viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και πάνω που διάβαζα ρε γμτ, δεν πρόλαβα την τελευταία σελίδα Από το πρωί είναι το παρτυ... #αργησες 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Είναι τόσο obese που θα την πας για παγωτό χωνακι; =] Επισης Πολυ το ψάχνεις το θέμα... εδιτ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2015 από nicoc89
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Απαιχτος..... πολύ λίγος όμως ο Corden, o Craig δυστυχώς έπαιζε σε άλλη κατηγορία... 1
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Από το πρωί είναι το παρτυ... #αργησες Google still remembers...
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 τρελός παλίκαρος ----------- in other newz δεν με βλέπω να κοιμάμαι απόψε
GreekMonkey Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Πιες βαλεριάνα. Αγόρασα εγώ, από βδομάδα θα την δοκιμάσω.
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Νίκο να σου πω. Σήμερα και συγκεκριμένα τώρα το βράδυ γράφω στο λαπτοπ και ώρες ώρες νιώθω το δωμάτιο να μετακινείται προς εμένα και τούμπαλιν(σαν να είμαι σε έργο του Νταλί).Χθες ήπιαμε κάτι ποτάκια αλλά άμα ήταν θα με έπιανε από χθες. Για δώσε μου τα φώτα σου εσύ που έχεις ανάλογες εμπειρίες.
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Aυτά τα ματζούνια είναι για τους κοινούς θνητούς, δε τον πιάνουν edit: Κοίτα τον πρόλαβε και χώθηκε
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Χρόνια πολλά στις μανάρες σας ρε Τοίχο τοίχο όταν περνάνε τα μιλφχαντερς.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Πιες βαλεριάνα. Αγόρασα εγώ, από βδομάδα θα την δοκιμάσω. γουστάρω μια γκόμενα κ σκέφτομαι πως θα ξηγηθώ ρε.. όχι με βαλεριάνα , ούτε με αναισθητικό για γορίλα δεν κοιμάμαι γενικά μπορώ να πάω να μιλήσω στην καθεμιά κ το έχω κάνει στα ίσια no problem πολλές φορές για practice (ιδικά μικρότερος) αλλα σε αυτή την περίπτωση αν και δεν είναι "barbie" (που κ πάλι δε θα είχα prob) παίξανε πολλά αστράκια κ έχω χαζέψει, δεν είμαι εγώ Νίκο να σου πω. Σήμερα και συγκεκριμένα τώρα το βράδυ γράφω στο λαπτοπ και ώρες ώρες νιώθω το δωμάτιο να μετακινείται προς εμένα και τούμπαλιν(σαν να είμαι σε έργο του Νταλί).Χθες ήπιαμε κάτι ποτάκια αλλά άμα ήταν θα με έπιανε από χθες. Για δώσε μου τα φώτα σου εσύ που έχεις ανάλογες εμπειρίες. look , έχω πάθει διάφορα με κάθε είδους ποτάκια που δοκίμαζα στο παρελθόν , απ το να έχω παραισθήσεις, να ακούω φωνές , να βλέπω σκιές να με καταπίνουν μέχρι να κοντέψω να πάθω ανακοπή απο το rush στην καρδιά(κ εκεί τελείωσε το party και προσγειώθηκα ) αλλα αυτό που λες δεν μ έτυχε ποτέ , μια μέρα μετά όχι απλά next day ήμουν σε cloud mode και συνήθως πήγαινε γέφυρα για το επόμενο 1
GreekMonkey Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ε αν είναι γκόμενικο χαλαρά τότε ρε. Κάνεις την κίνηση από αύριο. Άντε και γαμπρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις