Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα που είπες για Msc βλέπω 30+ και κάνουν ακόμα.Παίρνω θάρρος και με βλέπω να ξεκινάω τελικά για το επόμενο.....Από βδομάδα θα ψάξω συστατικές....Άντε να ξαναβρώ μετά από 2 χρόνια....

Το εχω ξαναπεί, στο ΕΑΠ ειχαμε άτομα που ερχόντουσαν με π για να κάνουν προπτυχιακό...

• Like 1
Δημοσ.

κ εγώ ρε γαμώ θέλω να ψάξω να βρω μια σοβαρή σχολή(μάλλον για ΙΕΚ με κόβω) που να κάνουν όντως μάθημα όχι όπως στο ΙΕΚ που είχα τελειώσει.. ,    να ψοφήσω στο διάβασμα(ναι τώρα το θυμήθηκα λολ) παράλληλα με μια part time δουλειά(πχ delivery τώρα π θα έχω δίπλωμα) μπας κ ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αλλα δεν ξέρω τι στα κομμάτια να ακολουθήσω. Αν πάω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητισμό (για να κάνω μια δουλειά που μ αρέσει) υπάρχει τέτοια υπερπληθώρα αποφοίτων που δεν το κόβω να βρίσκω κάτι.

χμμμμ , έχω το καλοκαίρι να αποφασίσω , δεν πρόκειται να αφήσω να περάσει άλλος χρόνος ..

Δημοσ.

Το εχω ξαναπεί, στο ΕΑΠ ειχαμε άτομα που ερχόντουσαν με π για να κάνουν προπτυχιακό...

Γεροντια ?

Χαχαχα....

Δημοσ.

Στη μούρη και η μπριζόλα και το καμ.

Δώσε τους πόνο Νίκο.

Χειρότερη φάρα από τους κουτσομπόλιδες δεν υπάρχει.

Τώρα που είπες για Msc βλέπω 30+ και κάνουν ακόμα.Παίρνω θάρρος και με βλέπω να ξεκινάω τελικά για το επόμενο.....Από βδομάδα θα ψάξω συστατικές....Άντε να ξαναβρώ μετά από 2 χρόνια....

Άμα μπορείς να βρεις msc που θα σου προσδώσει κύρος, πραγματικά skills και θα μπουσταρει την καριέρα σου, γιατι όχι? Και 30 και 40, δεν λέει Κάτι η ηλικία.
  • Like 2
Δημοσ.

κ εγώ ρε γαμώ θέλω να ψάξω να βρω μια σοβαρή σχολή(μάλλον για ΙΕΚ με κόβω) που να κάνουν όντως μάθημα όχι όπως στο ΙΕΚ που είχα τελειώσει.. , να ψοφήσω στο διάβασμα(ναι τώρα το θυμήθηκα λολ) παράλληλα με μια part time δουλειά(πχ delivery τώρα π θα έχω δίπλωμα) μπας κ ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση αλλα δεν ξέρω τι στα κομμάτια να ακολουθήσω. Αν πάω σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αθλητισμό (για να κάνω μια δουλειά που μ αρέσει) υπάρχει τέτοια υπερπληθώρα αποφοίτων που δεν το κόβω να βρίσκω κάτι.

χμμμμ , έχω το καλοκαίρι να αποφασίσω , δεν πρόκειται να αφήσω να περάσει άλλος χρόνος ..

Γιατί δεν πας τίποτα τεφαα ρε? Αφού γουστάρεις.

Δημοσ.

Και γω το ψιλοσκεφτομαι να ανεβω level αλλα δεν ξερω ακομα.....  :-(

Ειναι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο και φευγουν, αλλα παντα υπαρχουν.... πφφφφ.....

Δημοσ.

Γιατί δεν πας τίποτα τεφαα ρε? Αφού γουστάρεις.

κομματάκι αδύνατον αφού δεν τελείωσα ενιαίο , μεταπήδησα σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μετά την πρώτη λυκείου και συνέχισα ΙΕΚ + οτι δεν ήμουν κ του διαβάσματος άρα δεν έχω βάσεις κ να θέλω να προσπαθήσω για κάτι τέτοιο :P

οπότε ψάχνω μια ποιο υλοποιήσιμη επιλογή 

Δημοσ.

Άμα μπορείς να βρεις msc που θα σου προσδώσει κύρος, πραγματικά skills και θα μπουσταρει την καριέρα σου, γιατι όχι? Και 30 και 40, δεν λέει Κάτι η ηλικία.

Δεν ξέρω...το προηγούμενο τα είχε όλα αυτά και το τελείωσα με βαριά καρδιά.Τώρα θέλω να κάνω κάτι να μου αρέσει ώστε να το προχωρήσω. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω...το προηγούμενο τα είχε όλα αυτά και το τελείωσα με βαριά καρδιά.Τώρα θέλω να κάνω κάτι να μου αρέσει ώστε να το προχωρήσω. 

Go for it.....

οσο το σκεφτεσαι τοσο θα το αναβαλεις.....

Και γω ετσι ελεγα για το 2ο, και ουτε που καταλαβα ποτε το τελειωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω το ψιλοσκεφτομαι να ανεβω level αλλα δεν ξερω ακομα..... :-(

Ειναι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο και φευγουν, αλλα παντα υπαρχουν.... πφφφφ.....

Για τι σκέφτεσαι?

κομματάκι αδύνατον αφού δεν τελείωσα ενιαίο , μεταπήδησα σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μετά την πρώτη λυκείου και συνέχισα ΙΕΚ + οτι δεν ήμουν κ του διαβάσματος άρα δεν έχω βάσεις κ να θέλω να προσπαθήσω για κάτι τέτοιο :P

οπότε ψάχνω μια ποιο υλοποιήσιμη επιλογή

Σαν τι δηλαδή?

Δημοσ.

Τι ήταν το προηγούμενο και τι σου αρέσει?

president of USA

IEK

Ποια σχολή ομως θα σου μάθει πρακτικά skills?

Δημοσ.

Για τι σκέφτεσαι?

Σαν τι δηλαδή?

Ε, δεν εχει μεινει και τιποτα... μονο το ανωτατο :-)

Στα περισσοτερα που εχω δει ειναι περι τα 3-4 ετη......  (σε low ρυθμους)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...