gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ποιο θα παρεις τελικα; τιποτα ειδα το κινητο μ και η καρδια πηγε στη θεση της.ευτυχως που λεφτα για εξοδα lg g3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλη επιλογη. Αντε σπασε την οθόνη τωρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι έγινε ρε στορμ, μίρλα θες να στρώσεις; Ότι πιο εύκολο... Χαχαχα άσε αμα αρχίσω τη μίρλα δε με σταματά τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ελα, οκ, εγω φταιω....Αποφασισα να παω να παρω ρακετες της προκοπης και χτες δε μπορουσα να παω παραλια, σημερα εχει τροπικες βροχες. Σορρυ παιδια, θα παω αυριο να τις επιστρεψω, να αποκατασταθει η ισοροπια του συμπαντος. // Κοπελια με πληγωνεις. Συνεχιζεις να με πληγωνεις. Δεν εισαι ενταξει. Λυστε μου μια απορια ρε κοπελουδες. Επειδη ολα στις γνωριμιες/σχεσεις ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ (not) γιατι πρεπει να τα δυσκολευετε κ αλλο με το γνωστο "παιχνιδι" τηλεφωνο/sms ??? Ακομα Β γυμνασιου πατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ελα, οκ, εγω φταιω....Αποφασισα να παω να παρω ρακετες της προκοπης και χτες δε μπορουσα να παω παραλια, σημερα εχει τροπικες βροχες. Σορρυ παιδια, θα παω αυριο να τις επιστρεψω, να αποκατασταθει η ισοροπια του συμπαντος. // Κοπελια με πληγωνεις. Συνεχιζεις να με πληγωνεις. Δεν εισαι ενταξει. Λυστε μου μια απορια ρε κοπελουδες. Επειδη ολα στις γνωριμιες/σχεσεις ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ (not) γιατι πρεπει να τα δυσκολευετε κ αλλο με το γνωστο "παιχνιδι" τηλεφωνο/sms ??? Ακομα Β γυμνασιου πατε? για πες τι εννοείς γνωστό παιχνίδι γιατί κάπου το χάνω... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι δεν ξέρει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι δεν ξέρει... επειδή υπάρχουν και περίπου 5 million τέτοια παιχνιδάκια, ποιό απ όλα εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Beware...NOW i know. Αντικειμενικά ποιος παίζει LoL πλέον? Κυρίως 2 κατηγορίες : Οι casual players και τα 9-15 χρονα. Οι υπόλοιποι έχουν μεταπηδήσει είτε dota 2 είτε smite. Σιχαμερό community(whinners/flamers όχι ότι δεν τους βλέπεις στα άλλα 2 αλλά είναι σε πολύ μικρότερο βαθμο κυρίως σε low level)+ υπεραπλουστευμένα mechanics κάνουν το παιχνίδι επειικώς ρηχό . Σου έθιξα την παιχνιδάρα,τον λαβύρινθο της στρατηγικής. Ποντάρω ότι έχεις παίξει μόνο LoL από Moba. Έχω δοκιμάσει και τα 3 και πρόκειται μακράν για το πιο casual moba με ότι αυτό συνεπάγεται. It's rotting from the inside. Γούστα είναι αυτά και σε όποιο community ταιριάζει ο καθένας... Γιατί βάζεις το community μπροστά και όχι το game? Όταν έχει 10πλάσιο κόσμο από το smite, λογικό είναι να έχει περισσότερη σαπίλα και περισσότερα 15χρονα, το κοινό τους παραμένει ίδιο όμως Τελευταία φορά που τσέκαρα smite ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο(buggy, λίγος κόσμος/champs κ.λπ), ούτε καν έμπαινε σε σύγκριση με lol, δεν ξέρω αν έφτιαξε τώρα Dota 2 δεν έχω παίξει eune ofc! είχα γράψει απλά παλιά, τώρα έχω κάνει ditch τα ranked και παίζω για το fun ενώ ας πούμε εσύ τώρα whine καθόλου... O πάτος του lol ofc! Ανεβάζω και εκεί ένα acc επειδή έκαναν transfer οι δικοί μου, ελπίζω να πιάσω 30 μέχρι τέλος χρονιάς(28 τώρα), 1 game τη μέρα και αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 O πάτος του lol ofc! Ανεβάζω και εκεί ένα acc επειδή έκαναν transfer οι δικοί μου, ελπίζω να πιάσω 30 μέχρι τέλος χρονιάς(28 τώρα), 1 game τη μέρα και αν ρε εγώ for funs παίζω premade 5άδες κτλ δεν ασχολούμαι. και προφανώς άντε να παίξω max 3 με πολύ ζόρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 επειδή υπάρχουν και περίπου 5 million τέτοια παιχνιδάκια, ποιό απ όλα εννοεί; *ολο αυτο διαβασε το με φωνη τσαντισμενου mikeius στις καλες μπραφ εποχες, εχει πιο πολυ πλακα ετσι* Αυτο το με περνεις 100 τηλ στην αρχη οταν γνωριστουμε και μετα σταδιακα το κοβεις εχωντας προειδοποιησει οτι και καλα εισαι περιπετειωδης γκομενα και σου αρεσει να μη σηκωνεις τηλ. Οταν παρω εγω τηλ το σηκωνεις οποτε θες και το παιζεις και τυπου αδιαφορη, σα να μη τρεχει τιποτσι, λες και τα λεγαμε και προψες..."ααααα ελα τι κανεις βρε εσυ ;" Τι παει να πει "τι κανω", ριχνω τα μουτρα μου και σε περνω τηλ μωρη!!! Ε αι σιχτιρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Beta pls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Beta pls. τι.στο.δια.ολο.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 *ολο αυτο διαβασε το με φωνη τσαντισμενου mikeius στις καλες μπραφ εποχες, εχει πιο πολυ πλακα ετσι* Αυτο το με περνεις 100 τηλ στην αρχη οταν γνωριστουμε και μετα σταδιακα το κοβεις εχωντας προειδοποιησει οτι και καλα εισαι περιπετειωδης γκομενα και σου αρεσει να μη σηκωνεις τηλ. Οταν παρω εγω τηλ το σηκωνεις οποτε θες και το παιζεις και τυπου αδιαφορη, σα να μη τρεχει τιποτσι, λες και τα λεγαμε και προψες..."ααααα ελα τι κανεις βρε εσυ ;" Τι παει να πει "τι κανω", ριχνω τα μουτρα μου και σε περνω τηλ μωρη!!! Ε αι σιχτιρια! αυτό είναι αψυχολόγητη γκόμενα -.- end of story 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 O πάτος του lol ofc! Ανεβάζω και εκεί ένα acc επειδή έκαναν transfer οι δικοί μου, ελπίζω να πιάσω 30 μέχρι τέλος χρονιάς(28 τώρα), 1 game τη μέρα και αν ρε εγώ for funs παίζω premade 5άδες κτλ δεν ασχολούμαι. και προφανώς άντε να παίξω max 3 με πολύ ζόρι Εγω, οταν γύρω μου συζητάνε για lol! ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! Εχω τύχει σε αμάξι με φίλο να συζητάει επι μιάμιση ώρα για lol και ήταν ζήτημα να κατάλαβα 5 λέξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γιατί βάζεις το community μπροστά και όχι το game? Όταν έχει 10πλάσιο κόσμο από το smite, λογικό είναι να έχει περισσότερη σαπίλα και περισσότερα 15χρονα, το κοινό τους παραμένει ίδιο όμως Τελευταία φορά που τσέκαρα smite ήταν ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο(buggy, λίγος κόσμος/champs κ.λπ), ούτε καν έμπαινε σε σύγκριση με lol, δεν ξέρω αν έφτιαξε τώρα Dota 2 δεν έχω παίξει Και το smite έχει βελτιωθεί παρόλο που δεν έχει κόσμο σε σχέση με τα άλλα 2. Έχω περίπου 70 ώρες στο smite official release, πάνω κάτω 200-220 ώρες στο LoL και 1843 στην Dota. Παντού υπάρχει σαπίλα στο community αλλά σε μικρότερο βαθμό από ότι στο LoL και σε ορισμένα brackets.Έχω φίλο (noobaki) που κόντευε να φτάσει challenger στο Λολ και το παράτησε γιατί δεν άντεχε τον κάθε άρρωστο να του δίνει loss γιατί δεν πήγε στο ίδιο Lane και άλλα τέτοια τραγελαφικά.Στην dota δεν συμβαίνει αυτό διότι το target group είναι πιο ώριμο,η πλειοψηφία των παικτών είναι 20-30 κρίνοντας στατιστικά από το greek channel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις