Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη μια βραδιά στην αλλη, έγιναν όλα τόςο ξαφνικά! Ακόμα νιώθω τους χτύπους της καρδιάς μου να χτυπούν στα μηνιγγια μου καθώς έχανα την παρθενιά μου διαολοστελνοντας τη σιγουριά της μόνιμης δουλειάς και απο δω και μπρος μονο πια σεχ κι όπου πάει. Ελπίζω στη γρήγορη συνταξιοδότηση. Να προλάβω να γίνω κι εγώ μανούλα.

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από τη μια βραδιά στην αλλη, έγιναν όλα τόςο ξαφνικά! Ακόμα νιώθω τους χτύπους της καρδιάς μου να χτυπούν στα μηνιγγια μου καθώς έχανα την παρθενιά μου διαολοστελνοντας τη σιγουριά της μόνιμης δουλειάς και απο δω και μπρος μονο πια σεχ κι όπου πάει. Ελπίζω στη γρήγορη συνταξιοδότηση.

Η δουλειά σε μάρανε εσένα. <3

Δημοσ.

Ξανάκανε κόουτ (παλτουδιά) διότι συμπλήρωσα το μητρικό μου ένστικτο.

Και μη βάζεις τέτοια σύμβολα του σατανα, διότι θα αποκλειστείς απο το φόρουμ, ξέρω γω.

Δημοσ.

Ξανάκανε κόουτ (παλτουδιά) διότι συμπλήρωσα το μητρικό μου ένστικτο.

Και μη βάζεις τέτοια σύμβολα του σατανα, διότι θα αποκλειστείς απο το φόρουμ, ξέρω γω.

Ναι ναι καλά.

Νύχτουλίνια .

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι μαζευτήκατε πολλοί στις USA και παίζουν ταξίδια, χλίδα, κόκα και πουτανίτσες, ελπίζω αυτά που λέτε να μην είναι συνθηματικά για μπίζνα με θερμοσίφωνες. Γιατί τα κεντρικά δεν τα ρωτήσατε και "ok" δεν πήρατε.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι μαζευτήκατε πολλοί στις USA και παίζουν ταξίδια, χλίδα, κόκα και πουτανίτσες, ελπίζω αυτά που λέτε να μην είναι συνθηματικά για μπίζνα με θερμοσίφωνες. Γιατί τα κεντρικά δεν τα ρωτήσατε και "ok" δεν πήρατε.

E, οχι και κοκες, μας παρεξηγατε...... :P

Δημοσ.

Έκφραση είναι για να συνοψίσει τη μεγάλη ζωή στα '10s, μην την παίρνετε κυριολεκτικά. Είμαστε καθαρή.

• Moderators
Δημοσ.

Κ.Τ.Μ = Κοίτα Το Μάστορα

:P :P

Εύγε!

853 χιλιάδες; :D :P

Φανταζεσαι? :lol:

μπαμ και κατω ή σταδιακα; Εχεις κανα περιεργο (απο αυτα που δεν εχω ακουσει ή δεν πετυχαινω στο net) tip;

Μπαμ και κατω. Το σταδιακα ποτε δε μου δουλεψε, βασικα δεν ειχα καταφερει ποτε να ελεγξω τον αριθμο των τσιγαρων. Τα βοηθητικα νικοτινης σε τσιχλες μου ειχαν ξεσκισει το στομαχι στο παρελθον και το ηλεκτρονικο τσιγαρο που ειχα παρει πριν 5ετια περιπου δεν ειχε κανει δουλεια.

Κοιτα, εγω απλα βαρεθηκα τη φαση. Με κουρασε το concept "Καπνιζω αρα ΠΡΕΠΕΙ να εχω στριμμενα τσιγαρα για τοτε και για τοτε, ΠΡΕΠΕΙ να κανω ενα τσιγαρο πριν κοιμηθω κ.ο.κ."

Απο κει και περα εβαλα ενα deadline τελος Αυγουστου και περασα εναν μηνα περιπου να διαβαζω ο,τι σκατα ιστοσελιδα φανταστεις σε ελληνικα, αγγλικα και ιταλικα με τα στερητικα συνδρομα και τα επακολουθα τους και γενικα τι συμβαινει στον οργανισμο σε οργανικοψυχολογικο επιπεδο. 

Οποτε οταν μου ερχοταν τσιγαροcraving ηξερα τι παιζει και πως να σκεφτω κατι αλλο για να με αποτρεψει.

Εχω στο ιστορικο αλλες 2 αποτυχημενες προσπαθειες στο φλου, με την μια να ειναι 5μηνη περιπου με κλεψιες στο μεσοδιαστημα και μια 2μηνη (η πρωτη). Η πλακα ειναι πως αυτην τη φορα μου φανηκε πολυ ευκολο να το κανω και πλεον δεν εχω cravings.

To μονο που μου λειπει ειναι τα ciggy breaks στη δουλεια :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...