Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ρε καρντασια τι εμαθα εκτος απο μετρο τωρα δεν εχετε ουτε πλοια ? 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 #παρε_δανεικα_από_τη_μαμά έχω να πάρω λεφτά απο τους δικούς μου χρόνια , γιαυτό και παίρνω μονίμως τα @@ μου απο ρόδα κ οτιδήποτε άλλο θελήσω να πάρω γιατι 3000 που θα πάρω απο ενα voucher τα χαλάω για έξοδα διαβίωσης (το γυμναστήριο μου το πληρώνω με δουλειά , δουλεύω στις γιορτές κ πληρώνομαι σε μήνες για να εξασφαλίζω free gym κ έχω ήδη εξασφαλίσει για 1 χρόνο , δεν πληρώνω λεφτά δηλαδή σε κάποιο είδος πολυτελείας αν το θεωρήσουμε έτσι κ κάνω το χόμπι μου) μέχρι να μπω σε άλλο , βέβαια φως-ρεύμα-τηλέφωνο δεν πληρώνω , αλλα το φαγητό μου , τα ρούχα μου και οτιδήποτε άλλο θελήσω ειναι δικά μου έξοδα αυτό το γαμημένο το πρόγραμμα υποτίθεται οτι θα άρχιζε εδώ και 2 μήνες και το τρενάρανε μέχρι αηδίας με παράταση και κόντρα παράταση (αφού είχαν βγει τα αποτελέσματα επιτυχόντων) . Αντί δηλαδή να πληρωθώ τέλος του μήνα θα πληρωθώ σε 2 μήνες απότι υπολόγιζα ξέρεις γιατί σπάζομαι? γιατί οκ όταν είσαι ότι νάνε έχει καλός να έρχονται τα πράγματα ότι νάνε , όταν αποφασίσεις όμως να σοβαρευτείς και να εξελιχθείς σαν άνθρωπος οι καταστάσεις κ οι άνθρωποι γύρω σου μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν τότε δεν παλεύεται, μαζεύεται θυμός κ τυχερός θα είναι αυτός που θα ξεσπάσω πάνω του 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 νικεκ, δανεικά σου να πάρεις όχι αγύριστα. Αποδεδειγμένα μπορείς να ζεις στα πλαίσια των οικονομικών σου δυνατοτήτων και προφανώς αυτό οι δικοί σου το ξέρουν. Αν έχετε την ευχέρεια, μπορείς να έχεις τώρα το όχημα και οι δικοί σου σε 2 μήνες το χρήμα. Στο κάτω κάτω της γραφής, εποχούμενος μπορείς να πιάσεις και κάποια δευτερεύουσα δουλειά για ταχύτερη αποπληρωμή, πχ ντιλιβεράς. Η πρόταση έχει μηδενικό ρίσκο και πολλαπλά οφέλη. 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 το έχω σκεφτεί αλλα δεν έχω δίπλωμα για μηχανάκι ... για τον ίδιο λόγο που δεν έχω και μηχανάκι .. είχα αποδεχθεί το να πάρω μόνο αυτοκίνητο και να μην οδηγήσω ποτέ μηχανάκια αλλα δεν ειναι καθόλου λογικό και τώρα το βρίσκω μπροστά μου αφου αυτή θα ηταν μια πολύ καλή λύση. Λεφτά για δίπλωμα δανείζομαι , ώστε να το έχω με το που θα πάρω το μηχανάκι αλλα και για δίπλωμα και για μηχανάκι χλωμό . Τελευταία μόνο απογοητεύσεις , δεν βλέπω φως
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 τι σκατά κάνετε στο gym, διοργανώστε ένα barathon να γουστάρετε.
Valerie_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ρε καρντασια τι εμαθα εκτος απο μετρο τωρα δεν εχετε ουτε πλοια ? ε όχι και τώρα. λίγο αργά στα έιπανε..
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 ε όχι και τώρα. λίγο αργά στα έιπανε.. τι ειναι καιρος, εγω σημερα το εμαθα απο την τιβι
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ο jimarass 1. βρήκε γυναίκα και 2. αναπαράχθηκε. ΑΛΗΘΕΙΑ.
discoboyminimal Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 παιδια ΧΩΡΙΣ πλακα!! κανω διαιτα.. εχασα 15 κιλα σε 22 μερες 5
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 παιδια ΧΩΡΙΣ πλακα!! κανω διαιτα.. εχασα 15 κιλα σε 22 μερες Γαστρεντερίτιδα ε;
discoboyminimal Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γαστρεντερίτιδα ε; τι γαστρεντεριτιδα ρε. τρωω καθε μερα γυρο-σουβλακια-μπιφτεκια , σωλομο για μεσημερι η καμια τσιπουρα..με σαλατες κλπ.. και χανω κιλα! τρως τα παντα εκτος απο υδατανθρακες..(ψωμι , ριζι , μακαρονια , ζαχαρη κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις