Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να με εξηγήσει κάποιος περιληπτικά γιατί τόση φασαρία αυτές τις ημέρες για την αγια Βαρβάρα ;

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήνυμα πριν 2 λεπτά fb από πρωην φίλη-νυν γνωστή την οποία προφανέστατα δεν κάλεσα στον γάμο.

"Τι κανεις γλυκουλι? Καιρό έχουμε να τα πούμε... Έμαθα ότι την τάδε ημερομηνία παντρεύεσαι, θα μαζευτούΜΕ κόσμος?"

• Like 1
Δημοσ.

Μήνυμα πριν 2 λεπτά fb από πρωην φίλη-νυν γνωστή την οποία προφανέστατα δεν κάλεσα στον γάμο.

"Τι κανεις γλυκουλι? Καιρό έχουμε να τα πούμε... Έμαθα ότι την τάδε ημερομηνία παντρεύεσαι, θα μαζευτούΜΕ κόσμος?"

λολ 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ τι κάνεις?

Κάνεις το κουνέλι,δεν της απαντάς καν και ξεκόβεις εντελώς?Η αναγκάζεσαι και την καλείς?

Εξαρτάται κατ'εμέ από το είδος του γάμου(ανοιχτός ή κλειστούλης).

Δημοσ.

Το έχεις πει σε όλους ή το έκανες event...

• Like 1
Δημοσ.

Τι κάνεις viperούλη?

Έχω βάλει kigsman(web-dl 1080p φυσικά) και ex-machina.

Περιμένω πολλά.

Δημοσ.

Τι κάνεις viperούλη?

Περιμένω πολλά.

No homo;

Θα δω το ex-machina σε μερικές ώρες.

#ελπίζω

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ τι κάνεις?

Κάνεις το κουνέλι,δεν της απαντάς καν και ξεκόβεις εντελώς?Η αναγκάζεσαι και την καλείς?

Εξαρτάται κατ'εμέ από το είδος του γάμου(ανοιχτός ή κλειστούλης).

Δεν αναγκάζομαι από κανέναν και για τίποτα οπότε μάλλον θα της πω ευγενικά ευγενικά να πάει να βρει αλλού αμερικανο γκόμενο που την έπιασαν τα κολλητιλικια. :)

Ούτε καν μαν. Μικρός γάμος, λίγοι και καλοί.

Τι κάνεις viperούλη?

Περιμένω πολλά.

Ex machina πολυ δυνατό.

• Like 2
Δημοσ.

Ψήνεται για σεξ αυτή, γλυκούλη.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα πηγα για interview σε δουλεια και αντι να σκεφτομαι αν με παρουν σκεφτομουν αν προλαβω να δω το δευτερο ημιχρονο του Ολυμπιακου  :-D  :P

• Like 1
Δημοσ.

No hono;

Θα δω το ex-machina σε μερικές ώρες.

#ελπίζω

Μόνο σε θηλυκά hono. :) 

• Like 2
Δημοσ.

Ψήνεται για σεξ αυτή, γλυκούλη.

Με άνθρωπο που παντρεύεται τον επόμενο μήνα? Αλήθεια δεν νομίζω πως ψήνεται + έχει γνωρίσει την γυναίκα μου πριν λίγα χρονια.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα, ποια Αγια Βαρβαρα; Στην Αθηνα ή σε κανα χωριό; Και τι θαυμα εκανε τουτη παλι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...