Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Που εχει παει αυτη η λίρα; Δεν προκειται να πεσει ποτέ; Σπερες Μαμαει και δερνει πλεον….. Σημερα τσεκαρα κατι λογαριασμους στο online banking και τρομαξα…… σε συγκριση με το us dollar…..
linkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ευχαριστώ. Γίνεται και αυτό. Αλλά εγώ ηθελα να μάθω αν εχει πιο κουλ μαγκιά! Να κανεις εναν αλγόριθμο που να σου λεει ότι αν βάλεις πχ. 09/05/15 να σου συμπληρώνει μόνο του την υπόλοιπη εβδομάδα (για να το κάνω από Δευτέρα σε Κυριακή αυτόματη αλλαγή ημερομηνίας με το που βάζω ημερομηνία τη Δευτέρα). Aμα ξερεις να παιζεις με microfiles, οτι θες μπορεις να κανεις. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 -έχεις αγόρι? όχι -θες? -αποδω ο φιλος μου fixed Και τα σχετικα in other news ειμαι αρρωστος και εχω βαλει να κατεβαινει το tokyo tribe Aμα ξερεις να παιζεις με microfiles, οτι θες μπορεις να κανεις. tutorial or it didnt happen
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Aμα ξερεις να παιζεις με microfiles, οτι θες μπορεις να κανεις. Share your wisdom mate……
tehAllantin Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κλασικος douche ελληναρας... Τα μυστικα στον ταφο μου
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 fixed Και τα σχετικα lol .. φυσικά και είπε ναι , μετά της είπα πλάκα σ έκανα κ ξενέρωσε γιατι όντως της έκανα πλάκα 1
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 lol .. φυσικά και είπε ναι , μετά της είπα πλάκα σ έκανα κ ξενέρωσε γιατι όντως της έκανα πλάκα Μπράβο μλκ, σκατα τα έκανες πάλι. =] 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μπράβο μλκ, σκατα τα έκανες πάλι. =] ήθελα να κόψω αντίδραση απο την γκόμενα π γουστάρω κ έκοψα θα εξιλεωθώ στην άλλη θα την πάω για παγωτάκι τη Δευτέρα
revolver1990 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 lol .. φυσικά και είπε ναι , μετά της είπα πλάκα σ έκανα κ ξενέρωσε γιατι όντως της έκανα πλάκα Μπράβο μλκ, σκατα τα έκανες πάλι. =] Μόνο εγώ νόμιζα ότι ήταν homo inside joke? Και άλλο Instagram.....
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Χαχαχαχα, κλαιωωωω!!!!! «Πάνω η φούντα»: Σε... Άμστερνταμ μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος http://www.protothema.gr/greece/article/474526/pano-i-fouda-se-amsterdam-metatrapike-i-plateia-sudagmatos/ Kαι το υπερtweet 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Χαχαχαχα, κλαιωωωω!!!!! «Πάνω η φούντα»: Σε... Άμστερνταμ μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος http://www.protothema.gr/greece/article/474526/pano-i-fouda-se-amsterdam-metatrapike-i-plateia-sudagmatos/ Kαι το υπερtweet αχχαχαχααχχαχα
linkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 fixed Και τα σχετικα in other news ειμαι αρρωστος και εχω βαλει να κατεβαινει το tokyo tribe tutorial or it didnt happen Share your wisdom mate…… Κλασικος douche ελληναρας... Τα μυστικα στον ταφο μου Aμα ξερεις να παιζεις με macro files και formulas ειπα, δεν ειπα οτι εγω ξερω (δεν σας χαλασε). Ενας IT τυπας με γνωσεις excel στο φτιαχνει για πλακα, at least o δικος μας ΙΤ τυπας. 1
Unabomber Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Aμα ξερεις να παιζεις με macro files και formulas ειπα, δεν ειπα οτι εγω ξερω (δεν σας χαλασε). Ενας IT τυπας με γνωσεις excel στο φτιαχνει για πλακα, at least o δικος μας ΙΤ τυπας. Give us his number……
linkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 btw, wtf happened to κεβιν μπεικο/εν? Give us his number…… Ψαξε Yang Li στο fb, θα τον βρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις