whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε σεις χρησιμοποιείτε το κινητό στην τουαλέτα;
slipknot Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε σεις χρησιμοποιείτε το κινητό στην τουαλέτα; Tακτικά, μου αρέσει να ακούω μουσική ή να βλέπω πράματα ψάχνοντας έμπνευση για νέο υλικό σε κάθε δυνατή ευκαιρία, άρα γιατί όχι κι εκεί; Παλιότερα είχα βάλει μέσα και ps1 με 14άρα τηλεόραση. Ήταν η περίοδος που το ISS 2 ήταν η ζωή μας, τώρα έχω αποσυρθεί. 3
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 ναμασταν σε μια παραλια τωρα ε; Να δείχναμε τις x-small κορμάρες μας
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ρε σεις χρησιμοποιείτε το κινητό στην τουαλέτα; Εννοειται ή κινητό ή ταμπλετ. Ξεκινησαμε με σαμπουαν, λιντλ φυλλάδια, το βιβλίο του μαθηματος στις εξεταστικες και πλεον κινητα, ειναι η εξελιξη δεν μπορεις να κανεις αλλιως. 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πως το καθαρίζεις μετά την πράξη; Πχ Διαβάζεις μια συνταγή στην τουαλέτα, τελειώνεις την πράξη, ακουμπάς το κινητό στο καζανάκι του θρόνου, σκούπιζεσαι, ντύνεσαι, βάζεις το κινητο στην τσέπη, πλένεις χεράκια, τα σκουπίζεις και πας να μαγειρέψεις. Στην κουζίνα: βγάζεις κινητό, ανοίγεις τη συνταγή και αρχίζεις να κόβεις το κρέας! ΝΤΙΝ!!! Πηγή μικροβίων! Αν το είχες καθαρίσει όμως... Επίσης, όταν εισαι Στην τουαλέτα, απαντάς τις κλήσεις; Τραβάς καζανάκι με το συνομιλητή σου στη γραμμή; Ο χαρακτηριστικός ήχος κρκρκρκρκρκρκ καθώς κόβεις το χαρτί πως μεταφέρεται τηλεφωνικά;;; 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Γατοκόριτσο, θα τα σκέφτεσαι την επόμενη φορά που θα σαι στην τουαλέτα... 1
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είμαι υποχόνδριος.Παίζει να είμαι ο μόνος που πλένομαι πριν+μετά την πράξη+βγάζω τα ρούχα . Σημείωση στο wc μου δεν μπαίνει άνθρωπος.Κατουριέσαι?Θα κρατηθείς,θα τα κάνεις πάνω σου ή σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι να μην αγοράζω και λίπασμα το χειμώνα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Είμαι υποχόνδριος.Παίζει να είμαι ο μόνος που πλένομαι πριν+μετά την πράξη+βγάζω τα ρούχα . Σημείωση στο wc μου δεν μπαίνει άνθρωπος.Κατουριέσαι?Θα κρατηθείς,θα τα κάνεις πάνω σου ή σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι να μην αγοράζω και λίπασμα το χειμώνα. Και αν κλάσεις, τα αερομεταφερόμενα μικρόβια πως ξέρεις που θα επικολληθούν; *κλείδωσε το φιτνες. χοΧο.
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και αν κλάσεις, τα αερομεταφερόμενα μικρόβια πως ξέρεις που θα επικολληθούν; *κλείδωσε το φιτνες. χοΧο. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα χάσετε πάσα ιδέα, μέχρι και ο viper θα πάρει κεφάλι. Πηγαίνω σπίτι και κοιτάζω 3 φορές τα πιάτα αν είναι καθαρά...στις ταβέρνες 4. Αν περάσει κάποιος το χέρι του πάνω από φαγητό στο τραπέζι,δεν τρώω γι αυτό και επιμένω για ατομικές μερίδες μιας και σιχαίνομαι τους πάντες. Not trolling. Και άλλα περίεργα σε σχέση με την καθαριότητα/υγιεινή. rip fitness. Αναμενόμενο ήταν.
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και πως σερβίρεις κρασί αν δεν περάσεις το χέρι πάνω από το τραπέζι; Σαλάτα τρως απο τη μέση του τραπεζιού; *και δε με έκαναν μπαν μαζί με το κλείδωμα του :·) 1
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Πως το καθαρίζεις μετά την πράξη; Πχ Διαβάζεις μια συνταγή στην τουαλέτα, τελειώνεις την πράξη, ακουμπάς το κινητό στο καζανάκι του θρόνου, σκούπιζεσαι, ντύνεσαι, βάζεις το κινητο στην τσέπη, πλένεις χεράκια, τα σκουπίζεις και πας να μαγειρέψεις. Στην κουζίνα: βγάζεις κινητό, ανοίγεις τη συνταγή και αρχίζεις να κόβεις το κρέας! ΝΤΙΝ!!! Πηγή μικροβίων! Αν το είχες καθαρίσει όμως... Επίσης, όταν εισαι Στην τουαλέτα, απαντάς τις κλήσεις; Τραβάς καζανάκι με το συνομιλητή σου στη γραμμή; Ο χαρακτηριστικός ήχος κρκρκρκρκρκρκ καθώς κόβεις το χαρτί πως μεταφέρεται τηλεφωνικά;;; Διαβαζεις ενα κείμενο ή απαντας σε καποιον στο ινσομνια. Κανεις μια μικρη παυση για να ολοκληρωθεί η πραξη. Συνεχίζεις μεχρι να τελειώσει το άρθρο ή να γραψεις την απαντηση. Βαζεις κινητο όλο χαμόγελο στην τσεπη, πλενεις χερακια και συνεχίζεις τη ζωη σου. Κλησεις δεν απαντας. Το κανει ενας φιλος μου και ειναι λιγο akward όταν ακους το καζανακι ή κανει καμια μικρη παυση και 1-2' λεπτα μετα ακουσεις καζανακι.
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Με έβαλες σε σκέψεις τώρα: σε μεζεδοπωλείο τι κάνεις; Πατατάκια τρως; Τα μοιράζεσαι; Διαβαζεις ενα κείμενο ή απαντας σε καποιον στο ινσομνια. Κανεις μια μικρη παυση για να ολοκληρωθεί η πραξη. Συνεχίζεις μεχρι να τελειώσει το άρθρο ή να γραψεις την απαντηση. Βαζεις κινητο όλο χαμόγελο στην τσεπη, πλενεις χερακια και συνεχίζεις τη ζωη σου. Κλησεις δεν απαντας. Το κανει ενας φιλος μου και ειναι λιγο akward όταν ακους το καζανακι ή κανει καμια μικρη παυση και 1-2' λεπτα μετα ακουσεις καζανακι. Παρατηρώ μια καθυστέρηση στην απάντηση, τουαλέτα ήσουν ρε; Τελικά ο ήχος ειναι πρόβλημα. Έχω ενα συνάδελφο που μιλάει ενώ χέζει στις τουαλέτες της δουλειάς. Πρέπει να ακούγονται πολλαπλοί ήχοι στους συνομιλητές του, αλλά ειναι κουλ.
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Και πως σερβίρεις κρασί αν δεν περάσεις το χέρι πάνω από το τραπέζι; Σαλάτα τρως απο τη μέση του τραπεζιού; Σαλάτα τρώω στην αρχή μόλις την φέρουν για να μην την αγγίξει άλλος Κρασί δεν πίνω,το έχω κόψει.Αλλά παλιά σέρβιρα εγώ. Με έβαλες σε σκέψεις τώρα: σε μεζεδοπωλείο τι κάνεις; Πατατάκια τρως; Τα μοιράζεσαι; Δεν μοιράζομαι τίποτα και με κανέναν(εξού και οι ατομικές μερίδες).Όχι μόνο σε φαγητό παντού.Με μεγάλωσαν σαν μοναχοπαίδι-κ@λοπαίδι 1
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Να δείχναμε τις x-small κορμάρες μας Και που θα πας με την champion μπλούζα ειναι αρκετό... Επ ωπ Έπεσε lock στο purist thread? #oh_lord 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις