whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 έτσι μου πε κι η Σερραία κοπέλα ενός γνωστού μου... "όχι σαν το μαλάκα"! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τσουβάλιασμα mode on / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 nononono! Για αυτό κι η ερώτηση. Έρευνα κάνω. Από εκεί και πέρα, προσωπικά, εκτιμώ τις κυρίες (και τους κυρίους) που ξέρουν τι θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ξέρω τι θες, βότκα και σεξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το catnip που πήρα; Το δοκίμασα σε 2-3 γάτες και εισέπραξα τεράστια αδιαφορία Και νόμιζα ότι θα τις καλόπιανα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 "Γυναίκα για εμένα ειναι τα γέμισμα;" "Οχι, για το blog" Δεν εχω λόγια για κατι τέτοιες μλκιες. Αγαπουλες; Μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πάααααει η άδεια...να 'ταν κι άλλη τόση, δε θα 'λεγα όχι! Επιστροφή Θεσσαλονίκη, δουλειά, καυσαέριο, καύσωνες κλπ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Σκέψου θετικά! Υπάρχουμε και μεις που δεν έχουμε πάρει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Σερραία Valerie_; Συγνώμη για την αδιακρισία, αλλά το "φτιαξτα με Σερραία, να γαμήσει και η παρέα" ισχύει; Ισχύει, και ήταν και το καλύτερο κομμάτι που έχω πάρει ποτέ(Άνετα γινόταν μοντέλακι).Περήφανος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πάααααει η άδεια...να 'ταν κι άλλη τόση, δε θα 'λεγα όχι! Επιστροφή Θεσσαλονίκη, δουλειά, καυσαέριο, καύσωνες κλπ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σε μισούμε... Είμαστε κι εμείς που δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε στην άδειά μας... Καλημέρες. Δύσκολη μέρα και πάλι, καλύτερα να πήγαινα στην εταιρεία που έχουμε και κήπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 On the plus side: Θα ξαναπάρω άλλη μια δόση, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Μπορεί και 2 εβδομάδες, αναλόγως τα κέφια! (τα καλά του να μαζεύεις μεγάλα υπόλοιπα από προηγούμενα έτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 εμένα η αδειούμπα αρχίζει από αύριο. 1η Σεπτεμβρίου ξανά στην δουλειά. Γιέα! Καλημέρα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 εμένα η αδειούμπα αρχίζει από αύριο. 1η Σεπτεμβρίου ξανά στην δουλειά. Γιέα! Καλημέρα σας. Θες να πεθάνεις εσύ, προκαλείς... On the plus side: Θα ξαναπάρω άλλη μια δόση, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Μπορεί και 2 εβδομάδες, αναλόγως τα κέφια! (τα καλά του να μαζεύεις μεγάλα υπόλοιπα από προηγούμενα έτη) Χτύπα κι άλλο... Μέχρι την άδεια αν όχι από τώρα, από την επόμενη εβδομάδα θα γυρίζω σπίτι μου 9+, περαστικά μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εσύ λες για γυναίκες καριέρας. Λούσου τα. (με το μπαρδόν) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εσύ λες για γυναίκες καριέρας. Λούσου τα. (με το μπαρδόν) Και να θελα τα προσωπικά δε με θέλουν αυτά οπότε... χα χα χα Ντάξει γκρινιάζω αλλά δεν είναι ότι περνάω άσχημα, απλά ότι κάνω συνδέεται με τη δουλειά, ακόμα κι όταν βγαίνω και δεν το χω συνηθίσει ακόμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις