Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το remix είναι αρκετά δυνατό tbh, από τα καλύτερα που έχουν βγει.

Εδώ για να το απολαύσετε στον προσωπικό σας χώρο

• Like 2
Δημοσ.

Φανταζεσαι? :lol:

:P

κι εμενα αυτο ακριβως μου την εχει δωσει. Το "πρεπει να κανω ενα τσιγαρο τωρα που μπορω, για να μην με πιασουν τα νευρα μου αργοτερα"

Δημοσ.

το site εχει αλλαξει αποτι βλεπω απο τα τοπικς που ανοιγουν στο μπλα μπλα,νεα γενια μπηκε..κλειστε τηνπορτα μην μπουνε αλλοι

Δημοσ.

το site εχει αλλαξει αποτι βλεπω απο τα τοπικς που ανοιγουν στο μπλα μπλα,νεα γενια μπηκε..κλειστε τηνπορτα μην μπουνε αλλοι

213pwcx.jpg

Δημοσ.

Note to self:

Δέν-θα-ξαναβάλω-μανταλάκι-σε-ουρά-γάτας-γιατί-μου-φάνηκε-καλή-ιδέα-εκείνη-τη-στιγμή.

30 seconds of fun

1.30 hrs of hell

angry pussy is angry...

• Like 1
Δημοσ.

Λεπον, θελω χαρη απο τους γνώστες του excel!

Θελω να μαθω αν υπάρχει τρόπος να φτιάχνω εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να προχωράει μόνο του με το που βάλω την ημερομηνία της πρώτης μέρας (πχ Δευτέρα να χωσω μέσα  στο κελί 11/05 και να βαλει αυτόματα στις επομενες μέρες ΤΗ ΣΩΣΤΗ ημερομηνια.) Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λεπον, θελω χαρη απο τους γνώστες του excel!

Θελω να μαθω αν υπάρχει τρόπος να φτιάχνω εβδομαδιαίο πρόγραμμα που να προχωράει μόνο του με το που βάλω την ημερομηνία της πρώτης μέρας (πχ Δευτέρα να χωσω μέσα  στο κελί 11/05 και να βαλει αυτόματα στις επομενες μέρες ΤΗ ΣΩΣΤΗ ημερομηνια.) Ευχαριστώ!

Take a look mate

Enter 11 May 2015 in a cell.

Select that cell.

Point your mouse at the bottom right-hand corner of that cell where the cursor changes to + .

Press the left mouse button and drag the mouse down until you have reached the 31st row.

Aν καταλαβα καλα.  :-)

Α!!! Ξεχασα, και οριζοντια γινεται και καθετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...