whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν μοιράζομαι τίποτα και με κανέναν(εξού και οι ατομικές μερίδες).Όχι μόνο σε φαγητό παντού.Με μεγάλωσαν σαν μοναχοπαίδι-κ@λοπαίδι Αδερφέ, τι άποψη έχεις για τα ενεργά ερωτικά τρίγωνα; 1
Pa0ki Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν μοιράζομαι τίποτα και με κανέναν(εξού και οι ατομικές μερίδες).Όχι μόνο σε φαγητό παντού.Με μεγάλωσαν σαν μοναχοπαίδι-κ@λοπαίδι Τα αδέρφια σου τι λένε γι΄ αυτό?
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αδερφέ, τι άποψη έχεις για ενεργά ερωτικά τρίγωνα; Ενεργά?
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ειναι ικανός να αρχίσει να τα αναλύει σε θεωρητική βάση, και ήθελα να αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο. Πιθανά αποτυχημένη η χρήση της συγκεκριμένης λέξης. Hint: Αν γράψω "ούζο party" θα με αποκλείσουν πάλι.
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Αδερφέ, τι άποψη έχεις για τα ενεργά ερωτικά τρίγωνα; Καυτή. Τα αδέρφια σου τι λένε γι΄ αυτό? Με φθονούν.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Με έβαλες σε σκέψεις τώρα: σε μεζεδοπωλείο τι κάνεις; Πατατάκια τρως; Τα μοιράζεσαι; Παρατηρώ μια καθυστέρηση στην απάντηση, τουαλέτα ήσουν ρε; Τελικά ο ήχος ειναι πρόβλημα. Έχω ενα συνάδελφο που μιλάει ενώ χέζει στις τουαλέτες της δουλειάς. Πρέπει να ακούγονται πολλαπλοί ήχοι στους συνομιλητές του, αλλά ειναι κουλ. Οχι, μαγειρευω. Κάποιες απο τις μεσημεριανες μου απαντησεις ομως και πολλες τα τελευταια χρονια εχουν δοθεί από το δωματιο του θρόνου.
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και που θα πας με την champion μπλούζα ειναι αρκετό... Επ ωπ Έπεσε lock στο purist thread? #oh_lord Και ήθελα να τους γράψω για τον πρώτο 10k αγώνα μου: 6miles-6bars-6beers, εγώ είχα 9 μπύρες και έκανα και καλό χρόνο.
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είμαι υποχόνδριος.Παίζει να είμαι ο μόνος που πλένομαι πριν+μετά την πράξη+βγάζω τα ρούχα . Σημείωση στο wc μου δεν μπαίνει άνθρωπος.Κατουριέσαι?Θα κρατηθείς,θα τα κάνεις πάνω σου ή σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι να μην αγοράζω και λίπασμα το χειμώνα. Τι κατεστραμένος είσαι εσύ ρε; Ντάξει και μένα δεν πάνε στο δικό μου μπάνιο αλλά επειδή είναι μέσα στα κάτουρα όλη η λεκάνη και αηδιάζουν. Τι γυναικωτά πράγματα είναι αυτά ρε;
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Νομίζω οτι κομπλαρα τη σταβι στο θέμα με το τι δεν κάνουμε... Καυτή. Με φθονούν. Θα συμμετείχες χωρίς να αλειψεις τις συμπολεμίστριες μπεταντιν; Αυτο φαίνεται κάπως, απο επιστημονική περιέργεια ρωτάω. 3
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Νομίζω οτι κομπλαρα τη σταβι στο θέμα με το τι δεν κάνουμε... Νομίζω ότι τα ήθελε.
MT60RS Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε σεις χρησιμοποιείτε το κινητό στην τουαλέτα; 7793777
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε σεις χρησιμοποιείτε το κινητό στην τουαλέτα; Κάθε φορά αλλά δεν έχω κανένα καλό παιχνίδι να παίξω αυτήν την περίοδο και απλά μαλακίζομαι μαζί του.
slipknot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πως το καθαρίζεις μετά την πράξη; Πχ Διαβάζεις μια συνταγή στην τουαλέτα, τελειώνεις την πράξη, ακουμπάς το κινητό στο καζανάκι του θρόνου, σκούπιζεσαι, ντύνεσαι, βάζεις το κινητο στην τσέπη, πλένεις χεράκια, τα σκουπίζεις και πας να μαγειρέψεις. Στην κουζίνα: βγάζεις κινητό, ανοίγεις τη συνταγή και αρχίζεις να κόβεις το κρέας! ΝΤΙΝ!!! Πηγή μικροβίων! Αν το είχες καθαρίσει όμως... Επίσης, όταν εισαι Στην τουαλέτα, απαντάς τις κλήσεις; Τραβάς καζανάκι με το συνομιλητή σου στη γραμμή; Ο χαρακτηριστικός ήχος κρκρκρκρκρκρκ καθώς κόβεις το χαρτί πως μεταφέρεται τηλεφωνικά;;; Δεν το καθαρίζεις μετά, το βάζεις σε ένα τσαντάκι ώμου (έχω ένα Maui and Sons) σαν hazmat suit, το οποίο κρεμάς σε κρεμαστράκι/μπάρα πετσέτας ή όπου μπορείς. Εγώ ας πούμε που ακούω συνήθως Manowar ή Τσουκαλά έχω βολευτεί απόλυτα, είναι σα φορητό τρανζιστοράκι. Όσο για τις κλήσεις, φυσικά και δεν απαντάς. Εγώ βλέπω τη διαδικασία εντελώς τελετουργικά, σαν sloth και κάνω τουλάχιστον 40 λεπτά. Μόνο όταν μυρμηγκιάσουν τα πόδια επιτρέπω στον εαυτό μου να αποσυρθεί. Ε λοιπόν, καμιά φορά όταν με ρωτάνε αν έπαθα τίποτα, δεν απαντώ επίτηδες. Απλά κάνω μία τον σύρτη και αδιαφορώ σαν τον Dr. Manhattan. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 7793777 Κάθε φορά αλλά δεν έχω κανένα καλό παιχνίδι να παίξω αυτήν την περίοδο και απλά μαλακίζομαι μαζί του. Δεν το καθαρίζεις μετά, το βάζεις σε ένα τσαντάκι ώμου (έχω ένα Maui and Sons) σαν hazmat suit, το οποίο κρεμάς σε κρεμαστράκι/μπάρα πετσέτας ή όπου μπορείς. Εγώ ας πούμε που ακούω συνήθως Manowar ή Τσουκαλά έχω βολευτεί απόλυτα, είναι σα φορητό τρανζιστοράκι. Όσο για τις κλήσεις, φυσικά και δεν απαντάς. Εγώ βλέπω τη διαδικασία εντελώς τελετουργικά, σαν sloth και κάνω τουλάχιστον 40 λεπτά. Μόνο όταν μυρμηγκιάσουν τα πόδια επιτρέπω στον εαυτό μου να αποσυρθεί. Ε λοιπόν, καμιά φορά όταν με ρωτάνε αν έπαθα τίποτα, δεν απαντώ επίτηδες. Απλά κάνω μία τον σύρτη και αδιαφορώ σαν τον Dr. Manhattan. Ρε σεις έχετε συγχρονίσει το χέσιμο σας, σαν άλλες κορασίδες σε κοιτώνες παρθεναγωγείου, και απαντάτε σε κύματα όλες μαζί;;; Slipknot νομιζω πως πως είναι μεγαλύτερη ευχαρίστηση να σηκωνεσαι όταν μουδιάζει το ποπουδακι στο σχημα της λεκάνης. 1
gatokoritso Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κάθε φορά αλλά δεν έχω κανένα καλό παιχνίδι να παίξω αυτήν την περίοδο και απλά μαλακίζομαι μαζί του. μουσικη?νετ?ινσομνια? παντως ναι δεν παιζουν καλα παιχνιδια πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις