Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας εγώ αυτό θα κάνω σε καμιά ώρα. :)

Έτσι, θα βγει στις εξοχές να κλάνει στην ησυχία της και να αντιλαλούν οι κάμποι και τα βουνά...

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έτσι, θα βγει στις εξοχές να κλάνει στην ησυχία της και να αντιλαλούν οι κάμποι και τα βουνά...

χαχαχαχα

Δημοσ.

Κάτω από την σκιά ενός μεγάλου δέντρου, με παγωμένα ποτά, χωρίς κόσμο που να παιζει ρακετες.

Παραδέισος

fixed

Με το αεράκι να διαπερνάει τη χαίτη και μια δερματόδετη έκδοση του Mein Kampf στα χέρια...

δεν εχω λογια

Δεν ξέρω για σας εγώ αυτό θα κάνω σε καμιά ώρα. :)

για εσενα ειναι η ζωη val

σπερες 

• Like 1
Δημοσ.

για εσενα ειναι η ζωη val

σπερες 

είναι μέχρι να αρχίσει ο ουναμπομπερ τα περί nyc και να κουμπώσω κανά 2 αντικαταθλιπτικά

• Like 5
Δημοσ.

είναι μέχρι να αρχίσει ο ουναμπομπερ τα περί nyc και να κουμπώσω κανά 2 αντικαταθλιπτικά

Bαρετα ειναι, μην χαλιεσαι......

Χιλιες φορες τωρα να αλλαζαμε θεσεις..... και να πηγαινα παραλια.... :-)

NY υπερτιμημένη.

Same as LDN....

• Like 1
Δημοσ.

Στο Λονδίνο έμεινα πολύ μικρός -πήγαινα στο σχολείο- και μου εχει μείνει σαν κάτι ξεχωριστό στη μνήμη.

Τα πρώτα μου μεταχείριςμενα βινύλια, αλητείες σε μετρό (τοτε η Αθήνα είχε τον ησαπ), πίτσα-κοτόπουλο-καρυ κόμπο με δώρο κοκακολα απο τον Πακιστανό στη γωνία, τηγανητά κρεμμύδια στα βρώμικα, πάρτυ στα μπαρ κοντά στη γέφυρα της vauxhall...

• Like 2
Δημοσ.

Αν εισαι παραλια η σωστή κλανια ειναι αυτή που ριχνεις μεσα στη θαλασσα για να δεις αν βγαλει μπουρμπουλήθρες. 

Μεσα έπεσες για τον Τεοντοσιτς. :-D 

• Like 2
Δημοσ.

Στο Λονδίνο έμεινα πολύ μικρός -πήγαινα στο σχολείο- και μου εχει μείνει σαν κάτι ξεχωριστό στη μνήμη.

Εμεις δωσαμε τα διαπιστευτηρια μας, απο το Primary school και επειτα..... 

εκτοτε εχει αλλαξει κατα πολυ.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...