Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ένας γνωστός που βρεθήκαμε μια φορά σε τραπέζι, τραυματιοφορέας, έλεγε για μια φορά που πήγαν σε παρόμοιο θανατηφόρο περιστατικό τραίνου-αυτοκίνητου, ότι μάζευαν το θύμα σε κομμάτια σε σακούλες και κατάλαβαν ότι ήταν γυναίκα από κομμάτια ποδιών που είχαν καλτσόν πάνω Σαν το rotten.com φαση..... 1
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Σαν το rotten.com φαση..... Πωω, rotten μπαίναμε στο σχολείο στην πληροφορική τότε τα παλιά χρόνια r/gore πλέον το βράδυ πριν τον ύπνο 2
Unabomber Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πωω, rotten μπαίναμε στο σχολείο στην πληροφορική τότε τα παλιά χρόνια r/gore πλέον το βράδυ πριν τον ύπνο διαμαντακια και εκει.....
Adon1s Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ακόμα θυμάμαι τον πακιστανό με το χέρι στο meat grinder 1
Pa0ki Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 διαμαντακια και εκει..... Κάθε 5 posts και ένας "μοτοσυκλετιστής" κάπου στην Ασία με χυμένα μυαλά στο δρόμο Πως να πάρεις μηχανή μετά? ακόμα θυμάμαι τον πακιστανό με το χέρι στο meat grinder old time classic Ή το άλλο με το αρσιβαρίστα που του άνοιξε ο κώλος, ή του άλλου που του έκοψε το κεφάλι το ελικόπτερο.....ok σταματάω edit: Ναι ρε nicoc, δικός μας και συ 3
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Κάθε 5 posts και ένας "μοτοσυκλετιστής" κάπου στην Ασία με χυμένα μυαλά στο δρόμο Πως να πάρεις μηχανή μετά? old time classic Ή το άλλο με το αρσιβαρίστα που του άνοιξε ο κώλος, ή του άλλου που του έκοψε το κεφάλι το ελικόπτερο.....ok σταματάω edit: Ναι ρε nicoc, δικός μας και συ Αυτο που του άνοιξε ο κωλος ακόμα στοιχειώνει τους εφιάλτες μου. 2
Iris_89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Στο νοσοκομείο είχαν φέρει έναν νεαρό από τροχαίο με μηχανή και σε σακούλα που κρατούσε ο τραυματιοφορέας περιείχε οτι είχε βρει από μυαλά. Τρελές καταστάσεις
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 τώρα που λέτε για κώλο θυμάστε στα x-files ενα alien που δάγκωνε κώλους στις χέστρες κ έβαζε μέσα τους ένα σκουλίκι ? θυμάμαι που το είχα δει μικρός και οποτε πήγαινα τουαλέτα φοβόμουν οτι θα βγει να μου δαγκώσει τον κώλο
slipknot Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ένας γνωστός τραυματιοφορέας, έλεγε μια φορά σε τραπέζι ότι μάζευαν το θύμα σε κομμάτια σε σακούλες και κατάλαβαν ότι ήταν γυναίκα από κομμάτια ποδιών που είχαν καλτσόν πάνω Σκέψου τι συζητήσεις μπορείς να κάνεις με πρωκτολόγο σε τουαλέτες.
GreekMonkey Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βρίσκομαι στο εξής αδιέξοδο. Έχω δύο κουβέρτες να πλύνω. Πως θα τις πλύνω στην μπανιέρα ενώ πρέπει να τις αφήσω να μουλιάσουν τουλάχιστον δυο μέρες εκεί μέσα και ενώ παράλληλα πρέπει να κάνω και μπάνιο;
Iris_89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βρίσκομαι στο εξής αδιέξοδο. Έχω δύο κουβέρτες να πλύνω. Πως θα τις πλύνω στην μπανιέρα ενώ πρέπει να τις αφήσω να μουλιάσουν τουλάχιστον δυο μέρες εκεί μέσα και ενώ παράλληλα πρέπει να κάνω και μπάνιο; Γιατί δεν τις πηγαίνεις σε καθαριστήριο?
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βρίσκομαι στο εξής αδιέξοδο. Έχω δύο κουβέρτες να πλύνω. Πως θα τις πλύνω στην μπανιέρα ενώ πρέπει να τις αφήσω να μουλιάσουν τουλάχιστον δυο μέρες εκεί μέσα και ενώ παράλληλα πρέπει να κάνω και μπάνιο; πολύ απλό κάνεις μπάνιο το πρωί της πρώτης μέρας , τις αφήνεις να μουλιάσουν και ξανακάνεις μπάνιο το βράδυ της επόμενης αλλιώς μπορείς να την βγάζεις στην άκρη να κάνεις μπάνιο κ μετά να τις αφήσεις πάλι να μουλιάσουν
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 in other news I am too old for seminars...... τουλαχιστον θα παμε μινι ταξιδακι.... Δύσκολη ζωή κανεις ξαναλέω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις