Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^

Στον εχω ετοιμο…..  :-D

Το χειροτερο παιδια με το deep web δεν ειναι το περιεχομενο(επειδη αυτο το συνηθιζεις καποια στιγμη,αμα μπεις οπως εγω και δεις στο πρωτο μισαωρο πεσεις επανω σε σεξτειπ με κτηνοβασια σκυλος να το κανει με κοπελα ποσο να αηδιασεις περισσοτερο;; ;)το χειροτερο -κατα την αποψη μου,ειναι πολυ υποκειμενικο αυτο το θεμα μιας και υπαρχουν ενδιαφερον αναρτησεις αλλα δε ξερεις τιποτα για ποιον τα ανεβαζει- ειναι το οτι κανεις δεν ειναι σιγουρος για ποιος τον παρακολουθει επειδη δε στελνονται εκει προσωπικα μηνυματα οπως εδω π.χ αμα θελω να πω εγω κατι σε σενα thessalonik δε μπορω αμεσα αλλα εμμεσα μεσω τον letom π.χ του γραφω κατι και αυτος στο μεταβιβαζει.Και δε ξερεις αμα ο διαμεσολαβητης το μεταφερει το μηνυμα οπως θα του το πεις εσυ π.χ εγω ειχα πει σε εναν ενδιαφερομαι να γινω hactivist(χακερ αλλα 'καλος' χακερ οχι να χακαρω τραπεζες αλλα να συμβαλλω στη καταπολεμηση της λογοκρισιας  οπως π.χ Anonymous οι οποιοι προσπαθουν να τα βαλουνε με οσες επιχειρησεις/οργανισμους υποκρυπτουν κατι π.χ CIA που τα σχεδια της βγαινουνε στη φορα κατι δεκαετιες μετα(το '80 μαθαμε για το προγραμμα πλυσης εγκεφαλου MK Ultra που εγινε τα μεσα της δεκαετιας του '50 φανταστειτε το αντικτυπο που θα ειχε αμα το μαθαιναμε τοτε δε θα υπηρχε καν αυτος ο οργανισμος απλα το κουκουλωσανε,πισω απτη δολοφονια του Κεννεντυ αυτοι βρισκονται επειδη πηγαινε να ξεσκεπασει τις μυστικες επιχειρησεις/συλλογους -bilderberg group,bones & skulls,illuminati- και του εκλεισαν το στομα πριν πει τιποτα που να τους ενοχοποιουσε- πισω απτους διδυμους πυργους αυτοι κρυβονται -το κανανε για να μπορουν τωρα να κανουνε ανενοχλητου πολεμικες επιχειρησεις οι οποιες δε ειναι black operations δηλαδη δε τις ξερει ο απλος ο κοσμος,μυστικες χωρις να τους λεει κανεις 'γιατι το κανετε αυτο;' και για να μπορουν να λενε 'μα αυτοι το ξεκινησαν πρωτοι') γενικα ομως -για να μη ξεφευγω απτο αρχικο θεμα- το deep web δεν ειναι τοσο κακο οσο το λενε μερικοι.Απλα ξερεις,αμα μαθεις οτι να εδω γινονται αγοραπωλησιες θα πας ακομα και αμα δεν εισαι εθισμενος απλα για να δεις πως κλεινετε η συμφωνια σε αυτο πιστευω παιζει πρωταρχικο ρολο ολες οι ταινιες που εχουμε δει με αποτελεσμα αντι να νιωθουμε αηδια για κατι τετοιο ισα ισα να μας εξαπτουνε ολα αυτα!!Η περιεργεια εφαγε τη γατα λεει μια παροιμια...Δε θελω να σε αποθαρρυνω thessalonik,αμα θελεις να μπεις,μπες κατεβαζεις tor και μετα ευκολο ειναι,υπαρχουν ενα σωρο βιντεακια στο Youtube βρισκεις οτι θελεις αλλα συμβουλη μου ειναι,αμα δε πεθαινεις να μαθεις κατι,αμα δε το σκεφτεσαι νυχθημερον 
τι ειναι αραγε αυτο;" αμα δε σε τρωει τα σωθικα να μαθεις τι ειναι,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ!

https://www.youtube.com/watch?v=qXajND7BQzk

στο   37:52  το λεει κατηγορηματικα:   "tor invented and founded by the us government"  αρα,αφου  εφευρεθηκε και ανακαλυφθηκε απτην κυβερνηση των Η.Π.Α καταλαβαινεις πως δεν ειναι στη πραγματικοτητα 'ανωνυμο' ισα ισα δε λογοκρινεται αλλα πρωτοι ολα οι αμερικανοι και το ΝΑΤΟ τα μαθαινουνε...επισης κοιτα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=S4ZEKRmU2XM πανε στο 14:00 και δες το ολο αποκεινο το σημειο και μετα(τα πρωτα 14 λεπτα λεει χαριτολογιες τυπου "θα σας αποκαλυψω τα μυστικα" και μπλα μπλα μπλα)και αμα το διαβασες οοοοολο αυτο και ειδες και τα βιντεο και ακομα σε τρωει να μαθεις τι στο κορακα θα συναντησω εκει μεσα εεε τοτε τα θελει ο κ.....ς σου!Πανε και δες κεσυ ο ιδιος...Πατα Hidden Wiki επειδη οπως ειμαι και ο letom πολυ σωστα,δεν υπαρχουνε ακριβες link π.χ amprakatampra.onion ειναι στη μορφη frhf34438fdhfhhf.onion οποτε αμα δε ξερεις το ακριβες link δουλεια δε γινεται(και οπως θα παρατηρησεις -αμα αποφασισεις να μπεις- δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι αμα δε ξερεις το ακριβες link δε μπορεις να μπεις στη σελιδα επειδη σκεψου οτι σιγουρα καπου θα υπαρχει φορουμ με αληθινους χακερ -ειχα πεσει σε ενα αλλα δεν ητανε οπως το περιμενα πιο πολυ cracking παιχνιδιων ητανε π.χ λεγανε για το μ torrent και τετοια ευρεως διαδεδομενα- εεε τι περιμενεις να σου πουνε "ελα να σε μαθω να χακαρεις το πενταγωνο" και να σου στρωσουνε χαλι υποδοχης; θελει ψαξιμο και πολυ πολυ ελευθερο χρονο για να καταλαβεις τι αξιζει στο deep web και τι οχι κατα τη γνωμη μου παντα το μονο που αξιζει ειναι η ανωνυμια(αλλαζεις το ip σου με το πατημα ενος κουμπιου οποτε αμα υπαρχει κατι που δε μπορεις να το δεις μεσω ελληνικων ip θα μπορεσεις μεσω κινεζικων π.χ)και φυσικα το οτι δε λογοκρινονται εκει τα πραματα -αν και αυτο ειναι και κακο αλλα τελος παντων- οποτε δε τρως το κουτοχορτο των ιστοσελιδων των media...αυτα..

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φτιάχνουν λογαριασμό που θα μπαναριστεί μετά από 1 λεπτό και ανοίγουν θέματα που θα εξαφανιστούν αμέσως και μηνύματα που σβήνονται εύκολα...

Δημοσ.

Νομίζω έκλεισε 24ωρο

Αυτή η νέα φουρνιά τρολλάδων δεν έχει καθόλου υπομονή

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φτιάχνουν λογαριασμό που θα μπαναριστεί μετά από 1 λεπτό και ανοίγουν θέματα που θα εξαφανιστούν αμέσως και μηνύματα που σβήνονται εύκολα...

παλι καλα να λες που δεν χακαρουνε λογαριασμους ενεργων χρηστων

δυστυχως μαλλον δεν ηταν τρολ, (γιατι δεν θα τα 'χε παρει με τοση λογκρισια), οποτε το νου σας για το τι ατομα κυκλοφορουνε εξω

Δημοσ.

θα με πει κανείς γιατί μπανάραν τον midi? ΠΕΝΘΩ σας λέω. πρώτα ο gigisoni, τώρα ο μιδι; ε οχι

Εδώ στο μπλα μπλα(όχι αθλητικά) αν δεν κάνω λάθος την πάτησε, δε μπορώ να θυμηθώ σε ποιο θέμα μάλωνε

Ο gigisoni ζει και βασιλεύει ρε :P

Δημοσ.

Εδώ στο μπλα μπλα(όχι αθλητικά) αν δεν κάνω λάθος την πάτησε, δε μπορώ να θυμηθώ σε ποιο θέμα μάλωνε

Ο gigisoni ζει και βασιλεύει ρε :P

Eχει σχεση με κατι , που το βρισκουμε και στην Αραβια ? και ειναι απο τα καλυτερα του ειδους ? :-D

ή κανω λαθος ?

Δημοσ.

ποιος ειναι αυτος ο @#@στης ο μπαν  :P

Εχεις τρελαθεί τελείως; Θυμήθηκες να γράψεις στο ΟΟΤ μετά από 15 χρόνια και με μια μέρα παρουσίας θα πιάσεις στο στόμα σου τον Μπαν? ΤΟΝΜΠΑΝΡΕ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...