Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Just chilling in my balcony! https://www.dropbox.com/s/cy26nl4pw7o45ei/20150506_193809.jpg?dl=0 2
LongTom Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλημέρα. Ηλιόλουστες καλημέρες μετά από πολλές μέρες! Πεθύμησα μπουγάτσα κρέμα(έστω και αλμυρή) ρε γαμώτο! Εδώ οι κατσίβελοι δεν έχουν καν baekerei της προκοπής για κάτι υποκατάστατο. Γαμώ την υγιεινή ζωή τους μέσα... 1
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 4 .50 cal θελει περιμετρικα (yeah murica) και εισαι αρχοντας. Ηλιόλουστες καλημέρες μετά από πολλές μέρες! Πεθύμησα μπουγάτσα κρέμα(έστω και αλμυρή) ρε γαμώτο! Εδώ οι κατσίβελοι δεν έχουν καν baekerei της προκοπής για κάτι υποκατάστατο. Γαμώ την υγιεινή ζωή τους μέσα... Σε ποια περιοχη εισαι αρχηγε και δεν βρισκεις μπουγατσονι ? Μισό για να σιγουρευτώ. Αγόρασες αυτοκίνητο με μηχανή 5 λίτρων και με στικ για να οδηγείς στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη ny; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Αν ανάβεις πούρο με 20δολλαρο, πιο εύστοχα θα χρησιμοποιείς το χρήμα. Για NY-Long Island-Atlantic City-Miami , μια χαρα ειναι. 1
LongTom Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σε ποια περιοχη εισαι αρχηγε και δεν βρισκεις μπουγατσονι ? Κανένα μαγαζί για μπογάτσα στην Γιουτλάνδη(μέση, βόρεια άντε και νότια άμα λάχει) ξέρεις μάστορα; 2
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ειχα βγει εξω για λίγο χωρίς το κινητό. Γυρναω και βλέπω κλήση από αθηνέζικο αριθμό, εχω στειλει βιογραφικό προσφατα με καλές ελπίδες και το κιν δεν το εχουν οι διαφημιστικες. Παω να δω τις κλήσεις και δεν υπάρχει ο αριθμός. Πουθενα σαν να μη με πηρε ποτε... What is this sorcery? Επίσης σκατα εγινε το αμάξι με τη χθεσινη βροχή, εχει γεμίσει και φύλλα που έχουν κολλήσει πανω του γιατι το είχα κατω απο δεντρο.. Νταξει ρε δεν το ξαναπλενω.. Σταδιαλα ολα και όλοι! 1
*nenya* Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πήγε 12 κι ακόμα καφέ δεν έχω φτιάξει. ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥ
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Κανένα μαγαζί για μπογάτσα στην Γιουτλάνδη(μέση, βόρεια άντε και νότια άμα λάχει) ξέρεις μάστορα; Πωωωω, που πηγες και χωθηκες ρε αρχοντα….. (just kidding mate ) Aκομα και τα αγγλακια εχουν ενα ειδος wannabe μπουγατσας…… puffy pastry with cream….. Παλι καλα που εχουμε τους Τουρκους και φερνουν μπουγατσα ''χρυση ζυμη'' και τρωμε που και που…... Στο Μουρικα δεν μου εχει λειψει ιδιαιτερα.
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πήγε 12 κι ακόμα καφέ δεν έχω φτιάξει. ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΥΥΥΥ θες να σε φερω καφε???pm και ηρθα!δεν ειναι πραγματα αυτα! Ειχα βγει εξω για λίγο χωρίς το κινητό. Γυρναω και βλέπω κλήση από αθηνέζικο αριθμό, εχω στειλει βιογραφικό προσφατα με καλές ελπίδες και το κιν δεν το εχουν οι διαφημιστικες. Παω να δω τις κλήσεις και δεν υπάρχει ο αριθμός. Πουθενα σαν να μη με πηρε ποτε... What is this sorcery? δεν παιζει καπου θα ειναι... το στομαχι μου ειναι σε ψιλο throwup mode.can't deal θελω να φαω...
LongTom Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Πωωωω, που πηγες και χωθηκες ρε αρχοντα….. (just kidding mate ) Aκομα και τα αγγλακια εχουν ενα ειδος wannabe μπουγατσας…… puffy pastry with cream….. Παλι καλα που εχουμε τους Τουρκους και φερνουν μπουγατσα ''χρυση ζυμη'' και τρωμε που και που…... Στο Μουρικα δεν μου εχει λειψει ιδιαιτερα. Ούτε τα τουρκομάγαζα έχουν.Μόνο κάτι στριφτές πίτες και σπανακόπιτες,αλλά τίποτα μπουγατσοειδές. Επειδή μάλλον δεν έχει ούτε 100 Έλληνες σε μια περιοχή με ~1 εκατομμύριο νοματαίους(δεν ξέρω ακριβώς,αλλά τόσοι πρέπει να είναι)... 1
*nenya* Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 θες να σε φερω καφε???pm και ηρθα!δεν ειναι πραγματα αυτα! το στομαχι μου ειναι σε ψιλο throwup mode.can't deal θελω να φαω... Για ξεκίνα να μασουλάς φρυγανιές εσύ. Τί έπαθες; Έφτιαξα επιτέλους
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μου έφεραν ένα κουτί γαλακτομπούρεκα που μυρίζουν σαν κατσαριδοκτόνο. Καλημέρα! 3
aneurysm Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ανεβαινω βολο σημερα το απογευμα με αυτοκινητο. Αν ειναι κανεις να παει προς τα πανω καμια χαλκιδα - λαμια με τα κτελ και δεν εχει μια pm να συνταξιδεψουμε.
LongTom Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μου έφεραν ένα κουτί γαλακτομπούρεκα που μυρίζουν σαν κατσαριδοκτόνο. Καλημέρα! Ωραία πράματα ,τουλάχιστον κόψτα και βάλτα στις γωνίες για να βγάλεις τα σπασμένα από τις κατσαριδοπαγίδες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις