Pa0ki Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 εν τω μεταξύ πορώθηκα με το quizdom Θυμάμαι όταν το είχα κατεβάσει ένα βράδυ, έπαιξα αρκετά παιχνίδια συνεχόμενα και κέρδισα σε όλα Στο τελευταίο που έπαιξα ο βρωμιάρης ο αντίπαλος βγήκε πριν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, το άφησα και γω και το ξέχασα τελείως Όταν ξανάνοιξα την εφαρμογή μετά από 1-2 μέρες, μου έγραψε ότι έχασα και σπάστηκα τόσο πολύ που δεν ξανάπαιξα 1
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε τι σκατα , πηγα τωρα να φαω κατι αλλαντικα (φιλετο γαλοπουλας) και ηταν σαν χαλασμενα. 6 μερες ειναι με σημερα , κανονικα στο ψυγειο και τυλιγμενα καλα, ποσο κρατανε τελικα ?
gatokoritso Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 <p>Πολύ πόνος τελευταία, ψυχολογικά και σωματικά. Φαντάζομαι για καλό είναι και ας μην το καταλαβαίνω τώρα ε;</p> όχι δεν είναι. <p>εν τω μεταξύ πορώθηκα με το quizdom</p> Θα σου περάσει. <p>Ρε τι σκατα , πηγα τωρα να φαω κατι αλλαντικα (φιλετο γαλοπουλας) και ηταν σαν χαλασμενα.</p> <p>6 μερες ειναι με σημερα , κανονικα στο ψυγειο και τυλιγμενα καλα, ποσο κρατανε τελικα ?</p> 6 μέρες ακριβώς.
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 6 μέρες ακριβώς. Ειναι η ιδεα μου η παλια κραταγαν πιο πολυ ? Εγω θημαμε με την μανα μου αλλαντικα-τυρια περναμε καθε σαββατο.
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τετοιο είδος ? ή τετοιο? αυτη με την νευροτοξινη [η 2η] 6 μέρες ακριβώς. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ειναι η ιδεα μου η παλια κραταγαν πιο πολυ ? Εγω θημαμε με την μανα μου αλλαντικα-τυρια περναμε καθε σαββατο. Οταν τα παίρνεις Σάββατο κρατάνε πιο πολύ;
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Οταν τα παίρνεις Σάββατο κρατάνε πιο πολύ; Ναι και αν εχει πανσεληνο ακομα πιο πολυ χαχα Ηθελα να πω καθε εβδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις