Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αποκρύπτουν την αλήθεια.

Ειδικα η dollly19 ξερει και δεν μιλαει,  για να μας προστατευσει….. 

image?url=https%3A%2F%2Fs3.amazonaws.com

• Like 1
Δημοσ.

Πειτε μου και εμενα μην με αφηνετε στο :P  

Its all about ''μπσεγκασμενους'' :P

Νothing important mate.

Δημοσ.

Κάποιες απο τις μεσημεριανες μου απαντησεις ομως και πολλες τα τελευταια χρονια εχουν δοθεί από το δωματιο του θρόνου. 

Χεζμένους μας έχεις

Νύχτες.

Δημοσ.

Είμαι υποχόνδριος.Παίζει να είμαι ο μόνος που πλένομαι πριν+μετά την πράξη+βγάζω τα ρούχα :P.

Σημείωση στο wc μου δεν μπαίνει άνθρωπος.Κατουριέσαι?Θα κρατηθείς,θα τα κάνεις πάνω σου ή σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι να μην αγοράζω και λίπασμα το χειμώνα.

Αχαχα καλο. Να χεζομαι εγω και να μην κρατησεις μακρια απο την τουαλετα σου. Καλο.

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα: σε μεζεδοπωλείο τι κάνεις; Πατατάκια τρως; Τα μοιράζεσαι;

Παρατηρώ μια καθυστέρηση στην απάντηση, τουαλέτα ήσουν ρε;

Τελικά ο ήχος ειναι πρόβλημα. Έχω ενα συνάδελφο που μιλάει ενώ χέζει στις τουαλέτες της δουλειάς. Πρέπει να ακούγονται πολλαπλοί ήχοι στους συνομιλητές του, αλλά ειναι κουλ.

Κι εγω εχω ενα Κινεζο στην δουλεια που οταν χεζουμε διπλα διπλα (κατα τις 9 μετα το μπρωτο γκαφε) νιωθει μοναξιες και μου μιλαει.

• Like 2
Δημοσ.

Αχαχα καλο. Να χεζομαι εγω και να μην κρατησεις μακρια απο την τουαλετα σου. Καλο.

You shall not pass

Κι εγω εχω ενα Κινεζο στην δουλεια που οταν χεζουμε διπλα διπλα (κατα τις 9 μετα το μπρωτο γκαφε) νιωθει μοναξιες και μου μιλαει.

ιιιιιουυυυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...