Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ΤΕΛΟΣ τα Windows! Παει για κλείσιμο η microsoft! Καιρός ήτανε
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 οπα ακυρο λάθος διάβασα/καταλαβα.Αλλά καλά θα ήτανε να κλείσει.
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 WTF, ο Σειρηνακης εχει τον Μarco Banderas στο cast ????? :shock: Well done Jim.
Iris_89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 οπα ακυρο λάθος διάβασα/καταλαβα.Αλλά καλά θα ήτανε να κλείσει. 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ε βασικά όχι. Τουλάχιστον εδώ δεν είχαμε καρκίνο. 4
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Τουλάχιστον εδώ δεν είχαμε καρκίνο. E εντάξει ρε φίλε ήμουνα μεθυσμένος όταν είχα κάνει τότε αυτό το καρκινικό τόπικ και δεν ήξερα τι έγραφα 1
11demian111 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ΤΕΛΟΣ τα Windows! Παει για κλείσιμο η microsoft! Καιρός ήτανεΒαράει καλά η τσικουδιά? 1
linkin Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Κοίτα.Χανιά επειδή έχουμε πολυτεχνικές σχολές είναι λίγο δύσκολα πράγματα αλλά στις διακοπές και καλοκαίρι είναι cool. Ρέθυμνο=νιμουπαράδεισος(μόνο γυναίκες και τοξολόβερς έχει ) Ηράκλειο=Μιλφόπαράδεισος(+όλα τα άλλα). Λασίθι δεν ξέρω δεν έχω δραστηριοποιηθεί εκεί Κουραγιο φιλε, ειναι δυσκολα εκει κατω το ξερω αλλα υπομονη, θα ρθει παλι ο χειμωνας... ps: εκεινο το γωνιακο κατω στο λιμανι τι πραγμα μαζευει-μπαναγια μου.
viper2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 E εντάξει ρε φίλε ήμουνα μεθυσμένος όταν είχα κάνει τότε αυτό το καρκινικό τόπικ και δεν ήξερα τι έγραφα Και σε αυτό ψέμματα μας είπες; #shame_on_you 2
Unabomber Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Α γεια σου. Παλι σε μπανιαρισαν ? Ti εκανες παλι ?
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ο άλλος πουλάει tdm του 6 4χιλιάρικα.. το χει κάψει ο κόσμος ο καθενας εχει την δικη του αποψη για το ποσο αξιζει το μηχανακι του και το ποσο τον καιει να το δωσει και υπαρχουν και οι "ρε μανα εγω το εβαλα αγγελια, να δες, αλλα δεν με πηρε κανενας..." και ο κουμπαράκος μου προχθές πούλησε την ταούνα του, 50άρα, πύραυλος, τσίλικη λέμε, 450 ευρώ. Τζήζους! Και μάλιστα ο αγοραστής ζαχαρωσε και την δικιά μου την ταούνα, 50 στα χαρτια 80 στην πράξη, αλλά σε άθλια κατάσταση. Όταν του ζήτησε άλλα τόσα την έκανε με ελαφρά, και με μία μόνο ταούνα... το "διαφορικο" το αλλαξατε; Κοίτα.Χανιά επειδή έχουμε πολυτεχνικές σχολές είναι λίγο δύσκολα πράγματα αλλά στις διακοπές και καλοκαίρι είναι cool. Ρέθυμνο=νιμουπαράδεισος(μόνο γυναίκες και τοξολόβερς έχει ) Ηράκλειο=Μιλφόπαράδεισος(+όλα τα άλλα). Λασίθι δεν ξέρω δεν έχω δραστηριοποιηθεί εκεί γενικα οι κρητικες ειναι γυναικαρες, και οι πιο τοπ παιζει να εχουν γονιδια απο βενετοκρατια το λασιθι εχει τους καλυτερους ανθρωπους. Καμμια σχεση με οπλα και μαφιες. Οι υπολοιποι κρητικοι τους θεωρουν καπως χαζους. Οι ανθρωποι δεν ειναι χαζοι, ειναι αγνοι και πραοι και δεν κοιτανε πως να σε πατησουν και να σε εκμεταλλευτουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις