Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οκ, τρία χρόνια Wind, βολόδερνα στα 5.000 kbps (συνήθως χαμηλότερα, ένα φεγγάρι είχε πιάσει 6500 και είχα εκστασιαστεί). Τηλέφωνα, ώρες χαμένες να λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, μόνιμη επωδός το "λυπάμαι, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει". Σύνδεση στον ΟΤΕ, μπαίνω να δω στατιστικά, 15361. Γουάτ δι φακ, που λέγαμε και στο χωριό μου. Παρόμοια πέρασα κι εγώ. Μόνο που εγώ ξεκίνησα στα 8000 kbps και στο διάστημα ενός χρόνου έπεσε σταδιακά (και 1-2 φορές απότομα) στα 2000 kbps και έμεινε εκεί (προς τα πάνω βελτίωση... ουδέποτε). To support απαράδεκτο (το πόσες φορές άκουσα το "είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει" και το αδιάντροπο (*μέχρι* 24 Mbps είναι η σύνδεσή σας). Αλλαγή σε OTE μετά από συμβουλή τεχνικού, που λίγο-πολύ ανέφερε ότι ο ΟΤΕ ευθύνεται για την κατάσταση στους παρόχους - βασικά ανέλυσε ένα σενάριο που υποννοούσε ότι ο ΟΤΕ σκοπίμα σαμποτάριζε τους άλλους παρόχους). Αλλά στην τελική, who the hell cares... Ένα χρόνο στη μιζέρια να πληρώνεις 24 Mbps και να μην έχεις ούτε 2, και 2+ χρόνια τώρα ούτε ένα παράπονο από το bandwidth της γραμμής (που παίζει κάπου στα 18 με 19 Mbps). Χαλάλι που πληρώνω τα 10 (ή όσα είναι πλέον) ευρώ παραπάνω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παρόμοια πέρασα κι εγώ. [...] Αυτό, η μόνιμη σταδιακή πτώση, τι εκνευριστικό. Κάποια στιγμή πέρυσι, είχε πανεθνικό πρόβλημα η Wind, έβγαινε και αυτόματα μήνυμα στο τηλεφωνικό, εντάξει συμβαίνουν αυτά. Επανέρχεται μετά από ώρες, 2000 πτώση. "Τι έγινε, μέχρι πριν από 12 ώρες ήμουν +2000..." Απάντηση: "Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει". Σήμερα στο σετάρισμα του ρούτερ, και παρά το reset, το internet κόκκινο. Τηλέφωνο, 5 λεπτά μετά γραπτό μήνυμα στο κινητό που δήλωσα, "το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, θα χαρούμε κτλ, κτλ". Θα μου πεις, ήσουν τυχερός και ήταν θέμα που λυνόταν σε 5 λεπτά. Σύμφωνοι. Αλλά, δε με γράψανε, απάντησαν όταν έκλεισε το θέμα. Στη Wind, δήλωνα βλάβη, την έφτιαχναν αλλά ενημέρωση καμία.
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μικρά πόνυα της Βαλερί, ποιος ειναι πίσω; 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δε νοώ τι νοάς... Σας διάβαζα βεβαίως βεβαίως!
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ειχα on telecoms, συγχρονιζα στα 12mbps αλλα λογω τηλεορασης μου το εριχναν στο 8mbps για να τρεχει καλυτερα, ακομα και ετσι υπηρχαν αποσυνδεσεις, πηγα σε vdsl του ote και ειμαι τζετ. Η διαφορα τιμης ηταν μικρη γιατι η On ποτε δεν μας εκανε εκπτωση, και ο οτε με την τηλεοραση ειδικα δικαιολογει τα λεφτα του Insomnia χωρις status, μακαρονια χωρις τυρι
revolver1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οκ, τρία χρόνια Wind, βολόδερνα στα 5.000 kbps (συνήθως χαμηλότερα, ένα φεγγάρι είχε πιάσει 6500 και είχα εκστασιαστεί). Τηλέφωνα, ώρες χαμένες να λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, μόνιμη επωδός το "λυπάμαι, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει". Σύνδεση στον ΟΤΕ, μπαίνω να δω στατιστικά, 15361. Γουάτ δι φακ, που λέγαμε και στο χωριό μου. Εδώ όπως και σχεδόν παντού ισχύει το "Ότι πληρώνεις παίρνεις". Η κατάσταση στο internet στην περιοχή μου έχει ως εξής : OTE>Wind>=Forthnet>Cyta>Hol. E εντάξει στη Hol έχω φίλο στη διπλανή πολυκατοικία και συγγενή 3 τετράγωνα πιο κάτω και έχουν συνεχές packet loss και πτώσεις ταχύτητας στο 1 mbps. Τουλάχιστον με wind έχω φτιάξει κάπως τα πράγματα από την μεριά μου και απολαμβάνω 10mbps χωρίς πολλές αποσυνδέσεις πλέον(1 κάθε 2-3 μέρες). Μόλις λήξει το συμβόλαιο του χρόνου ξαναγυρνάω σφαίρα σε ΟΤΕ. Προσωπικά,θεωρώ ότι οι εναλλακτικοί συμφέρουν σε casual χρήστες που θέλουν να τα συνδυάζουν όλα με χαμηλό κόστος. Αν είσαι gamer,η δουλειά σου απαιτεί Internet, ή είσαι insomniac( ) πας σε ΟΤΕ. Μικρά πόνυα της Βαλερί, ποιος ειναι πίσω; Καλώς τα @@ μας τα δυο 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τέτοια μου λες αγοραρε για να αρχίσω τα άλφαγιώταδύο!!! 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τα ποιά; Έλειπες; Τι, μπανάκια; Δεν θες να ξέρεις.
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ναι ρε αδερφέ... Ενα μήνα χωρίς ινσομνιακ υπήρξατε! Γράψε σε χαρτί και διαβάσε το δυνατά. Δεν θες να ξέρεις. Ζηλίτσες;
leftermann Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πωωω, και δεν πήρα πρέφα τίποτα... Δεν παρακολουθώ πολύ τον τελευταίο καιρό, έχει πήξει το μ**ουνί μου στην δουλειά... 1
linkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έβγαλε και η Courtney Stodden σεκς τεηπ.. μπλιαχ Οταν ειναι στημμενο, δεν θεωρειται σεκς τεηπ κυρα ιριδα.
Iris_89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οταν ειναι στημμενο, δεν θεωρειται σεκς τεηπ κυρα ιριδα. Just like Kim K.. Αν βρεθεί πάντως άντρας που να του σηκωθεί με αυτό το πράμα... Τότε κάτι δεν πάει καλά. Βασικά αυτό δεν είναι καν σεκς τεηπ αλλά οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις