Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει ειλικρινά.

Βγαίνω πρωί κλασσικά για τις δουλειές.Συναντώ στο δρόμο πες 150 γυναίκες,από αυτές οι 20 είναι στο age range μου.Ε λοιπόν και οι 20 ήταν με κολάν,σώμα γυμναστηρίου,μαυρισμένες και το σημαντικότερο όμορφες...Οκταράκια+ .Αντιθέτως οι δικοί μου ήταν οι περισσότεροι απεριποίητοι. 

Έλεγα να απέχω για ένα διάστημα από το σπορ αλλά δεν βοηθάνε καθόλου τέτοιες εικόνες.

Επίσης, χωρίς υπερβολές έχουν μας έχουν καταλάβει οι τουρίστες....σε κάθε γωνιά βλέπεις και κάποιον :P  

Καλημέρα

Κρητη?

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβαίνεις? :P

Ε τι σου κανει εντύπωση, ειναι γνωστό πως εχετε γυναικαρες κει κατω :lol:

Το ψηνω αγρια.

Δημοσ.

Ε τι σου κανει εντύπωση, ειναι γνωστό πως εχετε γυναικαρες κει κατω :lol:

Το ψηνω αγρια.

Κοίτα.Χανιά επειδή έχουμε πολυτεχνικές σχολές είναι λίγο δύσκολα πράγματα αλλά στις διακοπές και καλοκαίρι είναι cool.

Ρέθυμνο=νιμουπαράδεισος(μόνο γυναίκες και τοξολόβερς έχει :) )

Ηράκλειο=Μιλφόπαράδεισος(+όλα τα άλλα).

Λασίθι δεν ξέρω δεν έχω δραστηριοποιηθεί εκεί :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Φυγαμαν για τση Κρητη λοιπον!!!!

Χανια και Ρέθυμνο εχω ερθει. Παμε για τα υπόλοιπα αρα :P

• Like 3
Δημοσ.

Θα τις αγαπησεις τις μοκετες….. ΝΟΤ…… :P

Τι τρεχει με τις μοκετες ;

(Για βρυσες και ποντικια ειμαι ενημερος)

Μισό για να σιγουρευτώ.

Αγόρασες αυτοκίνητο με μηχανή 5 λίτρων και με στικ για να οδηγείς στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη ny;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Αν ανάβεις πούρο με 20δολλαρο, πιο εύστοχα θα χρησιμοποιείς το χρήμα.

Τι ειναι αυτο το στικ ;
Δημοσ.

Τι τρεχει με τις μοκετες ;

(Για βρυσες και ποντικια ειμαι ενημερος)

Τι ειναι αυτο το στικ ;

Ειναι οσο χρονων ειναι και τα σπιτια.... 100+  (σε αρκετα τουλαχιστον)  με οτι αυτο μπορει να σημαινει (βρωμια, μικροοργανισμοι κλπ) :eek:

Ευτυχως τωρα τελευταια τους εχει κοψει και τις βγαζουν και βαζουν laminated floors.... Αλλα και παλι η πλειοψηφια εχει ακομα.

Τι μπορει να ειναι σε ενα αυτοκινητο το στικ ? :P

Δημοσ.

ελπίζω τα εκεί μαστόρια που περνάνε laminate να είναι καλύτεροι από τους εδώ. που το πατάς και κάνεις πατινάζ μπροστά.

Δημοσ.

ελπίζω τα εκεί μαστόρια που περνάνε laminate να είναι καλύτεροι από τους εδώ. που το πατάς και κάνεις πατινάζ μπροστά.

Kαι δω ποικιλια απο τετοια μαστορια εχει..... :P

ειναι αναλογα σε ποιον θα πεσεις, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο κανει αψογα την δουλεια του.

In other news.

Wtf ???? :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι οσο χρονων ειναι και τα σπιτια.... 100+  (σε αρκετα τουλαχιστον)  με οτι αυτο μπορει να σημαινει (βρωμια, μικροοργανισμοι κλπ) :eek:

Ευτυχως τωρα τελευταια τους εχει κοψει και τις βγαζουν και βαζουν laminated floors.... Αλλα και παλι η πλειοψηφια εχει ακομα.

Τι μπορει να ειναι σε ενα αυτοκινητο το στικ ? :P

Α ο λεβιες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...