viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τώρα που είπες για Msc βλέπω 30+ και κάνουν ακόμα.Παίρνω θάρρος και με βλέπω να ξεκινάω τελικά για το επόμενο.....Από βδομάδα θα ψάξω συστατικές....Άντε να ξαναβρώ μετά από 2 χρόνια.... Το εχω ξαναπεί, στο ΕΑΠ ειχαμε άτομα που ερχόντουσαν με π για να κάνουν προπτυχιακό... 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κ εγώ ρε γαμώ θέλω να ψάξω να βρω μια σοβαρή σχολή(μάλλον για ΙΕΚ με κόβω) που να κάνουν όντως μάθημα όχι όπως στο ΙΕΚ που είχα τελειώσει.. , να ψοφήσω στο διάβασμα(ναι τώρα το θυμήθηκα λολ) παράλληλα με μια part time δουλειά(πχ delivery τώρα π θα έχω δίπλωμα) μπας κ ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αλλα δεν ξέρω τι στα κομμάτια να ακολουθήσω. Αν πάω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητισμό (για να κάνω μια δουλειά που μ αρέσει) υπάρχει τέτοια υπερπληθώρα αποφοίτων που δεν το κόβω να βρίσκω κάτι.χμμμμ , έχω το καλοκαίρι να αποφασίσω , δεν πρόκειται να αφήσω να περάσει άλλος χρόνος ..
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Το εχω ξαναπεί, στο ΕΑΠ ειχαμε άτομα που ερχόντουσαν με π για να κάνουν προπτυχιακό... Γεροντια ? Χαχαχα....
linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Στη μούρη και η μπριζόλα και το καμ. Δώσε τους πόνο Νίκο. Χειρότερη φάρα από τους κουτσομπόλιδες δεν υπάρχει. Τώρα που είπες για Msc βλέπω 30+ και κάνουν ακόμα.Παίρνω θάρρος και με βλέπω να ξεκινάω τελικά για το επόμενο.....Από βδομάδα θα ψάξω συστατικές....Άντε να ξαναβρώ μετά από 2 χρόνια.... Άμα μπορείς να βρεις msc που θα σου προσδώσει κύρος, πραγματικά skills και θα μπουσταρει την καριέρα σου, γιατι όχι? Και 30 και 40, δεν λέει Κάτι η ηλικία. 2
linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κ εγώ ρε γαμώ θέλω να ψάξω να βρω μια σοβαρή σχολή(μάλλον για ΙΕΚ με κόβω) που να κάνουν όντως μάθημα όχι όπως στο ΙΕΚ που είχα τελειώσει.. , να ψοφήσω στο διάβασμα(ναι τώρα το θυμήθηκα λολ) παράλληλα με μια part time δουλειά(πχ delivery τώρα π θα έχω δίπλωμα) μπας κ ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αλλα δεν ξέρω τι στα κομμάτια να ακολουθήσω. Αν πάω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητισμό (για να κάνω μια δουλειά που μ αρέσει) υπάρχει τέτοια υπερπληθώρα αποφοίτων που δεν το κόβω να βρίσκω κάτι. χμμμμ , έχω το καλοκαίρι να αποφασίσω , δεν πρόκειται να αφήσω να περάσει άλλος χρόνος .. Γιατί δεν πας τίποτα τεφαα ρε? Αφού γουστάρεις.
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Και γω το ψιλοσκεφτομαι να ανεβω level αλλα δεν ξερω ακομα..... Ειναι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο και φευγουν, αλλα παντα υπαρχουν.... πφφφφ.....
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γιατί δεν πας τίποτα τεφαα ρε? Αφού γουστάρεις. κομματάκι αδύνατον αφού δεν τελείωσα ενιαίο , μεταπήδησα σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μετά την πρώτη λυκείου και συνέχισα ΙΕΚ + οτι δεν ήμουν κ του διαβάσματος άρα δεν έχω βάσεις κ να θέλω να προσπαθήσω για κάτι τέτοιο οπότε ψάχνω μια ποιο υλοποιήσιμη επιλογή
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Άμα μπορείς να βρεις msc που θα σου προσδώσει κύρος, πραγματικά skills και θα μπουσταρει την καριέρα σου, γιατι όχι? Και 30 και 40, δεν λέει Κάτι η ηλικία. Δεν ξέρω...το προηγούμενο τα είχε όλα αυτά και το τελείωσα με βαριά καρδιά.Τώρα θέλω να κάνω κάτι να μου αρέσει ώστε να το προχωρήσω.
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω...το προηγούμενο τα είχε όλα αυτά και το τελείωσα με βαριά καρδιά.Τώρα θέλω να κάνω κάτι να μου αρέσει ώστε να το προχωρήσω. Go for it..... οσο το σκεφτεσαι τοσο θα το αναβαλεις..... Και γω ετσι ελεγα για το 2ο, και ουτε που καταλαβα ποτε το τελειωσα. 1
linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Και γω το ψιλοσκεφτομαι να ανεβω level αλλα δεν ξερω ακομα..... Ειναι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο και φευγουν, αλλα παντα υπαρχουν.... πφφφφ..... Για τι σκέφτεσαι? κομματάκι αδύνατον αφού δεν τελείωσα ενιαίο , μεταπήδησα σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μετά την πρώτη λυκείου και συνέχισα ΙΕΚ + οτι δεν ήμουν κ του διαβάσματος άρα δεν έχω βάσεις κ να θέλω να προσπαθήσω για κάτι τέτοιο οπότε ψάχνω μια ποιο υλοποιήσιμη επιλογή Σαν τι δηλαδή?
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Για τι σκέφτεσαι? president of USA Σαν τι δηλαδή? IEK 1
linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω...το προηγούμενο τα είχε όλα αυτά και το τελείωσα με βαριά καρδιά.Τώρα θέλω να κάνω κάτι να μου αρέσει ώστε να το προχωρήσω. Τι ήταν το προηγούμενο και τι σου αρέσει? president of USA IEK Ποια σχολή ομως θα σου μάθει πρακτικά skills?
Unabomber Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Για τι σκέφτεσαι? Σαν τι δηλαδή? Ε, δεν εχει μεινει και τιποτα... μονο το ανωτατο Στα περισσοτερα που εχω δει ειναι περι τα 3-4 ετη...... (σε low ρυθμους) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις