GreekMonkey Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγώ τον πάω γιατί είναι κοντός σαν εμένα και δρομέας.
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 iCar φαση και ετσι ? From the scratch ή σε συνεργασια με αλλη εταιρια ? πχ Tesla Ακούγεται ως ανεξάρτητη εταιρία, από την αρχή. Δεν ξερω κατά πόσο θα είναι εύκολο να πησεις τους μετόχους για κάτι τέτοιο. Το μονο σίγουρο είναι ότι άμα καταφέρει και φτιάξει αμάξι, θα βρει τρόπο να το πουλήσει και ας είναι χειρότερο και από κινέζικη αντιγραφή lada.
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ^^ Μια αγάπη την έχετε οι 2 σας . Ο ένας ξέρει τον κωλο του αλλού, τι να λέμε τωρα =] In other news Ειναι τόσο ακριβά τα λάστιχα που θα ψάξω για μηχανακι με καινούργια λάστιχα. Fuck yeah!!!οι τελευταίες μέρες γαμησανε! Συμβόλαιο; 1
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 παρε μηχανακι χωρις λαστιχα 125 ευρω για ενα λάστιχο μου ζήτησαν...
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ακούγεται ως ανεξάρτητη εταιρία, από την αρχή. Δεν ξερω κατά πόσο θα είναι εύκολο να πησεις τους μετόχους για κάτι τέτοιο. Το μονο σίγουρο είναι ότι άμα καταφέρει και φτιάξει αμάξι, θα βρει τρόπο να το πουλήσει και ας είναι χειρότερο και από κινέζικη αντιγραφή lada. Φαντασου να υλοποιηθει το ολο εγχειρημα, το τι θα ακουσουμε απο haters δεν λεγεται.... 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Διάβαζα ένα άρθρο σχετικά με το πως οι γυναίκες μετά την γέννα μπορούν να επανέλθουν στα κιλά τους κτλ. Πέρα από τα προφανή - υγιεινή διατροφή και γυμναστική - προτείνουν να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες το βράδυ. Καιρό είχα να γελάσω τόσο.
SaveCucumber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εσύ τελικά είσαι ακόμα ΝΟLA? Για τις επόμενες 43 μέρες... Ναι. Επομένως κάποιος άλλος τη γκάστρωσε.
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μάλλον έκαναν λάθος. Εννοούν 8 ώρες ύπνο την εβδομάδα
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 125 ευρω για ενα λάστιχο μου ζήτησαν... τι λαστιχο/διασταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις