Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7. Ειχα πει θα βαλω πλυντηριο στις 4. Daymn. Εντωμεταξυ, σημερα bank holiday, επειδη τα παντα ειναι κλειστα, ειχαν χτες προσφορα 600γρμ σολωμο μονο 50 κορωνες, yay! Κ ξεχασα να αγορασω λιγο ρυζι. Οποτε, σολωμος, σπαγκετι, creme fraiche. Εγω κι ο randy!

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

7. Ειχα πει θα βαλω πλυντηριο στις 4. Daymn. Εντωμεταξυ, σημερα bank holiday, επειδη τα παντα ειναι κλειστα, ειχαν χτες προσφορα 600γρμ σολωμο μονο 50 κορωνες, yay! Κ ξεχασα να αγορασω λιγο ρυζι. Οποτε, σολωμος, σπαγκετι, creme fraiche. Εγω κι ο randy!

? Mιλας με γριφους και συ... πετας διασπαρτα νουμερα......

Δημοσ.

Όλοι εσείς που αγοράζετε/σκοπεύετε να αγοράσετε κινέζικο tracking device (γνωστό και ως "smartphone") συνειδητοποιείτε, έστω ελάχιστα, ότι όλα αυτά έχουν δεκάδες backdoors και φυτεμένο λογισμικό παρακολούθησης εκτός του ίδιου του Android; Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι αγνοί Ευρωπαίοι συμφορουμίτες μου δέχονται να τροφοδοτήσουν με πληροφορίες τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες και να θέσουν σε κίνδυνο την ήπειρο μας. Άμα έχετε μια σταλιά συνείδηση προτιμήστε συσκευές που παρακολουθούνται από την NSA και τον Σφακιανάκη, πραγματικά.

• Like 2
Δημοσ.

Τρίλοφε σε αγαπώ.

No homo.

Παρόμοια λόγια έχεις πει σε 2 ακόμα.

Με αναγκάζεις να στο αφιερώσω, δεν έχω άλλη επιλογή. 

Soccer-hand-butt.gif

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι μας επιασε βαρεμαρα απο οταν ζεστανε ο καιρος.

Εμπειρικα:

Το ιδανικο ειναι να εργαζεσαι το πρωι ετσι ωστε να εχεις την υπολοιπη ημερα διαθεσιμη.Γυρνας σπιτι,τρως,κοιμασαι κανα 2ωρο καποιες φορες και μετα αραζεις η βγαινεις για κανα καφε.

Καποτε ετσι ηταν.Τωρα εχουμε χασει την μπαλα.Το μεσημεριανο ωραριο εχει το πλεονεκτημα οτι δεν ξυπνας πρωι και μπορεις να βγεις μεχρι αργα το βραδυ αλλα σου κλεινει την ημερα και ειναι βαρετο.

Το βραδυνο ειναι οτι χειροτερο για τον οργανισμο.Δεν συνηθιζεται πληρως.Και δυστυχως δεν υπαρχει η αναλογη χρηματικη ανταμοιβη.

Καλησπερες...

Δημοσ.

Mεγαλη οθονη αρχηγε πας στο Lumia 1520 (6'') και μαμαει και δερνει..... :P

Η αμα θες κατι ποιο απλο το 640XL (5.7'')

2 G3 εχω σπασει απο τα νευρα μου......

Θα το δοκιμασω μάλλον το 640xl.

Κατά τα αλλά, άμα σπας g3 όταν κολλάνε, ξερω εναν πολυ καλό γιατρό για την περίπτωση σου. :P

Eσυ σαπισες, οχι απλα κοιμηθηκες.... αχαχχααχχαχα....

Το μαξιμουμ που μπορω να κοιμηθω ειναι 5-6 ωρες το πολυ... :ph34r:

Μην κουράζεσαι τόσο ρε.

Δημοσ.

Κατά τα αλλά, άμα σπας g3 όταν κολλάνε, ξερω εναν πολυ καλό γιατρό για την περίπτωση σου. :P

Any suggestions would be very helpful..... :-D

Δημοσ.

Όλοι εσείς που αγοράζετε/σκοπεύετε να αγοράσετε κινέζικο tracking device (γνωστό και ως "smartphone") συνειδητοποιείτε, έστω ελάχιστα, ότι όλα αυτά έχουν δεκάδες backdoors και φυτεμένο λογισμικό παρακολούθησης εκτός του ίδιου του Android; Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι αγνοί Ευρωπαίοι συμφορουμίτες μου δέχονται να τροφοδοτήσουν με πληροφορίες τις κινεζικές μυστικές υπηρεσίες και να θέσουν σε κίνδυνο την ήπειρο μας. Άμα έχετε μια σταλιά συνείδηση προτιμήστε συσκευές που παρακολουθούνται από την NSA και τον Σφακιανάκη, πραγματικά.

Καλό.

Any suggestions would be very helpful..... :-D

Σε ποια ήπειρο τον θες?

Δημοσ.

Μην κουράζεσαι τόσο ρε.

Διακρινω εναν  1812-tonos-elaioladou-rio-mare-160gr.jpg ειρωνειας ????? :P

• Like 2
Δημοσ.

Μην του μιλάτε του Unabomber είναι, θου Κύριε, μασόνος :X

Ρε συ, ο αλλος ειπε οτι πηρε τηλεφωνο στην Στοα και βρεθηκε με εναν τυπο.....

tumblr_m85e8mw00m1rqfhi2o1_250.gif

TΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....................

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...