ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι δηλαδή θα βρέξει και Αθήνα;; Καλημέρες αγαπούλες του viper 2η μέρα work alone το να πηδήξω απ τον 7ο μου φαίνεται καλή ιδέα... Φυγε απο το μπαλκόνι - παράθυρο! Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει πέσει τηλεφωνία, Internet, χαμός, "irthe to telosch"! Και να φανταστείς πως χθες απολάμβανες τον φραπέ σου σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι! ... γκαντέμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Φυγε απο το μπαλκόνι - παράθυρο! Και να φανταστείς πως χθες απολάμβανες τον φραπέ σου σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι! ... γκαντέμη... έχω και μπαλκόνι και παράθυρο! χα! να σου στείλω φώτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Οχι! εχω μόνο παράθυρο... Και στο στούντιο ουτε καν αυτο! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΗΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, χμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγώ πάω τη ΗΔΟΥΛΕΙΆ όπου θέλω. Αρκεί να εχω ιντερνετ της προκοπής. Τη περασμενη βδομαδα εξω απο Θεσ/νικη, αυτή τη βδομαδα στη Χαλκιδική, με κηπάκο, παραλία (που δε πηγα ακόμα για μπάνιο), και ....βροχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέρες... καλά δεν είναι απλά βροχή, για πλημμύρες διαβάζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Συνεχίζει ασάλιωτα. 4+ ξεκίνησε, άρα μιλάμε για εφτάωρο συνεχόμενης βροχής με μικρά διαλείμματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλά εντάξει μόνο η βροχή λείπει απο αυτήν την κωλοφακην εβδομάδα. Μερες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εγώ πάω τη ΗΔΟΥΛΕΙΆ όπου θέλω. Αρκεί να εχω ιντερνετ της προκοπής. Τη περασμενη βδομαδα εξω απο Θεσ/νικη, αυτή τη βδομαδα στη Χαλκιδική, με κηπάκο, παραλία (που δε πηγα ακόμα για μπάνιο), και ....βροχη όχι αυτά να τα βλέπει ο ανήλικος να μη μου λέει μετά για τον ταπεινό κηπάκο!!! Μέρες... καλά δεν είναι απλά βροχή, για πλημμύρες διαβάζω... Ρε ή είμαι γκαβή ή εδώ που είμαι εγώ έχουν κάνει χωρίστρα τα σύννεφα, δεν ξέρω τι παίζει πάντως έχει ήλιο... (που θα ξανάχω Σεπτέμβρη κι αν ) Καλά εντάξει μόνο η βροχή λείπει απο αυτήν την κωλοφακην εβδομάδα. Μερες. γιατί κωλοφάκην παιδίιιιι;;; πες μας πως να σου φτιάξουμε τη διάθεση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέρες... καλά δεν είναι απλά βροχή, για πλημμύρες διαβάζω... Συνεχίζει ασάλιωτα. 4+ ξεκίνησε, άρα μιλάμε για εφτάωρο συνεχόμενης βροχής με μικρά διαλείμματα. Όπως λέει κι ένας συμφορουμίτης: «Δημοκρατία δε θέλατε;»... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Εδώ ο ήλιος καίει. :-P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 πες μας πως να σου φτιάξουμε τη διάθεση!!!Just be yourselves και θα φτιάξει λογικά. Μέχρι να μου την ξαναβαρεσει λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι έγινε ρε στορμ, μίρλα θες να στρώσεις; Ότι πιο εύκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ονειρευτηκα οτι εσπαση η οθονη του κινητου μ ηταν τοσο αληθινο που οταν ξυπνησα σκεφτομουν ποιο κινητο να παρω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ποιο θα παρεις τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ζέστη ρε παιδιά, ζέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις