Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:P

Σε ποια γωνία?

Ιπποπόταμος?,Παλλάς?

Άρωμα είναι ωραία τον χειμώνα με παρέα :)

1366103209.jpg

Παλλάς φίλε, κοντά στο mosque. Μάζευε σωστό κόσμο.

Δημοσ.

Αρούρια ή ο άνδρας σου;

οχι ρε, τι αρουρια; Σε παρακαλω. Γενικη απολυμανση εκαμα οταν ηρθα. Ο καλος μου τις τρωει.

Δημοσ.

οχι ρε, τι αρουρια; Σε παρακαλω. Γενικη απολυμανση εκαμα οταν ηρθα. Ο καλος μου τις τρωει.

That 's so fuckin' well played. Tον πλήρωσες τον Λοκτόμ με το ίδιο νόμισμα.

Δημοσ.

#she_makes_me_a_belieber

well played peasant, well played

dance dance dance mmmmm 

ρίξτε τραγουδάκια έχω ορεξούλες 

summer love κετσι;

• Like 1
Δημοσ.

Παλλάς φίλε, κοντά στο mosque. Μάζευε σωστό κόσμο.

Δεν ξέρω.Είναι ανάλογα την μέρα και την ώρα που θα πας.Είναι ωραίο μέρος αλλά ώρες ώρες έχει κακά άτομα.

Ειδικά το καλοκαίρι δεν μπορείς να περάσεις από τον δρόμο.

Πλασάρεται ως εστιατόριο αλλά τα φαγητά του είναι ακριβά και μέτρια.Για κάνα καφέ cool.

Λιμάνι έτσι όπως είναι μόνο χειμώνα σε κουτουκάκια.Καλοκαίρι έχει τουρίστες,καλιτσουνάδες(οι Αθηναίοι) etc

Πήχτρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω.Είναι ανάλογα την μέρα και την ώρα που θα πας.Είναι ωραίο μέρος αλλά ώρες ώρες έχει κακά άτομα.

Ειδικά το καλοκαίρι δεν μπορείς να περάσεις από τον δρόμο.

Πλασάρεται ως εστιατόριο αλλά τα φαγητά του είναι ακριβά και μέτρια.Για κάνα καφέ cool.

Λιμάνι έτσι όπως είναι μόνο χειμώνα σε κουτουκάκια.Καλοκαίρι έχει τουρίστες,καλιτσουνάδες(οι Αθηναίοι) etc

Πήχτρα.

Ισχύει. Εγω για ποτάκια είχα βγει και ήταν πηχτρα.

Σε κουτουκακι ωραίο είχα πάει και γούσταρα. Ήταν κοντά στην πλατεία την κεντρική, σε ένα στενάκι μέσα που ήταν αδιέξοδο (Ναι ξερω περιγραφή τρέχα γύρευε ). Δεν θυμάμαι ονομα άλλα πολυ σωστό μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω τι ειναι , πρώτη φορά έχω χαζέψει άσχημα και όπλο να μου κολλήσεις στη μάπα δεν θα σταματήσω το χαζό χαμόγελο που έχω εδώ κ μέρες.  

έχω χάσει τον ύπνο μου, δεν μπορώ να φάω ούτε να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο εκείνη, με χίλια ζόρια έφαγα με το ζόρι κ είμαι σε δίαιτα ,  κανονικά έπρεπε να πεινάω 

και σκάσανε τόσες μαλακίες τον τελευταίο καιρό π ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το μυαλό μου να αράξω, οπότε στην δεδομένη στιγμή νιώθω οτι ή θα απογειωθώ ή θα τρακάρω με τρένο 

guess il find out soon.. 

YoLoooOoOoOOo lel 

Awwwwwww ^_^

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...