Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 τώρα που το διάβασα ούτε εγώ βγάζω άκρη πάμε πάλι. ανέβασε στο φβ μία γνωστή ,φώτο που είναι αγκαλιά με τον δικό της -γράφοντας μια παπαρίτσα του στύλ -η αγάπη σου η δύναμη μου. πριν κάτι μέρες αυτή μου έλεγε ότι δεν την απαυτώνει καλά αυτός,και οι πρώην της την απαύτωναν καλύτερα, και στο τέλος θα καταλήξουν φίλοι αντί για ζευγάρι. Σαν φιλο τον αγαπαει. 4
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τοφαλάκια το καλοκαιράκι <3 Πρέπει και γω να επαναστατήσω που με λένε μισή μερίδα. το προβλημα ειναι το πανω μερος ειναι λεπτο με κανονικο και το κατω μερος ειναι Νο42... #δραμα Σαν φιλο τον αγαπαει. ξερω και εγω κατι τετοιους...
revolver1990 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 το προβλημα ειναι το πανω μερος ειναι λεπτο με κανονικο και το κατω μερος ειναι Νο42... Αυτό είναι τερατώδες . btw μιας και λέμε για νούμερα 31 κάτω με 85cm μέση. Φάκα γιου.
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Αυτό είναι τερατώδες . btw μιας και λέμε για νούμερα 31 κάτω με 85cm μέση. Φάκα γιου. 32 κατω, Large chesty πανω. Προσπάθησε να μην νιωθεις ασχημα για πολυ...
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Χειρότεροι και από γυναίκες δεν καταλαβαινω τι εννοεις 3
revolver1990 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 32 κατω, Large chesty πανω. Προσπάθησε να μην νιωθεις ασχημα για πολυ... Είμαι πίσω αλλά όχι χάλια. 98cm chest.
LongTom Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 τώρα που το διάβασα ούτε εγώ βγάζω άκρη πάμε πάλι. ανέβασε στο φβ μία γνωστή ,φώτο που είναι αγκαλιά με τον δικό της -γράφοντας μια παπαρίτσα του στύλ -η αγάπη σου η δύναμη μου. πριν κάτι μέρες αυτή μου έλεγε ότι δεν την απαυτώνει καλά αυτός,και οι πρώην της την απαύτωναν καλύτερα, και στο τέλος θα καταλήξουν φίλοι αντί για ζευγάρι. Για αγάπη λέει η μανδάμ,όχι για απαύτωμα. Πάντως πολύ εμετικές οι εν λόγω τύπισσες.Μια αηδινία μου προκάλεσε έτσι πως το έγραψες..
Iris_89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 https://soundcloud.com/john-pemberton/modem-dialup Κάμποσα χρόνια πριν... 1
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γιατι εκει το διοργανωνουν οι γκασμαδες οι Καναδοι... Δεν ξερω απο σκι και snowboard mate, αυτα ειναι διαβολικα πραγματα.... Tα registrations ανοιγουν τον ιουνιο... Πφφφφ... Ψηλε προσεξε τι λες για τους Καναδους, θα εχουμε θεμα! αντεξα τοσες μερες off.ητο μια ενδιαφερουσα εμπειρια. τεσπα...ο επομενος που θα με πει ανορεξικη θα φαει ξυλο.θα φαει οσο ξυλο δεν εχω δωσει σε αλλους που θα επρεπε.αντε επειδη εσυ καρντασι τρως πατατακια για πρωινο και αναρωτιεσαι γιατι δεν χανεις γραμμαριο δεν φταιμε εμεις.. Εμενα η supervisor μου τρωει ενα κιλο pop corn καθε πρωι στις 10. Θα σε ελεγε ευκολα ανορεξικη αν και πιστευω πως την εχεις. ΔΕΜΠΟΡΩΧΡΙΣΤΕΜΟΥ μόλις πέρασε στο τλ μου κοινή φώτο από κοινό λογαριασμό ζευγαριού,που η τύπισα σε κοινή παρέα μου έλεγε ότι οι πρώην της (μίας συγκεκριμένης εθνικότητας) τη γαμούσαν καλύτερα κι αυτός είναι ψόφιος και τον βαριέται.. και στη φώτο είναι αγκαλιά και με επιγραφή κάτι του στυλ, η αγάπη σου- η δύναμη μου ΘΑΞΕΡΑΣΩ Σε εναν φοιτητικο οργανισμο που συμμετειχα οταν ημουν κι εγω νιατο, ειχαμε μια κοπελα η οποια τους ειχε παρει ολους. Παιζει να την κερναγες τσιχλα και να σου καθοταν. Το δε τσι___κι το ειχε για καραμελα. Ειδικα οταν ερχοταν και τιποτα ξενοι σε student exchange, εκει εδινε ρεσιταλ. Τεσπα, μια φορα τα εφτιαξε με ενα παλικαρακι ο οποιος δεν ειχε ιδεα τι επαιζε. Σε ενα παρτυ σκαει ο τυπας στην παρεα μας (τον ξεραμε ψιλο) και μας λεει " Μαγκες νομιζω οτι η Χ ειναι παρθενα"...... 2
revolver1990 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τεσπα, μια φορα τα εφτιαξε με ενα παλικαρακι ο οποιος δεν ειχε ιδεα τι επαιζε. Σε ενα παρτυ σκαει ο τυπας στην παρεα μας (τον ξεραμε ψιλο) και μας λεει " Μαγκες νομιζω οτι η Χ ειναι παρθενα"...... Laughed more than i should. Σπέρες
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ψηλε προσεξε τι λες για τους Καναδους, θα εχουμε θεμα! On topic...... Ξερεις τουλαχιστον κανα καλο hotel για εκεινη την περιοχη ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις