Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εθεάθη ο ρεχάγκελ στην παραλιακή σήμερα από ότι έμαθα. Κρίμα και αν τον έβλεπα θα του έδινα τα ρισπέκτια μου.

Δημοσ.

Και η χαρούμενη είδηση της ημέρας, ένας συριος προγραμματιστής συμφοιτητής που κάναμε παρέα στον Καναδά γύρισε πίσω να βοηθήσει τους γονείς του και από τότε δεν έχει δώσει σημείο ζωής.

Great success.

Δημοσ.

Παραγγελία μελάνια από media markt, sto site φαινόντουσαν διαθέσιμα. Ξαφνικά μήνυμα ότι θα αργήσει η παραγγελία.

Αγαμησου ρε

Δημοσ.

Πρέπει να συνεργαστώ με 2 φίλες μου που η μια οριακά ανέχεται την άλλη , ανέκαθεν (δεν τις λες και φίλες , μόνο εγώ είμαι ο "ενδιάμεσος" κρίκος ) .

Η μια διαφωνεί για πράματα της άλλης.

Αυτές τις ημέρες , όπως και οι 9 στις 10 γυναίκες του περιγύρου μου , τους ήρθε η period fairy οπότε stand by ωρολογιακές βόμβες.

Εγω να προσπαθώ να κάνω τον πυροσβέστη και να είμαι στην μέση να τρώω την σφαλιάρα.

Μη σου τύχει να συνεργαστείς με 2 γυναίκες.

Λεω να τις ξαναμιλήσω σε 3-4 μέρες όταν θα τους έχει περάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Μια φίλη έκανε like και μου πέταξε στο newsfeed photo από ένα group το οποίο ονομάζεται "Ναι, Είσαι Μισογύνης".

Μπείτε, μπείτε.

Δημοσ.

Όχι ρε π.... μου. Τι το θέλα και το θυμήθηκα. Ποιός κάνει άσκηση λειτουργικά τέτοια ώρα ρε. Απφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Δημοσ.

Λοιπόν. Μια φίλη έκανε like και μου πέταξε στο newsfeed photo από ένα group το οποίο ονομάζεται "Ναι, Είσαι Μισογύνης".

Μπείτε, μπείτε.

Είναι καλή.

Καλό θα ήταν να έχουμε ένα thread που θα προτείνουμε σελίδες στο fb και σε άλλα social μύδια.

Να είναι όλα συμμαζεμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπείτε, μπείτε.

μετά λέω εγώ για τους δικούς μου ιντερνετικούς φίλους :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...