MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ερωτας ειναι man, κοιτα να απολαυσεις το high, και βουρ στον πατσα 1
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 δεν ξέρω τι ειναι , πρώτη φορά έχω χαζέψει άσχημα και όπλο να μου κολλήσεις στη μάπα δεν θα σταματήσω το χαζό χαμόγελο που έχω εδώ κ μέρες. έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν μπορώ να φάω ούτε να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο εκείνη, με χίλια ζόρια έφαγα με το ζόρι κ είμαι σε δίαιτα , κανονικά έπρεπε να πεινάω και σκάσανε τόσες μαλακίες τον τελευταίο καιρό π ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου να αράξω, οπότε στην δεδομένη στιγμή νιώθω οτι ή θα απογειωθώ ή θα τρακάρω με τρένο guess il find out soon.. YoLoooOoOoOOo lel 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 δεν ξέρω τι ειναι , πρώτη φορά έχω χαζέψει άσχημα και όπλο να μου κολλήσεις στη μάπα δεν θα σταματήσω το χαζό χαμόγελο που έχω εδώ κ μέρες. έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν μπορώ να φάω ούτε να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο εκείνη, με χίλια ζόρια έφαγα με το ζόρι κ είμαι σε δίαιτα , κανονικά έπρεπε να πεινάω και σκάσανε τόσες μαλακίες τον τελευταίο καιρό π ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου να αράξω, οπότε στην δεδομένη στιγμή νιώθω οτι ή θα απογειωθώ ή θα τρακάρω με τρένο guess il find out soon.. YoLoooOoOoOOo lel 10 years since real love for me 1
GreekMonkey Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γυμναστήριο απόγευμα σήμερα. Οι γονείς τους άραγε το ξέρουν; Τίγκα στα 16χρονα μαγκια-κλανιά-καγκουριά ρε φίλε.
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γυμναστήριο απόγευμα σήμερα. Οι γονείς τους άραγε το ξέρουν; Τίγκα στα 16χρονα μαγκια-κλανιά-καγκουριά ρε φίλε. το προβλημα με τα παιδια δεν ειναι οτι δεν ακουν αυτα που λες, αλλα οτι αντιγραφουν αυτα που κανεις
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Οι κυριότερες αιτίες θανάτου από το 1900 ως το 2010 (για το US and A) Το ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, «Center for Disease Control and Prevention», παρουσίασε στοιχεία με τις πιο συχνές αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ, από την έναρξη του 20ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Το 1900, ένα ποσοστό της τάξης του 50% του πληθυσμού, πέθαινε από λοιμώδη νοσήματα, ενώ σήμερα αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί στο 3% στις ανεπτυγμένες χώρες. Στις αρχές του 20ού αιώνα, οι ιατροδικαστές δεν ανέφεραν θανάτους που να σχετίζονταν με ασθένειες όπως διαβήτη και το Αλτσχάιμερ δεν είχε χαρακτηριστεί ως ασθένεια. Αντίθετα, το 2010, το 8% του πληθυσμού των ΗΠΑ, υπέκυψε από διαβήτη και Αλτσχάιμερ. Αιτίες θανάτου το 1900: – Λοιμώδη νοσήματα: 53% – Καρκίνος: 6% – Διαβήτης: 0% – Αλτσχάιμερ: 0% – Καρδιακά νοσήματα: 12% – Ατυχήματα: 7% – Αδυναμία: 4% – Νεφροπάθειες: 8% – Αγγειακό εγκεφαλικό: 10% Αιτίες θανάτου το 2000: – Καρδιακές παθήσεις: 33% – Καρκίνος: 32% – Λοιμώδη νοσήματα: 3% – Ατυχήματα: 6% – Αδυναμία: 8% – Νεφροπάθειες: 3% – Αγγειακό εγκεφαλικό: 7% – Αλτσχάιμερ: 4% – Διαβήτης: 4% http://www.toratora.gr/81445oi-kirioteres-aities-thanatou-1900-kai-2000/ (αν ισχυουν βεβαια)
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γαματο το Red Band Society, αλλα τερμα καταθλιψη...
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 προσπαθώ να κοιμηθώ εδώ κ δυο ώρες , στριφογυρίζω στο κρεβάτι κ πρέπει να ξυπνήσω πρωί αύριο damnδοκίμασα να κλείσω τα μάτια μου και να μείνω ακίνητος , να κάνω ποιο αργές τις αναπνοές μου , τίποτα , νιώθω λες και έτρεχα
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Γαματο το Red Band Society, αλλα τερμα καταθλιψη... Ωραίο νοσοκομείο. Άνετα πας για διακοπές 1
Dictated_Silence Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 μια βαρεμαρα την κανει Στα λέω δε στα λέω ρε αφέ;!;! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις