viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κοίταζα για παπούτσια... Και είδα αυτό το έκτρωμα! Ποια θα φόραγε κάτι τέτοιο??? Screenshot_12.jpg μηπως ειναι καμια κακια κινεζικη αντιγραφη;
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Oχι ρε, DH Canada Cup 14-16/08 Γιατι να πας στο καλυτερο χιονοδρομικο του κοσμου για οτιδηποτε αλλο περα απο ski/snowboard?? Κοίταζα για παπούτσια... Και είδα αυτό το έκτρωμα! Ποια θα φόραγε κάτι τέτοιο??? Screenshot_12.jpg Εγω για πλακα αλλα δεν ξερω αν θα με βολευε για καθημερινο.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γιατρο! Παθολόγο ε? Πολύ μπλέξιμο οι γιατροί πάντως. Που να τρέχω τώρα..
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εγω για πλακα αλλα δεν ξερω αν θα με βολευε για καθημερινο. Δεν ξέρω ποια πρέπει να θεωρηθεί η είδηση της νύχτας, το ότι βλέπω τον viper τέτοια ώρα εδώ ή το ότι ο linkin αποκαλύπτει δημοσίως τα ιδιαίτερά του γούστα; 1
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Παθολόγο ε? Πολύ μπλέξιμο οι γιατροί πάντως. Που να τρέχω τώρα.. ΩΡΛ Δεν ξέρω ποια πρέπει να θεωρηθεί η είδηση της νύχτας, το ότι βλέπω τον viper τέτοια ώρα εδώ ή το ότι ο linkin αποκαλύπτει δημοσίως τα ιδιαίτερά του γούστα; Ειμαι μεγαλος φαν και ενθερμος υποστηρικτης των goth/bdsm/s&m οπως επισης και του esp. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Παθολόγο ε? Πολύ μπλέξιμο οι γιατροί πάντως. Που να τρέχω τώρα.. Μην το αφήσεις, εγώ πέρσι δεν πρόλαβα αμυγδαλίτιδα και το γύρισε σε περιαμυγδαλικό απόστημα... Αυτό που τα αφεντικά γκρινιάζουν πάντα εάν αργήσεις 5-10 λεπτά αλλά δεν λένε τίποτα όταν κάθεσαι μέχρι τις 18-19:00... Μέρεζζζζζζζ.
GreekMonkey Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Z2oUPp2gNoo Βάζει γκολ ο άλλος και όλοι πάνε να πανηγυρίσουν με αυτόν που έδωσε την ασσίστ. Ο μικρός Νευμάρ, κάθετε και κλαίει ...
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Γιατι να πας στο καλυτερο χιονοδρομικο του κοσμου για οτιδηποτε αλλο περα απο ski/snowboard?? Γιατι εκει το διοργανωνουν οι γκασμαδες οι Καναδοι... Δεν ξερω απο σκι και snowboard mate, αυτα ειναι διαβολικα πραγματα.... Tα registrations ανοιγουν τον ιουνιο... Πφφφφ...
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Από τις 5 μέχρι τις 10 στριφογύρναγα στο κρεβάτι λόγω της ασθένειας και τώρα είμαι σερί... Με πνίγανε τα φλέματα, μου βούλωνε η μύτη, και τώρα έχω 37,4 πυρετό. Thanks life για το χτύπημα, θα το βάλω στην συλλογή Το μόνο ενθαρυντικό είναι ότι λιγότερο από 20 ώρες που εμφανίστηκε, μου πέρασε ο πονόλαιμος. Άμα κάνουν και τα υπόλοιπα τόσο γρήγορο κύκλο ίσως παλευτεί η κατάσταση.... Θα πάρω τίποτα βιταμίνες από το φαρμακείο, πορτοκάλια από το σούπερ, θα φάω και κανα μέλι μπας και γίνει τίποτα
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Κοίταζα για παπούτσια... Και είδα αυτό το έκτρωμα! Ποια θα φόραγε κάτι τέτοιο??? Screenshot_12.jpg Eλα κατα εδω πανω και θα δεις 100 φορες χειροτερα......
viper2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω ποια πρέπει να θεωρηθεί η είδηση της νύχτας, το ότι βλέπω τον viper τέτοια ώρα εδώ ή το ότι ο linkin αποκαλύπτει δημοσίως τα ιδιαίτερά του γούστα; Ετςι ειναι αυτα dude Μέρες
Adon1s Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 παίδες βοηθήστε λίγο όποιος ξέρει Πηγή: για ενα Νοκια Χ6 που είχα κάποτε Νόμιζα το είχα πετάξει αλλά εν τέλει το είχα σε ενα κουτί και θέλω να βγάλω τις φώτος .
Unabomber Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 παίδες βοηθήστε λίγο όποιος ξέρει Πηγή: για ενα Νοκια Χ6 που είχα κάποτε Νόμιζα το είχα πετάξει αλλά εν τέλει το είχα σε ενα κουτί και θέλω να βγάλω τις φώτος . Οπως λες οταν το συνδεεις στο pc πρεπει να πατησεις την επιλογη για να μπει σε disk mode για να το δει σαν external drive το pc σου. Οταν το συνδεσεις ομως μεσω του nokia suite δεν στο αναγνωριζει καθολου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις