Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταυρώνει; Όπως να φύγει το κακό το μάτι/ο γκαντέμης;

Ή να σε σταυρώνει, όπως να σε κοζάρει διότι γουστάρει;

Δεν έβαλες ηλικία της γειτόνισσας και φέρνεις αναστάτωση εις το κοινόν.

Δεν ξέρω γιατί μισοέβλεπα (με βάραγε ο ήλιος) αλλά η κυρία άνω των 50.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όσων αφορά αυτό το θέμα 

http://www.insomnia.gr/topic/569959-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/

να πω ότι:

Πήγα στο νοσοκομείο, και μου είπε ότι περνάω μια ίωση που εξασθένισε τον οργανισμό μου, και ότι μάλλον δεν τρώω καλά, και έτσι λόγο κακής διατροφής και ίωσης έγινα όπως έγινα. Μου πε να τρώω καλύτερα και να πίνω πολύ νερό, και αν σε 10 μέρες δεν έχει περάσει να πάω ξανά για επανεκτίμηση.

Θώρακος ακτινογραφία βγήκε καλή, καρδιογράφημα καλό, στο αίμα έχω ανεβασμένη κρεατινίνη (1.01 με φυσιολογικό 0,5 εως 0.9) και πεσμένο LDH (106 με φυσιολογικό 135 εως 225). Ανεβασμένα τα λευκά μονοπύρηνα, χαμηλή η συγκέντρωση HGB.

Μου πε να μη πάρω αντιβίωση, πήρα κάτι βιταμίνες.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί μισοέβλεπα (με βάραγε ο ήλιος) αλλά η κυρία άνω των 50.

Δι πλοτ θικένς...

Από εκεί και πέρα μακρυά από τις γειτόνισσες.

Είτε θα προσπαθήσουν να σε φτύσουν(για το κακό μάτι),είτε να σε αγιάσουν(διότι μπήκε ο διάολος μέσα σου) είτε τέλος να σε βατέψουν(διότι σε λιγουρεύονται).

Δημοσ.

Δι πλοτ θικένς...

Από εκεί και πέρα μακρυά από τις γειτόνισσες.

Είτε θα προσπαθήσουν να σε φτύσουν(για το κακό μάτι),είτε να σε αγιάσουν(διότι μπήκε ο διάολος μέσα σου) είτε τέλος να σε βατέψουν(διότι σε λιγουρεύονται).

Μμμμ νννναι... Ή πολύ απλά θα βάλω καλαμιές γύρω γύρω :P

Δημοσ.

Λιάζομαι στην ταράτσα, και όπως άνοιξα τα μάτια μου είδα μια γειτόνισσα απέναντι στην δική της ταράτσα να (με) σταυρώνει.... :mellow:

Μήπως φορούσες τίποτα πρόστυχο (για τα δικά της δεδομένα) και προσπαθούσες να βγάλει από μέσα σου το σατανά ?

Δημοσ.

Μμμμ νννναι... Ή πολύ απλά θα βάλω καλαμιές γύρω γύρω :P

Στο δρόμο εννοούσα. Στο σπίτι απορώ που ακόμη έχετε οπτική επαφή με τους γειτόνους.

Δημοσ.

Με ένα απλό μαγιό είμαι, στην πετσετούλα μου ήσυχη ήσυχη... Απλά το βρήκα super creepy το όλο θέμα και φρίκαρα.

• Like 1
Δημοσ.

maria ozawa. για πασα νοσον και πασα ....

Bukkake δελτίο ειδήσεων?

Alithine ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό.

Περαστικά.

Iris εσύ δεν ακούς τις μπλακμεταλιές?Σε έχουν πάρει πρέφα οι γριές και λαμβάνουν τα μέτρα τους.

• Like 3
Δημοσ.

Λιάζομαι στην ταράτσα, και όπως άνοιξα τα μάτια μου είδα μια γειτόνισσα απέναντι στην δική της ταράτσα να (με) σταυρώνει....  :mellow:

εγώ τι να πω που οι γειτόνισσες μου με το που θα βγεις να κάνεις οτιδήποτε σε έχουν πάρει πρέφα και κρυφοκοιτάζουν η ακόμα χειρότερα βγαίνουν φάτσα φόρα και κοιτάζουν επίμονα , μια συγκεκριμένη μπορεί να πιάσει τα κάγκελα και να σε κοιτάζει για ώρα αν για παράδειγμα ψήνεις . 

Είχαμε το καλοκαίρι πέρσι τραπέζι που είχε τη γιορτή της η αδερφή μου και βγαίνει στο μπαλκόνι της μια τύπισσα κ κάθετε με σκαμπό αντίκρυ μας καπνίζοντας μανιωδώς.

λέω "τι κοιτάει αυτή ρε?" και μπήκε μέσα  

Δημοσ.

εγώ τι να πω που οι γειτόνισσες μου με το που θα βγεις να κάνεις οτιδήποτε σε έχουν πάρει πρέφα και κρυφοκοιτάζουν η ακόμα χειρότερα βγαίνουν φάτσα φόρα και κοιτάζουν επίμονα , μια συγκεκριμένη μπορεί να πιάσει τα κάγκελα και να σε κοιτάζει για ώρα αν για παράδειγμα ψήνεις . 

Είχαμε το καλοκαίρι πέρσι τραπέζι που είχε τη γιορτή της η αδερφή μου και βγαίνει στο μπαλκόνι της μια τύπισσα κ κάθετε με σκαμπό αντίκρυ μας καπνίζοντας μανιωδώς.

λέω "τι κοιτάει αυτή ρε?" και μπήκε μέσα  

Masturbate while maintaining eye contact, that will show them.

Η άλλη που είχε πιάσει τα κάγκελα... ρε φίλε δεν της πέταγες ένα κοψίδι, καμιά μπριζόλα ξέρω γω..

• Like 1
Δημοσ.

Τοςα χρόνια και ακομα ξαφνιαζεστε με τους ελληνες

In other news

Δεν ξερω πολλούς αμερικανούς αλλα αυτούς που εχω συναντήσει στο M.Sc εχουν καπως μονοκομματική σκέψη...

Σπερες

• Like 1
Δημοσ.

Η άλλη που είχε πιάσει τα κάγκελα... ρε φίλε δεν της πέταγες ένα κοψίδι, καμιά μπριζόλα ξέρω γω..

Στη μούρη και η μπριζόλα και το καμ.

Δώσε τους πόνο Νίκο.

Χειρότερη φάρα από τους κουτσομπόλιδες δεν υπάρχει.

Τώρα που είπες για Msc βλέπω 30+ και κάνουν ακόμα.Παίρνω θάρρος και με βλέπω να ξεκινάω τελικά για το επόμενο.....Από βδομάδα θα ψάξω συστατικές....Άντε να ξαναβρώ μετά από 2 χρόνια....

• Like 3
Δημοσ.

καλή ιδέα , il try 

πω ρε γέλιο όταν είχε νοικιάσει μια απο κάτω της και έψηνε στην βεράντα κάθε βράδυ .... η άλλη απο πάνω κόντευε να πέσει 

psycho καταστάσεις 

• Like 1
Δημοσ.

καλή ιδέα , il try 

πω ρε γέλιο όταν είχε νοικιάσει μια απο κάτω της και έψηνε στην βεράντα κάθε βράδυ .... η άλλη απο πάνω κόντευε να πέσει 

psycho καταστάσεις 

Μήπως γαυγίζει κιόλας?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...