Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το minideal είναι το πιο γνωστό νομίζω. Btw, έχει παίξει κανείς με Windows mobile τώρα τελευταία? Ολο και κατι εχουμε παιξει... ποια η απορια σου ?
linkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ολο και κατι εχουμε παιξει... ποια η απορια σου ? Βασικά με τρώει ο πωπος μου να χαλάσω λεφτά και αναρωτιέμαι πως συγκρίνεται το κορυφαίο μοντέλο (hw & sw) Nokia/Microsoft/Windows με ένα ρουταρισμενο G3.
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Βασικά με τρώει ο πωπος μου να χαλάσω λεφτά και αναρωτιέμαι πως συγκρίνεται το κορυφαίο μοντέλο (hw & sw) Nokia/Microsoft/Windows με ένα ρουταρισμενο G3. Εχεις βαλει καποιο στο ματι ? απο WP εννοω..... Απλα θα σου λειψει η τοσο εκτεταμενη παραμετροποιηση του ανδροιδους..... Τιποτα παραπανω.
mary Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Mary από που ψωνίζεις? Σκέφτομαι να τσιμπήσω το thl 5000 και ψάχνω ένα αξιόπιστο μαγαζί. Το jiayu το είχα πάρει από amazon στο uk. Υπάρχουν κι άλλα κινεζομάγαζα. Δοκιμασμένα: www.to2c.com www.merimobiles.com www.minideal.net www.vickmall.com Εκτος απο το 1ο, απο τα 2μεσαια έχω ψωνίσει και για το 4ο σκεφτομουν τωρα. Επισης και το geekbuying ειναι νταξει. Ριχτε μια ματια και στο trustpilot για κριτικες 1
DhZou Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το πρώτο προτιμώ εγώ. Είναι το φτηνότερο συνήθως και τα στέλνει όλα σωστά. Τσέκαρέ το
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ΕΤΥΧΕ!!! Ετυχε αφεντικό, αλήθεια 1
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εβαλα 5 ευρω βενζινη και τα 2 πρεπει να ηταν νερο. #που_να_του_καει 3
linkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εχεις βαλει καποιο στο ματι ? απο WP εννοω..... Απλα θα σου λειψει η τοσο εκτεταμενη παραμετροποιηση του ανδροιδους..... Τιποτα παραπανω. Δεν τα εχω δει καθόλου tbh. Το μόνο βασικό κριτήριο είναι Η μεγαλη οθόνη, 5.2-5.7. Δεν έχω σκοπό να αποχωριστω το android. Θέλω να τα δοκιμάσω ταυτόχρονα να δω τι μου αρέσει περισσότερο. To nexus 4 που είχα μαμαγε που ήταν pure, το g3 μου πέρα από bloatware της LG, έχει και αλλες αηδίες από τον πάροχο και δεν εχει την απλότητα και την ευκολία που περίμενα.
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν τα εχω δει καθόλου tbh. Το μόνο βασικό κριτήριο είναι Η μεγαλη οθόνη, 5.2-5.7. Δεν έχω σκοπό να αποχωριστω το android. Θέλω να τα δοκιμάσω ταυτόχρονα να δω τι μου αρέσει περισσότερο. To nexus 4 που είχα μαμαγε που ήταν pure, το g3 μου πέρα από bloatware της LG, έχει και αλλες αηδίες από τον πάροχο και δεν εχει την απλότητα και την ευκολία που περίμενα. Mεγαλη οθονη αρχηγε πας στο Lumia 1520 (6'') και μαμαει και δερνει..... Η αμα θες κατι ποιο απλο το 640XL (5.7'') 2 G3 εχω σπασει απο τα νευρα μου......
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Mεγαλη οθονη αρχηγε πας στο Lumia 1520 (6'') και μαμαει και δερνει..... Η αμα θες κατι ποιο απλο το 640XL (5.7'') 2 G3 εχω σπασει απο τα νευρα μου...... ποσα $$$ εχεις πια, ποσα; επισης τι εγινε με την A7R?
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εβαλα 5 ευρω βενζινη και τα 2 πρεπει να ηταν νερο. #που_να_του_καει #δε σε χάλασε ποσα $$$ εχεις πια, ποσα; επισης τι εγινε με την A7R? την έσπασε απ τα νεύρα του 3
Unabomber Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ποσα $$$ εχεις πια, ποσα; επισης τι εγινε με την A7R? H Α7R με περιμενει στο LDN ακομα To καλο ειναι οτι θα κατεβω να την παρω οταν θα παω Βερολινο (για το γνωστο θεμα ) και μετα θα ξαναγυρισω..... ινφο: Τα εσπασα γιατι κολλησαν σε κρισιμο τηλεφωνημα το ενα, και το αλλο επειδη εκλεισε και δεν ξανανοιξε το μπασταρδο....
arisg90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Υπάρχουν κι άλλα κινεζομάγαζα. Δοκιμασμένα: www.to2c.com www.merimobiles.com www.minideal.net www.vickmall.com Το vickmall ειναι,κατα γενικη ομολογια,το κορυφαιο καταστημα.Ακολουθει,για μενα,το Gearbest.Και επειτα to2c και Minideal τα οποια δεν εχουν καλο after sales.Τελος,αξιοπιστο ειναι και το Geekbuying.To Merimobiles εχει παψει εδω και πολυ καιρο να θεωρειται αξιοπιστο και καθε αγορα απο κει ειναι μεγαλο ρισκο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις