θυμήθηκα από φωτογραφίες που είχα δει πως κάπου εκεί είναι και τα αγάλματα κάποιων σημαντικών και ιδιαίτερα αγαπητών σε εμένα προσώπων. Έτσι έψαξα να τα βρω, και τα βρήκα, κρυμμένα πίσω από κάτι νερατζιές που κάποιοι φρόντισαν να φυτέψουν ακριβώς μπροστά τους, και τα κρύβουν τελείως...  :huh:

Σωκράτης

10393913_10152896442173325_8385475139917

Πλάτωνας

11224204_10152896441468325_3295763918809

Αφού 'χαιρέτησα' τους διδάσκαλους, και πήγα και πήρα το βιβλίο, μου γεννήθηκε μια επιθυμία.

Να πάω απ' τη φυλακή του Σωκράτη, η οποία δεν απέχει πολύ απ' την Ακαδημία, και βρίσκεται εντός του χώρου του Φιλοπάππου.

Και πήγα, κοίταξα, έβγαλα μερικές φωτογραφίες, και έκατσα μερικά λεπτά στο παγκάκι που είναι μερικά μέτρα μπροστά, σκεφτόμενος τα όσα ήξερα για τα 'μαθήματα' του, και για το αν τελικά κατάφερε, να αποκτήσει την αιωνιότητα εκείνη για την οποία τόσο όμορφα μίλησε.

11011745_10152907658833325_5005050898638

11000079_10152907658783325_4519924433416

Για όσους δεν ξέρετε τι ακριβώς έκανε ο Σωκράτης, τα λόγια του, τα μαθήματα του, κτλπ, και βαριέστε να διαβάζετε τα βιβλία, μπορείτε να πάρετε μια μικρή αλλά δυνατή γεύση που θα σας συγκινήσει ακούγοντας χαλαρά την Απολογία που έδωσε στο δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε σε θάνατο, σε συναισθηματικά φορτισμένη απαγγελία του καθηγητή Λιαντίνη.

Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε αδελφέ ημών.

βλέπετε ψαρούκλες? αυτό είναι offtopic post...

• Like 5
Δημοσ.

LSE:Operational Research

Τι με ενδιαφέρει

Math&Finance,financial engineering.

Για τι δουλειά και που? Γιατί για Ελλάδα. Tbh δεν νομίζω πως αξίζει κανένα από τα 2, εκτός αν έχεις ήδη καλή δουλειά πάνω στο αντικείμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πλατωνας και ο σωκράτης μοιάζουν πολύ.

Επίσης η απολογία ειναι διδακτέα ύλη στο σχολείο, βρήκαμε όλα τα αντικείμενα, ρήματα, υποκείμενα...

Το θέμα (κατά την άποψή μου) δεν είναι να διαβάζεις τέτοια βιβλία για να μάθεις αρχαία. Με αυτό το τρόπο θα τα μισήσεις μόνο και μόνο επειδή θα τα δεις σαν αγγαρία. Ίσα ίσα, που άμα κάποιος δεν ξέρει αρχαία, να τα διαβάσει στα νέα. Το point είναι διαβάζοντας τα να σκεφτείς τα ερωτήματα που τίθενται, και να μπεις σε σκέψεις... (κι αν όντως είναι έτσι ? και αν συνέβαινε αυτό ? πως και κατά πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν αντί για έτσι, κάναμε αυτό ?)

Προσωπικά μου φαίνεται πως τα μαθήματα ιστορίας και αρχαίων είναι φτιαγμένα επίτηδες με τέτοιο τρόπο, ώστε να σε κάνουν να μισήσεις την ιστορία και τα αρχαία κείμενα.

@ ThReSh: Thank you! :)

Δημοσ.

κ εγώ ρε γαμώ θέλω να ψάξω να βρω μια σοβαρή σχολή(μάλλον για ΙΕΚ με κόβω) που να κάνουν όντως μάθημα όχι όπως στο ΙΕΚ που είχα τελειώσει.. ,    να ψοφήσω στο διάβασμα(ναι τώρα το θυμήθηκα λολ) παράλληλα με μια part time δουλειά(πχ delivery τώρα π θα έχω δίπλωμα) μπας κ ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αλλα δεν ξέρω τι στα κομμάτια να ακολουθήσω. Αν πάω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητισμό (για να κάνω μια δουλειά που μ αρέσει) υπάρχει τέτοια υπερπληθώρα αποφοίτων που δεν το κόβω να βρίσκω κάτι.

χμμμμ , έχω το καλοκαίρι να αποφασίσω , δεν πρόκειται να αφήσω να περάσει άλλος χρόνος ..

Μονο certifications αξίζουν τωρα πια.

Γεροντια ?

Χαχαχα....

Yeap

Άμα μπορείς να βρεις msc που θα σου προσδώσει κύρος, πραγματικά skills και θα μπουσταρει την καριέρα σου, γιατι όχι? Και 30 και 40, δεν λέει Κάτι η ηλικία.

Και να ειναι και τζάμπα.

Δημοσ.

Yeap

Και να ειναι και τζάμπα.

Και τζάμπα και Όλα τα παραπάνω? Που είναι να πάω αύριο.

Εγώ εδώ για 2ο πτυχίο κοιτάω και πονάει ο κωλος μου με τα fees.

Δημοσ.

Ποια σχολή ομως θα σου μάθει πρακτικά skills?

έλα μου ντε .. XD

οπότε τι θα έκανες στη θέση μου ? μπορεί γενικά να τα έχω κάνει σκατά τα τελευταία χρόνια αλλα θέλω να επανορθώσω λίγο και να αλλάξω την κατάσταση :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...