Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατί, λίγο είναι; Είχα καθήσει και εγώ για 2 βδομάδες 10ωρο και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Βέβαια τα 350 έξτρα ευρώ μου απάλυναν λίγο τον πόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους έχω σπέις. Παίζει το πληκτρολόγιο να είναι του 95.

Λεπόν. Πας πάνω στο όνομα σου, πατάς και μετά πας στα μηνύματα μου. Ε λοιπόν εκεί δεν σου βγάζει την σειρά των θεμάτων που έχεις ποστάρει κάπου κάποτε ανάλογα με το πιο πρόσφατο θέμα; Ε λοιπόν, έκανα το λάθος και πόσταρα σε κάποια τόπικ που δεν θέλω να εμφανίζονται εκεί πέρα. Πως το βγάζω; Συνδρομή δεν είναι πάντως. Απλά πόσταρα μια φορά.

Επιτέλους έχω σπέις. Παίζει το πληκτρολόγιο να είναι του 95.

Λεπόν. Πας πάνω στο όνομα σου, πατάς και μετά πας στα μηνύματα μου. Ε λοιπόν εκεί δεν σου βγάζει την σειρά των θεμάτων που έχεις ποστάρει κάπου κάποτε ανάλογα με το πιο πρόσφατο θέμα; Ε λοιπόν, έκανα το λάθος και πόσταρα σε κάποια τόπικ που δεν θέλω να εμφανίζονται εκεί πέρα. Πως το βγάζω; Συνδρομή δεν είναι πάντως. Απλά πόσταρα μια φορά.

Εχεις απαντησει σε καποια θεματα. Δε γινεται να φυγουν απο εκει. Μονο αν στα διαγραψει κάποιος σμοντ/μοντ

Ποιά είναι; Να σε δω ...

Beware...NOW i know.

Αντικειμενικά  ποιος παίζει LoL πλέον?

Κυρίως 2 κατηγορίες : Οι casual players και τα 9-15 χρονα. Οι υπόλοιποι έχουν μεταπηδήσει είτε dota 2 είτε smite.

Σιχαμερό community(whinners/flamers όχι ότι δεν τους βλέπεις στα άλλα 2 αλλά είναι σε πολύ μικρότερο βαθμο κυρίως σε low level)+ υπεραπλουστευμένα mechanics κάνουν το παιχνίδι επειικώς ρηχό .

Φτάνω στην στροφή κάτω από το σπίτι (κλασικός επαρχιακός ημιφωτισμένος δρόμος)

συνειδητοποιώ την ύπαρξη ενός αμαξιού σταματημένου,που δεν ανήκει "στη γειτονιά".

ο τύπος με την πινακίδα ΙΚ... είχε την κοπελιά στο καπό και δίνανε πόνο.δεν αγχώνεται ο κόσμος

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...