Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να στο απαντήσω το βράδυ μιας και δεν έχω τώρα τον φορτιστή του αλλά ούτε και το καλώδιο για τον υπολογιστή;

Αν θυμάμαι καλά όμως , στην φόρτιση ήταν οκ . Με το που το έβαζα με το καλώδιό του στον υπολογιστή , εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού ένα παράθυρο με επιλογές και να πατήσω αυτή για τον υπολογιστή . Η οθόνη όμως δεν πατιέται και έτσι ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω κάτι. 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αντεξα τοσες μερες off.ητο μια ενδιαφερουσα εμπειρια.

Hexed%2Bgif.gif

τεσπα...ο επομενος που θα με πει ανορεξικη θα φαει ξυλο.θα φαει οσο ξυλο δεν εχω δωσει σε αλλους που θα επρεπε.αντε επειδη εσυ καρντασι τρως πατατακια για πρωινο και αναρωτιεσαι γιατι δεν χανεις γραμμαριο δεν φταιμε εμεις..

• Like 3
Δημοσ.

ΔΕΜΠΟΡΩΧΡΙΣΤΕΜΟΥ

μόλις πέρασε στο τλ μου κοινή φώτο από κοινό λογαριασμό ζευγαριού,που η τύπισα σε κοινή παρέα μου έλεγε ότι οι πρώην της (μίας συγκεκριμένης εθνικότητας) τη γαμούσαν καλύτερα κι αυτός είναι ψόφιος και τον βαριέται..

και στη φώτο είναι αγκαλιά και με επιγραφή κάτι του στυλ, η αγάπη σου- η δύναμη μου

ΘΑΞΕΡΑΣΩ

• Like 3
Δημοσ.

Να στο απαντήσω το βράδυ μιας και δεν έχω τώρα τον φορτιστή του αλλά ούτε και το καλώδιο για τον υπολογιστή;

Αν θυμάμαι καλά όμως , στην φόρτιση ήταν οκ . Με το που το έβαζα με το καλώδιό του στον υπολογιστή , εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού ένα παράθυρο με επιλογές και να πατήσω αυτή για τον υπολογιστή . Η οθόνη όμως δεν πατιέται και έτσι ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω κάτι. 

Με το nokia suite δοκιμασε το , και αν στο αναγνωρισει αυτοματα,  τοτε μπορεις να τραβηξεις backup απο κει ολα τα δεδομενα του κινητου σου.

Να ανοιξεις πρωτα το νοκια suite και μετα να συνδεσεις το τηλ.

Hexed%2Bgif.gif

τεσπα...ο επομενος που θα με πει ανορεξικη θα φαει ξυλο.θα φαει οσο ξυλο δεν εχω δωσει σε αλλους που θα επρεπε.αντε επειδη εσυ καρντασι τρως πατατακια για πρωινο και αναρωτιεσαι γιατι δεν χανεις γραμμαριο δεν φταιμε εμεις..

:shock: :shock: :shock:

Σε μπαναραν ?  Kαι γω ελεγα που χαθηκες..... :-)

what for ?

Δημοσ.

Αυτό πάλι καινούρια μόδα είναι; Αυτοί που είναι +15 κιλά απο το κανονικό να λένε ανορεξικούς αυτούς που έχουν φυσιολογικό βάρος για το ύψος τους;

Δημοσ.

Hexed%2Bgif.gif

Αυτό πάλι καινούρια μόδα είναι; Αυτοί που είναι +15 κιλά απο το κανονικό να λένε ανορεξικούς αυτούς που έχουν φυσιολογικό βάρος για το ύψος τους;

ορκίζομαι οτι βλεπω πολλους χοντροκοληδες στο δρομο. Πολλούς ομως

Δημοσ.

Hexed%2Bgif.gif

Γουέλκαμ βακ. :3

ΔΕΜΠΟΡΩΧΡΙΣΤΕΜΟΥ

μόλις πέρασε στο τλ μου κοινή φώτο από κοινό λογαριασμό ζευγαριού,που η τύπισα σε κοινή παρέα μου έλεγε ότι οι πρώην της (μίας συγκεκριμένης εθνικότητας) τη γαμούσαν καλύτερα κι αυτός είναι ψόφιος και τον βαριέται..

και στη φώτο είναι αγκαλιά και με επιγραφή κάτι του στυλ, η αγάπη σου- η δύναμη μου

ΘΑΞΕΡΑΣΩ

Δεν κατάλαβα χριστό.

• Like 2
Δημοσ.

ορκίζομαι οτι βλεπω πολλους χοντροκοληδες στο δρομο. Πολλούς ομως

Τοφαλάκια το καλοκαιράκι <3

Πρέπει και γω να επαναστατήσω που με λένε μισή μερίδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Με το nokia suite δοκιμασε το , και αν στο αναγνωρισει αυτοματα,  τοτε μπορεις να τραβηξεις backup απο κει ολα τα δεδομενα του κινητου σου.

Να ανοιξεις πρωτα το νοκια suite και μετα να συνδεσεις το τηλ.

:shock: :shock: :shock:

Σε μπαναραν ?  Kαι γω ελεγα που χαθηκες..... :-)

what for ?

δεν με μπαναραν ακριβως.ειμαι υποδειγμα user. :P

εδω και καιρο το εψηνα να κανω ενα mini log out.

Moriarty%281%29.gif

μπα απο παντοτε ειναι..

Δημοσ.

δεν με μπαναραν ακριβως.ειμαι υποδειγμα user. :P

εδω και καιρο το εψηνα να κανω ενα mini log out.

Moriarty%281%29.gif

miss-you-gif-2269-18427-hd-wallpapers.jp

• Like 1
Δημοσ.

Θύμισε λίγο κορίτσι για pc για να πούμε την αλήθεια.

Δημοσ.

τώρα που το διάβασα ούτε εγώ βγάζω άκρη :D

πάμε πάλι.

ανέβασε στο φβ μία γνωστή ,φώτο που είναι αγκαλιά με τον δικό της -γράφοντας μια παπαρίτσα του στύλ -η αγάπη σου η δύναμη μου.

πριν κάτι μέρες αυτή μου έλεγε ότι δεν την απαυτώνει καλά αυτός,και οι πρώην της την απαύτωναν καλύτερα, και στο τέλος θα καταλήξουν φίλοι αντί για ζευγάρι.

• Like 2
Δημοσ.

τώρα που το διάβασα ούτε εγώ βγάζω άκρη :D

πάμε πάλι.

ανέβασε στο φβ μία γνωστή ,φώτο που είναι αγκαλιά με τον δικό της -γράφοντας μια παπαρίτσα του στύλ -η αγάπη σου η δύναμη μου.

πριν κάτι μέρες αυτή μου έλεγε ότι δεν την απαυτώνει καλά αυτός,και οι πρώην της την απαύτωναν καλύτερα, και στο τέλος θα καταλήξουν φίλοι αντί για ζευγάρι.

Τελικά από ότι φαίνεται καλά την ράβει. :P

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...