Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξέρω τι ειναι , πρώτη φορά έχω χαζέψει άσχημα και όπλο να μου κολλήσεις στη μάπα δεν θα σταματήσω το χαζό χαμόγελο που έχω εδώ κ μέρες.  

έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν μπορώ να φάω ούτε να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο εκείνη, με χίλια ζόρια έφαγα με το ζόρι κ είμαι σε δίαιτα ,  κανονικά έπρεπε να πεινάω 

και σκάσανε τόσες μαλακίες τον τελευταίο καιρό π ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου να αράξω, οπότε στην δεδομένη στιγμή νιώθω οτι ή θα απογειωθώ ή θα τρακάρω με τρένο 

guess il find out soon.. 

YoLoooOoOoOOo lel 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι ειναι , πρώτη φορά έχω χαζέψει άσχημα και όπλο να μου κολλήσεις στη μάπα δεν θα σταματήσω το χαζό χαμόγελο που έχω εδώ κ μέρες.  

έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν μπορώ να φάω ούτε να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο εκείνη, με χίλια ζόρια έφαγα με το ζόρι κ είμαι σε δίαιτα ,  κανονικά έπρεπε να πεινάω 

και σκάσανε τόσες μαλακίες τον τελευταίο καιρό π ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου να αράξω, οπότε στην δεδομένη στιγμή νιώθω οτι ή θα απογειωθώ ή θα τρακάρω με τρένο 

guess il find out soon.. 

YoLoooOoOoOOo lel 

10 years since real love for me

• Like 1
Δημοσ.

Γυμναστήριο απόγευμα σήμερα.

Οι γονείς τους άραγε το ξέρουν; Τίγκα στα 16χρονα μαγκια-κλανιά-καγκουριά ρε φίλε.

Δημοσ.

Γυμναστήριο απόγευμα σήμερα.

Οι γονείς τους άραγε το ξέρουν; Τίγκα στα 16χρονα μαγκια-κλανιά-καγκουριά ρε φίλε.

το προβλημα με τα παιδια δεν ειναι οτι δεν ακουν αυτα που λες, αλλα οτι αντιγραφουν αυτα που κανεις

Δημοσ.

Οι κυριότερες αιτίες θανάτου από το 1900 ως το 2010   :shock:  (για το US and A) 

Το ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών, «Center for Disease Control and Prevention», παρουσίασε στοιχεία με τις πιο συχνές αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ, από την έναρξη του 20ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

Το 1900, ένα ποσοστό της τάξης του 50% του πληθυσμού, πέθαινε από λοιμώδη νοσήματα, ενώ σήμερα αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί στο 3% στις ανεπτυγμένες χώρες.

Στις αρχές του 20ού αιώνα, οι ιατροδικαστές δεν ανέφεραν θανάτους που να σχετίζονταν με ασθένειες όπως διαβήτη και το Αλτσχάιμερ δεν είχε χαρακτηριστεί ως ασθένεια. Αντίθετα, το 2010, το 8% του πληθυσμού των ΗΠΑ, υπέκυψε από διαβήτη και Αλτσχάιμερ.

Αιτίες θανάτου το 1900:

– Λοιμώδη νοσήματα: 53%

– Καρκίνος: 6%

– Διαβήτης: 0%

– Αλτσχάιμερ: 0%

– Καρδιακά νοσήματα: 12%

– Ατυχήματα: 7%

– Αδυναμία: 4%

– Νεφροπάθειες: 8%

– Αγγειακό εγκεφαλικό: 10%

Αιτίες θανάτου το 2000:

– Καρδιακές παθήσεις: 33%

– Καρκίνος: 32%

– Λοιμώδη νοσήματα: 3%

– Ατυχήματα: 6%

– Αδυναμία: 8%

– Νεφροπάθειες: 3%

– Αγγειακό εγκεφαλικό: 7%

– Αλτσχάιμερ: 4%

– Διαβήτης: 4%

attached_image15.jpg

http://www.toratora.gr/81445oi-kirioteres-aities-thanatou-1900-kai-2000/

(αν ισχυουν βεβαια)

Δημοσ.

προσπαθώ να κοιμηθώ εδώ κ δυο ώρες , στριφογυρίζω στο κρεβάτι κ πρέπει να ξυπνήσω πρωί αύριο damn
δοκίμασα να κλείσω τα μάτια μου και να μείνω ακίνητος , να κάνω ποιο αργές τις αναπνοές μου , τίποτα , νιώθω λες και έτρεχα  :-( 

Δημοσ.

Γαματο το Red Band Society, αλλα τερμα καταθλιψη...

Ωραίο νοσοκομείο.

Άνετα πας για διακοπές :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...