De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλημέρα, ρεπά σήμερα της Αναλύψεως και ήλιο. Ρε συ κι εγώ σήμερα ρεπό ! Μάλλον θα αναλυφθώ κι εγώ τόσο απίστευτο μου φαίνεται! Πολύ καλημέρα σας εντιμότατοι κύριοι και κυρίες. Σαν φετίχ ακούστηκε. Θα μπορούσα να το παίξω dorian grey αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν θα το ρισκάρω. Επίσης,πήγα σήμερα στο γραφείο φίλης και την παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της. Μου έκανε προξενιό μέσω τηλεφώνου χωρίς καν να με ρωτήσει.... People are strange. Eίσαι active communist γι αυτό σου φαίνονται περίεργα αυτά . Eδώ είναι Ελλάς ρε
LongTom Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ρε συ κι εγώ σήμερα ρεπό ! Μάλλον θα αναλυφθώ κι εγώ τόσο απίστευτο μου φαίνεται! Πολύ καλημέρα σας εντιμότατοι κύριοι και κυρίες. Eίσαι active communist γι αυτό σου φαίνονται περίεργα αυτά . Eδώ είναι Ελλάς ρε Είναι κλειστό το μαγαζί,για αυτό το ρεπό. Σήμερα είναι εθνική αργία και για πολλούς αύριο είναι του αγίου ανάμεσα.
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σαν φετίχ ακούστηκε. Θα μπορούσα να το παίξω dorian grey αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν θα το ρισκάρω. Επίσης,πήγα σήμερα στο γραφείο φίλης και την παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της. Μου έκανε προξενιό μέσω τηλεφώνου χωρίς καν να με ρωτήσει.... People are strange. 2
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολύ ζέστη σήμερα έλιωσα και στο περπάτημα, μόλις γύρισα σπίτι κατέβασα ένα λίτρο χυμό και αλλο ένα λίτρο νερό
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Γιατί αρέσει στις γυναίκες να βλέπουν άντρες όταν κάνουν βάρη? Θέλω τεκμηριωμένη απάντηση
DhZou Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ρώτα καλύτερα σε φόρουμ με πολλές γυναίκες εδώ δεν θα έχεις τύχη. Υποθέτω ότι γουστάρουν να βλέπουν τα μούσκουλα να φουσκώνουν.
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δε νομίζω να είναι τόσο αυτό.. Μάλλον μου αρέσει η δύναμη που χρειάζεται κι όχι τόσο το οπτικό κομμάτι. Oh weeeeell..
*nenya* Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ε; Γιατί να θέλουν να βλέπουν ιδρωμένους άντρες που κοιτάνε τα μπράτσα τους σε καθρέπτες;
Iris_89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ε; Γιατί να θέλουν να βλέπουν ιδρωμένους άντρες που κοιτάνε τα μπράτσα τους σε καθρέπτες; Δεν μιλάω για τους καμμένους και όχι για όλους *γκουχ γκουχ*
Valerie_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τώρα που λέτε για ιδρωμένους άντρες, εδώ απέναντι από την δουλειά,άρχισαν έργα οδοποιίας ,ω ρε φίλε! πόσο μαυρισμένοι και ιδρωμένοι και (όχι τόσο γραμμωγυμνασμένοι) αλλά με ωραία σώματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις