Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω μαλλον ειμαι ο ανωμαλος κολλητος της δικιας μου παρεα. Αλλα δεν βλεπω εκτιμηση. Νεα παιδια.

link

Shame-on-you-GIFS.gif

:P

Link, απο Whistler σκαμπαζεις καθολου ?

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γαμώ τις αμυγδαλές μου γαμώ. Με έπιασε μόλις σήμερα το απόγευμα ένας τεράστιος πονόλαιμος και πριν λίγο άρχισα να παράγω και φλέματα. Άμα αύριο είμαι άρρωστος, ή αν μου κρατήσει ο πονόλαιμος ένα μήνα όπως την άλλη φορά θα τα σπάσω όλα :angry:

Δημοσ.

Επειδη ζουμε σε σκατοκοσμο...

Και η ζωη ειναι 1 χαρα και 10 λυπες...

Πρεπει να βαλω σε λειτουργια το πρακτικοτερο και καλυτερο εργαλειο που υπαρχει.

Τον σταρχιδογραφο.

Δυσκολευομαι να συμφωνησω με τις Τρυπες που λενε οτι "η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη".

@Καλησπερες...

• Like 2
Δημοσ.

pm (Seriously??)

γουαι νοτ?

Shame-on-you-GIFS.gif

:P

Link, απο Whistler σκαμπαζεις καθολου ?

Αν περιμενεις μεχρι τον Δεκεμβρη θα σκαμπαζω. Κανονιζουμε ταξιδακι με 6 Αμερικανους και 4 Καναδους για 6 μερες τα επομενα χριστουγεννα.

Γαμώ τις αμυγδαλές μου γαμώ. Με έπιασε μόλις σήμερα το απόγευμα ένας τεράστιος πονόλαιμος και πριν λίγο άρχισα να παράγω και φλέματα. Άμα αύριο είμαι άρρωστος, ή αν μου κρατήσει ο πονόλαιμος ένα μήνα όπως την άλλη φορά θα τα σπάσω όλα :angry:

Γιατρο!

Επειδη ζουμε σε σκατοκοσμο...

Και η ζωη ειναι 1 χαρα και 10 λυπες...

Πρεπει να βαλω σε λειτουργια το πρακτικοτερο και καλυτερο εργαλειο που υπαρχει.

Τον σταρχιδογραφο.

Δυσκολευομαι να συμφωνησω με τις Τρυπες που λενε οτι "η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη".

@Καλησπερες...

Φιλε μου οτι ζουμε σε σκατοκοσμο ειναι γεγονος, ωστοσο δεν ειναι 1 χαρα και 10 λυπες. Απλα μαθαινεις να επιβιωνεις, επιλεγεις να εχεις καλους ανθρωπους τριγυρω σου και γουσταρεις, οσο σου επιτρεπουν ή δεν σου επιτρεπουν οι εκαστωτε συνθηκες.

Better days are coming.

Δημοσ.

Αν περιμενεις μεχρι τον Δεκεμβρη θα σκαμπαζω. Κανονιζουμε ταξιδακι με 6 Αμερικανους και 4 Καναδους για 6 μερες τα επομενα χριστουγεννα.

Too far mate, εγω για τον Αυγουστο ηθελα….  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...