Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τώρα μέχρι 1 Ιουνίου το αργότερο πρέπει να έχω βρει που θα πάω για το πρόγραμμα. δεν ειναι voucher, ειναι σε φάση να πας σε δουλειά που να έχει σχέση με το πτυχίο σου (multimedia in my case) κ προσπαθώ να σκεφτώ για παράδειγμα μαγαζιά στην Πάτρα με pc(και τεχνικό κομμάτι, ακόμα και γραφείο σαν γραμματειακή δουλειά μας κάνει)  και δεν μ έρχεται τίποτα στο μυαλό εκτός Πλαίσιο που δεν παίζει σαν option.
έχω βέβαια μια επιχείριση να πάω για συνέντευξη αλλα έλεγα για εναλλακτική γιατι ακόμα περιμένω να μου κλείσουν ραντεβού .....
καμια ιδέα? και σε net cafe μπορώ να πάω αλλα δεν ξέρω τώρα , να πάω χίμα χωρίς να ξέρω τον άλλο να των ρωτήσω αν θέλει free υπάλληλο ? λολ
βέβαια θα παίρνουν 80 euro το μήνα για τους 5 μήνες επειδή και καλά θα μας δείξουν την δουλειά , μαθητεία ειναι το πρόγραμμα 

χμμμμμ

Δημοσ.

Κάποιος πρεπει να καταργήσει τις Δευτέρες. 

Eννοείς με ένα νόμο ή το λες σαν σχήμα λόγου;

Δημοσ.

Το -1 επειδή είναι από Κρήτη;

Προφανώς.

Κρατάμε τα προσχήματα.

Τι να κάνω μέχρι να χωνέψω και να πάω για τρέξιμο;

Ξέρεις.

Πως είναι έτσι ρε? :(

Επίσης, σε νετ καφέ δύσκολο να σε πάρουν.Προτιμούν κοπέλες αλλιώς χώνουν γνωστούς τους.Αν είσαι κ@λος ίσως βρεις κάτι.

Δημοσ.

Πως είναι έτσι ρε? :(

Επίσης, σε νετ καφέ δύσκολο να σε πάρουν.Προτιμούν κοπέλες αλλιώς χώνουν γνωστούς τους.Αν είσαι κ@λος ίσως βρεις κάτι.

καλά θα δω δεν αγχώνομαι κ τόσο , λογικά θα με πάρουν στην πρώτη και βρήκα και μια εναλακτική που ίσως παίζει σε γραφείο οικογενειακής γνωστής , we will see

---------------------------------------------------------------------

in other newz look how i dont give a f@ck ! αρκετά ασχολήθηκα με μαλακίες , ήρθε η ώρα να συνδέσω τον πλανήτη με τις μπάλες μου 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την έπαιξα τελικά. Έβαλα να παίξω team fortress 2. Έφυγα

Εδιτ¨ ^^ Γιατί πρέπει σε κάθε κομμάτι που είναι ο wc να το απογειώνει;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Μονο επαγγελματίες πωλητές θελουμε. Επίσης ολα αυτα τα λένε οι ίδιοι υπερήλικες ιδιοκτήτες...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/60923/erevna-manpower-oi-eidikotites-pou-dinoun-sigouri-ergasia

Σπερες

Και εγω μηχανικος ειμαι και 3 χρονια και κατι χτυπαω μυγες , αντε βρε που@#@ παρτε κανεναν απειρο πτυχιουχο , θα παμε 40 και δεν θα εχουμε ουτε ενα ενσημο .

Υ.γ

Τσαντίστηκα παω να κανω καφε. 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω μηχανικος ειμαι και 3 χρονια και κατι χτυπαω μυγες , αντε βρε που@#@ παρτε κανεναν απειρο πτυχιουχο , θα παμε 40 και δεν θα εχουμε ουτε ενα ενσημο .

Υ.γ

Τσαντίστηκα παω να κανω καφε. 

ερχομαι κ εγω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...