Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ρεπά σήμερα της Αναλύψεως και ήλιο. :)

Ρε συ κι εγώ σήμερα ρεπό ! Μάλλον θα αναλυφθώ κι εγώ τόσο απίστευτο μου φαίνεται! Πολύ καλημέρα σας εντιμότατοι κύριοι και κυρίες.

feel-like-a-sir-rage-comic-meme-poster.j

Σαν φετίχ ακούστηκε.

Θα μπορούσα να το παίξω dorian grey αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν θα το ρισκάρω.

Επίσης,πήγα σήμερα στο γραφείο φίλης και την παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της.

Μου έκανε προξενιό μέσω τηλεφώνου χωρίς καν να με ρωτήσει....

People are strange.

Eίσαι active communist γι αυτό σου φαίνονται περίεργα αυτά   :-D . Eδώ είναι Ελλάς ρε  :X

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε συ κι εγώ σήμερα ρεπό ! Μάλλον θα αναλυφθώ κι εγώ τόσο απίστευτο μου φαίνεται! Πολύ καλημέρα σας εντιμότατοι κύριοι και κυρίες.

feel-like-a-sir-rage-comic-meme-poster.j

Eίσαι active communist γι αυτό σου φαίνονται περίεργα αυτά   :-D . Eδώ είναι Ελλάς ρε  :X

Είναι κλειστό το μαγαζί,για αυτό το ρεπό.

Σήμερα είναι εθνική αργία και για πολλούς αύριο είναι του αγίου ανάμεσα. :ph34r:

Δημοσ.

Σαν φετίχ ακούστηκε.

Θα μπορούσα να το παίξω dorian grey αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο δεν θα το ρισκάρω.

Επίσης,πήγα σήμερα στο γραφείο φίλης και την παίρνει τηλέφωνο μια φίλη της.

Μου έκανε προξενιό μέσω τηλεφώνου χωρίς καν να με ρωτήσει....

People are strange.

koudounia%252520aigoprovaton.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ζέστη σήμερα έλιωσα και στο περπάτημα, μόλις γύρισα σπίτι κατέβασα ένα λίτρο χυμό και αλλο ένα λίτρο νερό :P

Δημοσ.

Γιατί αρέσει στις γυναίκες να βλέπουν άντρες όταν κάνουν βάρη? Θέλω τεκμηριωμένη απάντηση :P

Δημοσ.

Ρώτα καλύτερα σε φόρουμ με πολλές γυναίκες εδώ δεν θα έχεις τύχη.

Υποθέτω ότι γουστάρουν να βλέπουν τα μούσκουλα να φουσκώνουν.

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι τόσο αυτό.. Μάλλον μου αρέσει η δύναμη που χρειάζεται κι όχι τόσο το οπτικό κομμάτι.

Oh weeeeell..

Δημοσ.

Ε; Γιατί να θέλουν να βλέπουν ιδρωμένους άντρες που κοιτάνε τα μπράτσα τους σε καθρέπτες; :mellow:

Δημοσ.

Ε; Γιατί να θέλουν να βλέπουν ιδρωμένους άντρες που κοιτάνε τα μπράτσα τους σε καθρέπτες; :mellow:

Δεν μιλάω για τους καμμένους και όχι για όλους *γκουχ γκουχ*

Δημοσ.

τώρα που λέτε για ιδρωμένους άντρες, εδώ απέναντι από την δουλειά,άρχισαν έργα οδοποιίας ,ω ρε φίλε! πόσο μαυρισμένοι και ιδρωμένοι και (όχι τόσο γραμμωγυμνασμένοι) αλλά με ωραία σώματα.

oh-wow.gif

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...