whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για σας εγώ αυτό θα κάνω σε καμιά ώρα. Έτσι, θα βγει στις εξοχές να κλάνει στην ησυχία της και να αντιλαλούν οι κάμποι και τα βουνά... 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έτσι, θα βγει στις εξοχές να κλάνει στην ησυχία της και να αντιλαλούν οι κάμποι και τα βουνά... χαχαχαχα
viper2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Κάτω από την σκιά ενός μεγάλου δέντρου, με παγωμένα ποτά, χωρίς κόσμο που να παιζει ρακετες. Παραδέισος fixed Με το αεράκι να διαπερνάει τη χαίτη και μια δερματόδετη έκδοση του Mein Kampf στα χέρια... δεν εχω λογια Δεν ξέρω για σας εγώ αυτό θα κάνω σε καμιά ώρα. για εσενα ειναι η ζωη val σπερες 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 για εσενα ειναι η ζωη val σπερες είναι μέχρι να αρχίσει ο ουναμπομπερ τα περί nyc και να κουμπώσω κανά 2 αντικαταθλιπτικά 5
Unabomber Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 είναι μέχρι να αρχίσει ο ουναμπομπερ τα περί nyc και να κουμπώσω κανά 2 αντικαταθλιπτικά Bαρετα ειναι, μην χαλιεσαι...... Χιλιες φορες τωρα να αλλαζαμε θεσεις..... και να πηγαινα παραλια.... NY υπερτιμημένη. Same as LDN.... 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Στο Λονδίνο έμεινα πολύ μικρός -πήγαινα στο σχολείο- και μου εχει μείνει σαν κάτι ξεχωριστό στη μνήμη. Τα πρώτα μου μεταχείριςμενα βινύλια, αλητείες σε μετρό (τοτε η Αθήνα είχε τον ησαπ), πίτσα-κοτόπουλο-καρυ κόμπο με δώρο κοκακολα απο τον Πακιστανό στη γωνία, τηγανητά κρεμμύδια στα βρώμικα, πάρτυ στα μπαρ κοντά στη γέφυρα της vauxhall... 2
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έτσι, θα βγει στις εξοχές να κλάνει στην ησυχία της και να αντιλαλούν οι κάμποι και τα βουνά... Αν εισαι παραλια η σωστή κλανια ειναι αυτή που ριχνεις μεσα στη θαλασσα για να δεις αν βγαλει μπουρμπουλήθρες. Μεσα έπεσες για τον Τεοντοσιτς. 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Το μαλακιστήρι. Απογοήτευση ήταν ο ιτούδης.
Unabomber Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Στο Λονδίνο έμεινα πολύ μικρός -πήγαινα στο σχολείο- και μου εχει μείνει σαν κάτι ξεχωριστό στη μνήμη. Εμεις δωσαμε τα διαπιστευτηρια μας, απο το Primary school και επειτα..... εκτοτε εχει αλλαξει κατα πολυ.....
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έτρωγα τηγανητά κρεμμύδια, επειδή δεν είχα γκόμενα και μπορούσα να κλάνω άνετα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Τα καραμελώνουν σε χαμηλή φωτιά διπλά από εκεί που ψήνουν κρέας και μοσχομυρίζει οντόπος. #Drooling. 3
Unabomber Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Koλαση ειναι τα ατιμα..... Ειδικα αμα τα βουτας και σε bbq sauce or JD sauce........ yummy x 1000......
Προτεινόμενες αναρτήσεις