nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 σήμερα το πρωί μπήκε στο λεωφορείο η δασκάλα μου απο το δημοτικό, ειχα να τη δω απο τότε αλλα την αναγνώρισα!milfάρα τρελή αααχχχχχ , τότε ηταν 20κάτι χρονων , τώρα δεν ξέρω αλλα σχετικά νέα και πρέπει να γυμνάζεταιμε το που την είδα να τρέχει για να προλάβει το λεωφορείο και να χτυπάνε τα βυζιά της πάνω κάτω τρεεεελλλλαθηκατο πουλί μου άρχισε να γαυγίζει !!! κόντεψε να σκίσει boxεράκι και βερμούδα και οι φλέβες στα χέρια μου ειχαν αρχίσει να φουσκόνουντρελό flashback, μου ήρθαν τόσες αναμνήσεις , τότε που με σηκωνόταν την ώρα του μαθήματος και δεν καταλάβαινα γιατί ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ 15? χρόνια μετά η αλήθεια βγήκε στην επιφάνια!ο ΟΕΟΣ να με βοηθήσει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αδελφμ σε πιανει ποτε φαγουρα στις φλεβες γυρω απο το καρπο?μου εχει τυχει μερικες φορες κ το εχω απορια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αδελφμ σε πιανει ποτε φαγουρα στις φλεβες γυρω απο το καρπο?μου εχει τυχει μερικες φορες κ το εχω απορια.. οχι δερφούλαμ , μόνο οταν ξουρίσω το χέρ αμα δεν ειναι καλό το ξυραφάκι αλλα βάζω τσι κρέμεσμ κ είμ κοκορόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 α οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 έχω κλέψει την ενυδατική της αδερφής μου με άρωμα κουόκουονατ και πατσαλίβομαι μέρα νύχτα σα να μην υπάρχει αυριο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αδελφή νίκοτς; Όπα, τί έχουμε εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ετσι, χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αδελφή νίκοτς; Όπα, τί έχουμε εδώ; δεν ειμαι αδερφή :mad: :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νικοκ να σου πω, όταν νοιώθω τον λαιμό σαν να πρήζεται(αλλά μόνο αίσθηση) τι συμβαίνει; Ρωτάω γιατί συνδέεται με την γυμναστική αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νικοκ να σου πω, όταν νοιώθω τον λαιμό σαν να πρήζεται(αλλά μόνο αίσθηση) τι συμβαίνει; Ρωτάω γιατί συνδέεται με την γυμναστική αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως 1) σφίγγεις το λαιμό σου πάνω στο ζόρι κατα τη διάρκεια των ασκήσεων ακόμα κ αν δεν το καταλαβαίνεις 2) τσέκαρε τον θυρεοειδή σου οτι δουλευει σωστά και δεν έχεις κάποιο θέμα 3) Κατα τη διάρκεια της γυμναστικής το σώμα εκκρίνει ορμόνες , μάντεψε απο που εκκρίνονται και παιρνάνε (παίζει κ αυτό) , απο τον θυρεοειδή σου , οπότε μπορεί να ειναι κ αυτό . κάτι άλλο δεν μου έρχεται atm αλλα και εγω το έχω πάθει κ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αυτα ειναι περασε η μπανελα στο καδο του πλυντηρίου απο τις τρυπουλες.οχι κυρια μ δεν πιανεται στη εγγυηση.το ξερα οτι κατι θα παει σκατα σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αυτα ειναι περασε η μπανελα στο καδο του πλυντηρίου απο τις τρυπουλες.οχι κυρια μ δεν πιανεται στη εγγυηση.το ξερα οτι κατι θα παει σκατα σημερα Πωτσ γκενεν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νικοκ να σου πω, όταν νοιώθω τον λαιμό σαν να πρήζεται(αλλά μόνο αίσθηση) τι συμβαίνει; Ρωτάω γιατί συνδέεται με την γυμναστική αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα πως Αμυγδαλιτιδα alert? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πωτσ γκενεν αυτό; περασε μεσα απο τις γαμημενες τις τρυπες.καταφερα να βγαλω το 1/3 με πενσες αλλα τσιναει το ρουφιανικο :mad: :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αμυγδαλιτιδα alert? λέει συνδέεται με την γυμναστική , άρα κατα τη διάρκεια που γυμνάζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις