gatokoritso Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άκουσα κάτι σαν σκύλο που κάνει σαν κοτα!wtf και τα σχετικά...πάει το έχασα επιτέλους...
LongTom Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έβγαλε και η Courtney Stodden σεκς τεηπ.. μπλιαχ Αρκετά σάπια σκυλού. Με τόσα μανούλια στην πορνοβιομηχανία γιατί να δεις αυτήν;
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όλοι εσείς που αγοράζετε/σκοπεύετε να αγοράσετε κινέζικο tracking device (γνωστό και ως "smartphone") συνειδητοποιείτε, έστω ελάχιστα, ότι όλα αυτά έχουν δεκάδες backdoors και φυτεμένο λογισμικό παρακολούθησης εκτός του ίδιου του Android; Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι αγνοί Ευρωπαίοι συμφορουμίτες μου δέχονται να τροφοδοτήσουν με πληροφορίες τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες και να θέσουν σε κίνδυνο την ήπειρο μας. Άμα έχετε μια σταλιά συνείδηση προτιμήστε συσκευές που παρακολουθούνται από την NSA και τον Σφακιανάκη, πραγματικά. New rom και είσαι άνετος. Επίσης, chinaman saves our wallets...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ζητειται γατος να πηδηξει ολες τις γατες της γειτονιας για να μπορεσω να κοιμηθω σαν ανθρωπος.. 3
LongTom Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ζητειται γατος να πηδηξει ολες τις γατες της γειτονιας για να μπορεσω να κοιμηθω σαν ανθρωπος.. Είστε τόσο γαβλιάριδες που και οι γάτες σέρνουν τον Μάη; Γιατί οι κάτες που ξέρω σέρνουν τον Γενάρη.
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Θα ξυπνήσω καμία μέρα χωρίς πονοκέφαλο και δεν θα το πιστεύω
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Είστε τόσο γαβλιάριδες που και οι γάτες σέρνουν τον Μάη; Γιατί οι κάτες που ξέρω σέρνουν τον Γενάρη. και παραπανω ειναι οι δικες μας.!
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 δεν προλαβα την προκήρυξη... http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/60589/kataggelies-gia-proklitiko-diagonismo-proslipsis-stin-attiko-metro-me-15-063-evro-ton-mina-ana-ergazomeno μερες
revolver1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 δεν προλαβα την προκήρυξη... http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/60589/kataggelies-gia-proklitiko-diagonismo-proslipsis-stin-attiko-metro-me-15-063-evro-ton-mina-ana-ergazomeno μερες Για μετρό Θεσσαλονίκης μιλάμε... Θα μπορούσε άνετα να είναι είδηση από Κουλούρι.
Unabomber Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δρακουλιαρικες Καλημερες..... (θα πρεπει να αρχισω να πινω υπνωτικα χαπια, δεν γινεται δουλεια αλλιως) 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Οκ, τρία χρόνια Wind, βολόδερνα στα 5.000 kbps (συνήθως χαμηλότερα, ένα φεγγάρι είχε πιάσει 6500 και είχα εκστασιαστεί). Τηλέφωνα, ώρες χαμένες να λες τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, μόνιμη επωδός το "λυπάμαι, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει". Σύνδεση στον ΟΤΕ, μπαίνω να δω στατιστικά, 15361. Γουάτ δι φακ, που λέγαμε και στο χωριό μου. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω, προχθές μου λένε από τον ΟΤΕ "καλωσήρθατε στο δίκτυό μας", "Καλώς σας βρήκα" απαντάω, χτες ήρθε το ρούτερ, το βάζω σήμερα το πρωί και... αυτό. Τι να πω, από τη μία χαίρομαι πολύ με τη θεαματική βελτίωση, από την άλλη... Μίλαγα με ένα φίλο, μου λέει "τους υπονομεύει όλους ο ΟΤΕ". Και κάθονται να τους υπονομεύει; Εδώ μια εποχή αρνούνταν να δεχτούν καν τις βλάβες που προσπαθούσα να τους δηλώσω (τα έχω γράψει σε άλλο νήμα παλιότερα). Υ.Γ. Προπαραμονή και παραμονή της αλλαγής παρόχου, έφαγα το μεγαλύτερο πρήξιμο ever, στα όρια της παρενόχλησης. Ξεχνάω το κινητό στο σπίτι, γυρνάω και βρίσκω 10 αναπάντητες, μέχρι να πάω να αλλάξω και να πιω ένα ποτήρι νερό είχαν τηλεφωνήσει άλλες δύο από τη Wind. "Σας εξήγησα ήδη, ευχαριστώ αλλά..." "Ναι, αλλά γιατί", αυτό το πράγμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, μεσημέρια κτλ. Τέλος πάντων, ελπίζω να μη βιάστηκα να χαρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις